Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2866 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 05 October 2009 - 21:00

μπουφ!

αρχιζω απο παλια. ηθελα να κανω ενα τεραστιο ποστ αλλα κατι μου συνεβει. βαρεθηκα.

απο τον ιουλιο μεχρι τον σεπτεμβρη ειδα:

Seirei no Moribito
Shigurui
Paranoia Agent
Juuousei
Kino no Tabi
Time of Eve
Terra E
Gankutsuou
Ghost in the Shell Sac & 2nd GiG
Casshern Sins
Noein
Real Drive
Serial Experiments Lain
Evangelion
Ergo Proxy
Gungrave
Kaiba
Kurozuka
Maria + Holic

ταινιες/ οva:

Kara no Kyoukai
Area 88
Twilight Q
Karas
Ghost in the Shell & Innocence
Dead Leaves
Vampire Hunter D & Bloodlust
G9
Straight Jacket
Kino no Tabi
Memories
Paprika
Tekkonkinreet
End of Evangelion
Nodame Cantabile
Sword of the Stranger
Perfect Blue
Franz Kafka's A Country Doctor
Glassy Ocean
Birth (...)
Cat Soup
She and her cat
Digital Juice
Tokyo Godfathers
The Sky Crawlers
Appleseed Deus Ex Machina

καποια τα ειδα 2η φορα, αλλα τα λατρεψα, αλλα μου αρεσαν πολυ, αλλα ηταν απλα καλα και αλλα με κουρασαν οπως τα Shigurui & Casshern Sins, αλλα μαλλον γιατι τα ειδα σε μερες που ημουν πτωμα εξαιτιας της δουλειας...

τωρα βλεπω Freedom και μου αρεσει αρκετα. ειναι χαλαρο οπως ακριβως μου χρειαζεται αυτη τη στιγμη...

Edited by Serestrum, 05 October 2009 - 21:05.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#2867 Kiyoko

Kiyoko

Kiyoko

• Members
  • 6 posts

Posted 06 October 2009 - 00:16

Βλέπω με το Lovely Complex και είναι πολύ καλό μέχρι τώρα!
Spoiler:

#2868 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 08 October 2009 - 00:14

βλεπω το Niea under 7, καλο φαινεται. και εχει και λιγο γελιο !!

#2869 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 08 October 2009 - 09:29

βλέπω Blood + και μπορώ να πω οτι με έχει καθηλώσει έως τώρα!!!! Σαν το Trinity Bllod!!

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#2870 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 08 October 2009 - 11:43

Τελειωσα Freedom και ειδα την ταινια Millennium Actress.

το Freedom ηταν αυτο που χρειαζομουν. υπερβολικο και χαλαρο, αστειο κτλ... ειδικα οταν το βλεπεις σε ΕιτςΝτι ο τεχνικος τομεας του φαινεται απιστευτος. ηταν πολυ ωραια ova χωρις να το παιζουν ψαγμενα...

το millennium actress τωρα... χολυ faq... αλλο περιμενα αλλο ειδα... νομιζα πως θα δω αλλο ενα perfect blue και τελικα ειδα ενα ταξιδι στον χρονο, φοβερα σκηνικα, τρομερη σκηνοθεσια... το σεναριο μπορει να επαναλαμβανοταν γυρω απο τον εαυτο του αλλα εγω το βρισκω αψογο σε εκτελεση καθως αυτο ακριβως ηθελε να κανει... τρομεροι χαρακτηρες και γελασα σε πολλα σημεια ( σε ταινια του Kon μονο στο Tokyo Godfathers το εχω ξαναπαθει )...
τρυφερη, αστεια, ευχαριστη και πολυ εντυπωσιακη ταινια... χωρεσε ενα σκασμο πραγμα με εναν τροπο που λατρεψα. ο τυπος που ετρεχε με την καμερα αλλα ποιο πολυ ο Genya ηταν ολα τα λεφτα της ταινιας...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#2871 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 08 October 2009 - 12:05

τέλος το Blood+ (Sayaaaa βαρέθηκα να το ακούω ) ...

Ώρα να δω το Trigun ...:wet2:

#2872 Renji.

Renji.

