Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2626 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 17 June 2009 - 03:17

eden of the east ... ή όπως λέγετε.... είδα τα δυο πρώτα επεισόδια και μου άρεσε...
να σας δείξω και εγώ τον τζόνη μου
Spoiler:

hetalia axis powers το 1ο επεισόδιο
και επιτέλους τελείωσα το Maria holic.

#2627 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 17 June 2009 - 11:22

eden of the east ... ή όπως λέγετε.... είδα τα δυο πρώτα επεισόδια και μου άρεσε...
να σας δείξω και εγώ τον τζόνη μου

Spoiler:

hetalia axis powers το 1ο επεισόδιο
και επιτέλους τελείωσα το Maria holic.

:nbleed::nbleed::nbleed: τι μου κάνεις μεσημεριάτικα!!!Toooommmmaaaaaa!!!!

KissxSis Ova 0 ή 1(δεν έγραφε αριθμό ξεκάθαρα)
είδα πρώτη φορα ecchi anime.Νταξ εκτός απο τις δύο βασικές ecchi σκηνές βαρέθηκα.Αν είναι ecchi το ανιμε ας είναι καθ'όλη τη διάρκεια.Τι βάζει και ιστορία?

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#2628 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 17 June 2009 - 12:14

Νταξ εκτός απο τις δύο βασικές ecchi σκηνές βαρέθηκα.Αν είναι ecchi το ανιμε ας είναι καθ'όλη τη διάρκεια.Τι βάζει και ιστορία?

βαζει, γιατι μετα ερχονται καποιοι αλλοι, και παραπονιουνται οτι δεν υπαρχει σεναριο.
αποφασιστε επιτελους τι θελετε παρακαλω

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2629 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 17 June 2009 - 12:57

μιας και εφτασα το bleach μεχρι το τελος, ειπα να θυμηθω τα παλια και αρχισα το cardcaptor sakura, γιατι ειχα δει μονο οτι ειχε δειξει μια φορα και εναν καιρο το ΣΤΑΡ. μετα θα πιασω το monster αλλα μαλλον μετα την εξεταστικη...
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#2630 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 17 June 2009 - 21:13

juusouei πρωτη φορα βλεπω ανιιμε με τετοιο potential αλλα το σφαξανε....πρωτον δεν ειχε πολλα επεισιοδια...αμα ειχε ποιο πολλα θα ηταν καλυτερα και δευτερον το τελος ηταν λιγο wtf.

#2631 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 18 June 2009 - 00:39

αρχισα και εγώ το K-ON είμαι στο 6ο επεισόδιο. Αν δεν ηταν τόσο kawaιi θα είχε φάει drop στο δεκάλεπτο..αλλα δεν πάει το χέρι το ατιμο στο delete θέλει και αλλο!:kawaii:!

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2632 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 18 June 2009 - 21:36

Πραγματικά γιατί κάποιος να υποστηρίξει ότι το Code Geass είναι ανώτερο του υπέρτατου Lagann??

16 so far, nothing special... Ανόητο μου φαίνεται το σενάριο σε σημείο βαρετού

#2633 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 18 June 2009 - 22:17

Πραγματικά γιατί κάποιος να υποστηρίξει ότι το Code Geass είναι ανώτερο του υπέρτατου Lagann??

16 so far, nothing special... Ανόητο μου φαίνεται το σενάριο σε σημείο βαρετού

δεν λεω οτι ειναι καλυτερο αλλα δες πρωτα και τις δυο σεζον και μετα πες...

εγω τωρα βλεπω το Η2 ειμαι στο 25 ειναι σαν να ξαναβλεπω το touch περιπου..αν και καθολου παραξενο γτ τα εχει κανει ο ιδιος...αναρωτιεμαι αν και το cross game θα ειναι το ιδιο...

#2634 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 18 June 2009 - 23:42

laggan & code geass θεωρώ ότι είναι μη συγκρίσημα

btw αυτό το ρημάδι το karas ακόμη να το τελείωσω!όλο κάτι γίνεται και όταν πάω να δω με κόβουν. [04/06 εps]
βέβαια ομολογώ πως μέχρι στιγμής μ'αρέσει περισσότερο από ότι στην αρχή αν και οι μάχες συνεχίζουν να με χαλάνε .

#2635 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 19 June 2009 - 00:10

currently watching Joshikousei.
fanservice here, fanservice there, a little bit of comedy, harem,... SUCCESS!

