Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2386 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 19 April 2009 - 15:43

Είμαι στο 10 επεισόδιο του Sekirei, δεν είναι τίποτα το φοβερό, αλλα είναι αρκετά καλό για να περάσεις την ώρα σου..αν δεν είχε και την κατάρα των boobs που είναι πιο μεγάλα απο τα κεφάλια των πρωταγωνιστριών ίσως να μου άρεσε και περισσότερο..αλλα έχω μια απορια απο το σενάριο μου φαίνετε απο δύσκολο εώς αδύνατο να ολοκληρωθεί η σειρά στα επόμενα 2 επεισόδια που υπάρχουν..Υπαρχουν τίποτα σχέδια για 2η σεζόν ή θα πρέπει να ψάχνω manga για να δώ το τέλος;;;

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2387 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 19 April 2009 - 15:46

άρχισα fullmetal alchemist(remake)πολύ καλύτερο από το προηγούμενο:chigau:

Edited by ssj2sanji, 13 April 2010 - 18:44.

#2388 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 April 2009 - 18:44

Violence Jack! Και οι 3 ΟVA ειναι.... bloodshed and raping on the menu... Για καποιο λογο, μου αρεσε
Posted Image

#2389 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 19 April 2009 - 19:45

Violence Jack! Και οι 3 ΟVA ειναι.... bloodshed and raping on the menu... Για καποιο λογο, μου αρεσε

+1, και γω τα ίδια.
Cult horrors ftw. Πάντως είχε και "αρρωστημένες φάσεις" μέσα, οπότε παίζει να μην κάνει για ολονών τα στομάχια. Μου άρεσε και μένα όμως, αρκετά μπορώ να πω.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2390 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 19 April 2009 - 20:26

πολλες απο τις καινουργιες σειρες, υπαρχει λινκ στην υπογραφη +metalocalypse (δεν ειναι anime αλλα σε οποιον αρεσε το DMC και θελει μια πολυ πιο καφρικη εκτελεση .... ( bloode and gore included, σε heavy metal fans+ θα τους αρεσει, ... λογικα...)

και θα ξεκινησω το violence jack ;)

#2391 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 19 April 2009 - 21:21

βλεπω το planetes, πολυ πηξιμο εκει στο διαστημα :P

#2392 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 19 April 2009 - 22:43

Τo Planetes είναι απίστευτο anime. Ξεκινάει σαν slice of life αλλά μετά απογειώνεται. Από τις αγαπημένες μου σειρές, πολλές συγκινήσεις και πολύ δυνατά μηνύματα, χωρίς να γίνεται preachy λόγω του απίστευτου ρεαλισμού της.

Αυτή την εβδομάδα λόγω προβλημάτων στο κύριο pc και λόγω πασχαλινής εκδρομούλας στη Χαλκιδική βλέπω μόνο Hajime no Ippo στο laptop. Aπίστευτο anime αν και παρουσιάζει το box πολλές φορές ως το τέλειο άθλημα και δεν ξεχωρίζει σε καμία περίπτωση στον τεχνικό τομέα, εκτός ίσως από τα match όπου πραγματικά η madhouse δίνει ρέστα με περίεργες γωνίες,slow motion και κατάλληλη μουσική. Είναι από τα anime που σου μένουν αφού δημιουργεί φοβερά συναισθήματα καθώς βλέπεις τους χαρακτήρες να αγωνίζονται,να κοπιάζουν,να επιτυγχάνουν και να αποτυγχάνουν και να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της αποτυχίας με ψηλά το κεφάλι. Στα συν το ότι οι κωμικές σκηνές του είναι πραγματικά αστείες. Manly tears ftw!

#2393 tomo

tomo

Anime Amateur

• Members
  • 76 posts

Posted 20 April 2009 - 01:47

βλέπω το maison ikkoku ,waaaaaaaah θεικό shoujo ,σχέδια '85 φάση (λατρεύω τα παλιά anime), αν δεν κάνω λάθος τα σχέδια είναι απτην ίδια που κανε κ το ranma 1/2 ,είναι το ίδιο αστείο κ εθιστικό ,σε όποιον αρέσει το είδος το συνιστώ ,απ'τα καλύτερα κ αμήν επιτέλους ένα πολύ καλό shoujo που οι πρωταγωνιστές δεν είναι μαθητές (στη προκειμένη περίπτωση ένας φοιτητής ερωτεύεται μια μεγαλύτερη του ) ....μην το πάρετε στραβά δεν έχω κάτι με τους μαθητές ...απλά έβλεπα το ίδιο μοτίβο να επαναλαμβάνεται ξανά κ ξανά , παίδες είναι απλά τέλειο

#2394 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 21 April 2009 - 00:40

Ας είναι καλά το ΚΤΕΛ που βρήκα χρόνο να δω επιτέλους το The Irresponsible Captain Taylor! Λοιπόν παιδιά, είναι ένα απίστευτο anime, που σατιρίζει όλες τις space opera που υπάρχουν, ενώ καταφέρνει και περνάει και τα μηνύματά του! Φοβερός χαβαλές, ακόμα ποιο απίστευτο σενάριο, άριστο animation και καλή μουσική. Είναι μια σειρά που μπορούν να εκτιμήσουν πολύ περισσότερο βέβαια, όσοι έχουν πάει στρατό!
Αυτή η σειρά είναι η anime έκδοση της "Λούφα και Παραλλαγή"! Η σειρά μπήκε στο τοπ μου!