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 08 October 2009 - 21:03

τωρα βλεπω blood+ και ειναι γαμιστερο, το αλλο που ειναι γαμιστερο ειναι το rurounin kenshin. και κλασικα αξιζει για κανα διμηνο να δειτε one piece, bleach, naruto , που τα τελιωνεισ πλ γριγορα.. death note ( που δεν εχω δει συζητησεις για αυτο στο anime.gr) πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το δειτε!! σε μια μερα τελιωνει. να ρωτησω κατι, το rosario the vambire ειναι hentai?για να ξερω να το δω η οχι? :puke:

#2873 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 08 October 2009 - 21:09

να ρωτησω κατι, το rosario the vambire ειναι hentai?για να ξερω να το δω η οχι? :puke:

οχι δεν ειναι hentai, και μαλλον ειναι κριμα αφου θα κερδιζε σαν περιεχομενο :P

παντως το anime ειναι ψιλομετριο

#2874 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 08 October 2009 - 23:04

τωρα βλεπω blood+ και ειναι γαμιστερο, το αλλο που ειναι γαμιστερο ειναι το rurounin kenshin. και κλασικα αξιζει για κανα διμηνο να δειτε one piece, bleach, naruto , που τα τελιωνεισ πλ γριγορα.. death note ( που δεν εχω δει συζητησεις για αυτο στο anime.gr) πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το δειτε!! σε μια μερα τελιωνει. να ρωτησω κατι, το rosario the vambire ειναι hentai?για να ξερω να το δω η οχι? :puke:

και εσύ απο οτι κατάλαβα είσαι του στοιχείου που είμαι και εγώ καλά κάνεις,το Blood+ μέσα σε ένα πλήρες 24ωρο το τελείωσα:deadga6:,αλλά βαρέθηκα να ακούω συνέχεια το Saya Fight,Saya Fight εντολές πάνω στις εντολές.:oo:
Τώρα ξεκίνησα σιγά σιγά το Trigun και μετά έχει σειρά το Fate,αυτό που λες το Rosario the vampire είναι καλό ? έχει παρόμοια σχέση με αυτά που έχω δεί με βάση τις μάχες ?:tensai:

#2875 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 11 October 2009 - 21:11

Τους τελευταιους 2 μηνες βλεπω Gintama ,FMA brotherhood και Bakemonogatari,το Umineko το εκανα ''pause'' στο 11 episode,για να τα δω αργοτερα μαζεμενα

απλα rating

Gintama:10/10
FMA Brotherhood:9/10
Bakemonogatari:9/10
Umineko no Naku Koro ni:9/10

Posted Image

#2876 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 11 October 2009 - 23:43

Blade of the immortal: πολυ ασκοπο αιμα και καθολου πλοκη....
Posted Image
Posted Image

#2877 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 14 October 2009 - 23:16

Μετά τα άπαντα του Zetsubou Shita, Eve no Jikan. Εξαιρετικό σχέδιο, τραβάει αμέσως στο μάτι και πιασάρικο θέμα έχει. Θέμα του μέλλοντος. Έχω θετικές εντυπώσεις από τα 3 πρώτα, μικρό είναι θα το τελειώσω αύριο. 6 επεισόδια σύνολο.

#2878 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 14 October 2009 - 23:53

Μετά τα άπαντα του Zetsubou Shita, Eve no Jikan. Εξαιρετικό σχέδιο, τραβάει αμέσως στο μάτι και πιασάρικο θέμα έχει. Θέμα του μέλλοντος. Έχω θετικές εντυπώσεις από τα 3 πρώτα, μικρό είναι θα το τελειώσω αύριο. 6 επεισόδια σύνολο.

ΜΑ δεν έχουν βγει τα άλλα 3... ή κάνω λάθος;;

#2879 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 15 October 2009 - 06:17

Στα αγγλικά έχουν βγει.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#2880 tsofras

tsofras

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 15 October 2009 - 14:07

Χμμμ και εγώ έχω μείνει λίγο πίσω :D

Naruto, FMA (που απορώ πώς και δεν το είχα δεί τόσο καιρό), Fate stay night και Shaman King.

Μόλις κατέβασα και το Trinity Blood, πρέπει να δω πρώτα το Blood+ ?