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2636 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 19 June 2009 - 14:52

Μολις τελειωσα το DEATH NOTE.πολυ καλο και προτωτυπο ανιμε αλλα πιστευω οτι μετα απο ενα σημειο εγινε αρκετα κουραστικο να και το τελος ηταν πολυ καλο

#2637 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 19 June 2009 - 15:31

Naruto μέχρι το 20(τα spoilers που διαβάζω μου κέντρισαν το ενδιαφέρον): Αρκετά καλό, αν και οι μάχες είναι υπερβολικά αργές και δε μου άρεσε το πως παρουσιάσαν το παρελθόν του πιτσιρικά που
Spoiler:
(σαν να προσπαθούσαν να μας κάνουν να τον λυπηθούμε). Πολύ ωραίο το τέλος της μάχης με τον Zabuza. Θα το συνεχίσω σε κάποια φάση.
Έπιασα ξανά το Gankutsuo(ep 15): Επιτέλους άρχισε να γίνεται και πάλι ενδιαφέρον.
Heroic Legend of Arsland(ep 1,5): Ωραίο το σχέδιο και η μουσική, αλλά η ιστορία είναι μπερδεμένη και δεν βοηθάει και καθόλου ο ρυθμός που είναι σε φάσεις πιο αργός και από χελώνα και άλλοτε τόσο γρήγορος που δεν προλαβαίνεις να παρακολουθήσεις τι γίνεται. Πάντως μ'αρέσει το setting και η ατμόσφαιρα.

#2638 Scargonar

Scargonar

Dark Lord

• Members
  • 110 posts

Posted 19 June 2009 - 16:32

Bleach....το τελευταιο αρκ ειναι ψιλοβαρεμαρα
στο Hueco Mondo ολες οι μαχες ηταν επικες (δλδ ακομα και οι μαχες με τον Ishida και τον Sado μου αρεσαν)
στο αρκ που δειχνει τωρα το εχουν κουρασει...
There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...

#2639 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 19 June 2009 - 21:27

Ολοκλήρωσα μετά από μία περίοδο διμήνου, όλα τα Tsubasa (μαζί με το τελευταίο OVA που βγήκε μέσα Μαΐου). Ήθελα να τα δω όλα μετά την κυκλοφορία του τελευταίου OVA (μέσα Μαΐου).
Η πρώτη season ήταν καλή, αν και πολύ αργή σε ροή. Η ταινία, ήταν μάλλον αδιάφορη. Η δεύτερη season ήταν κουραστική, είχε όμως κάποια καλά ή ευχάριστα επεισόδια. Το τελευταίο της ARC πάντως, ήταν αφελές, ανούσιο και αντιφατικό. Ακριβώς επειδή ήξερα αυτό το "χάλι" που έχει, δεν είχα κάτσει ποτέ να την δω αυτήν την σειρά, εκτός και αν μου λέγανε - όπως έγινε τελικά - ότι κυκλοφόρησε κάποιο πραγματικό τέλος.

Τα τρία OVA όμως που ακολούθησαν, ανέτρεψαν το μέτριο σύνολο που είχε προηγηθεί. Και τα τελευταία δύο OVA, ήταν ένας έξυπνος τρόπος να κάνει reset όλη η σειρά και να ανατραπούν όλα όσα είχαν προηγηθεί (που βέβαια όσοι είχαν διαβάσει τα manga, τα ήξεραν). Ήταν ένα "τέλος", αν και όχι το τέλος που θα περίμενε κάποιος.

Εν κατακλείδι, και όπως έχουν πει και άλλοι, όσοι ασχοληθούν με την σειρά ας δούνε την πρώτη season και απευθείας τα OVA. H ενδιάμεση ταινία και η δεύτερη season, δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα.

Να δω τώρα, τι έχω σειρά να δω...

#2640 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 20 June 2009 - 00:49

τελευταία έκατσα και είδα το Fullmetal Panic! μετά από παρότρυνσης κάποιων XD
αν και η 1η σεζόν ήταν μία ότι να είναι σούπα που το μόνο που το σώζει είναι το γνωστό εκρηκτικό δίδυμο XD η δεύτερη είναι πολύ καλύτερη με πιο δυνατή - ενδιαφέρουσα ιστορία που καταφέρνει να περάσει και μερικά συναισθήματα στον θεατή σε αντίθεση με την πρώτη σεζόν ...

τώρα βλέπω Baccano απορώ που το άργησα τόσο ... μαφιόζοι, supernatural, splater , πρωτότυποι χαρακτήρες και fucked up σειρά εξιστόρησης των γεγονότων μόνο σε 13 επεισόδια και 3 special
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image