#2395 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 21 April 2009 - 00:55

Είδα για τρίτη φορά το Gokujou Seitokai...Πολύ γέλιο, όμορφη ιστορία, αρκετό character development, o Puchan τα σπάει!

Α, να μην το ξεχάσω για να μην παρεξηγηθώ. Παρότι η σειρά διαδραματίζετε σε σχολείο θηλέων ΔΕΝ υπαρχούν pantsu & yuri! Για να εξηγούμαστε!

Posted Image
Courtesy of Kenny!

#2396 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 21 April 2009 - 01:27

Pet shop of horrors -4/4 finished

Σε γενικές γραμμές ένα αρκετά ικανοποιητικό ova,το οποίο όμως είχε τα φόντα να είναι πολύ,μα ΠΟΛΥ καλύτερο.Τέσσερα επεισόδια με τέτοια σεναριακή δομή και έναν χαρακτήρα όπως ο Count D (ο χαρακτήρας του οποίου δεν αναλύεται καθόλου στην τελική) είναι απελπιστικά λίγα.
Rating: 6/10

Gintama ep.53

Gintama never ceases to amaze me.Εχει γίνει τόσο καλό πλέον που δεν υπάρχει νόημα στο να προσπαθώ να συγκρατήσω αστείες σκηνές από τα προηγούμενα επεισόδια,αφού τα επόμενα είναι ακόμα πιο καλά.Για γκρινιάρηδες και πληρωμένοι με ψίχουλα εργάτες της anime industry οι δημιουργοί κάνουν καλή δουλειά,don't you think?

#2397 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 21 April 2009 - 01:32

βλέπω το maison ikkoku ,waaaaaaaah θεικό shoujo ,σχέδια '85 φάση (λατρεύω τα παλιά anime), αν δεν κάνω λάθος τα σχέδια είναι απτην ίδια που κανε κ το ranma 1/2 ,είναι το ίδιο αστείο κ εθιστικό ,σε όποιον αρέσει το είδος το συνιστώ ,απ'τα καλύτερα κ αμήν επιτέλους ένα πολύ καλό shoujo που οι πρωταγωνιστές δεν είναι μαθητές (στη προκειμένη περίπτωση ένας φοιτητής ερωτεύεται μια μεγαλύτερη του ) ....μην το πάρετε στραβά δεν έχω κάτι με τους μαθητές ...απλά έβλεπα το ίδιο μοτίβο να επαναλαμβάνεται ξανά κ ξανά , παίδες είναι απλά τέλειο

ναι είναι και τα 2 της Takahashi Rumiko που είναι υπεύθυνη και για τα Inuyasha κ Urusei Yatsura ΧD

Εγώ πάλι ξεκίνησα Gintama στην αρχή πίστευα πώς θα ξαναζήσω επικές στιγμές Ranma , Excel Saga , Azumanga κτλ ... αλλά που ... δυστυχώς το Gintama δεν πιάνει τούς ρυθμούς τούς(έχει κάποιες επικές στιγμές γέλιου αλλά αυτές σπανίζουν τα περισσότερα αστεία σε αφήνουν με ένα χαμόγελο και μετά από τα ένα σημείο γίνονται προβλέψιμα ) ελπίζω να φτιάξει ^^

είδα την 5ή τανία απο garden of sinners απλά μαμάει ^^

casshern SINS πολύ έντονα στιλιζαρισμένο, τα πολλά επεισόδια και το μουντό σκηνικό και η επανάληψη της δομής των επεισοδίων στο πρώτο μισό της σειράς την κάνα λίγο κουραστική αν όχι βαρετή με καμία 13 επεισόδια θα ήταν πολύ καλύτερα.

Michiko no Hatchin λοιπόν αν έχετε δει το Bebop μην το χάσετε το Michiko no Hatchin είναι πολύ καλύτερο imo σε όλους τους τομείς

Clannad After Story τα λόγια είναι περιττά ..

μετα με έπιασε μία ρετρό φάση και είδα Project A-ko ταινία οβες και εναλακτικές οβες XDDD 80s parody καταστάσεις ...όσοι πιστοί XDDD

και τέλος το Call Me Tonight ... οχι δεν είναι hentai (τελείως ^^) το πρώτο απο τα 4 ΟVA της σειράς Pink Noise ... βια τέρατα γύμνια και jazzy J-Pop soundtrack τι άλλο να ζητήσει κανείς :P
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#2398 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 21 April 2009 - 02:01

Είμαι στο 10 επεισόδιο του Otome wa Boku ni Koishiteru παλεύω με νύχια και με δόντια να μη το κάνω drop εδώ και 5 επεισόδια,όχι πως έχει τιποτα κακό, απλά περίμενα κάτι σαν το kashimashi, δυστυχώς όμως τελικά δεν ήταν.
Α! τέλειωσα(επιτέλους!) το samurai Champloo που ήταν ΠΑΡΑ πολύ καλό και αρχίζω soul Eater και Gintama ελπίζω να λένε..
Είδα και τα 2 πρώτα επεισόδια του Hatsukoi Limited και δεν φαίνετε καθόλου άσχημο για αρχή..για να δούμε!

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2399 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 21 April 2009 - 11:43

Εγώ πάλι ξεκίνησα Gintama στην αρχή πίστευα πώς θα ξαναζήσω επικές στιγμές Ranma , Excel Saga , Azumanga κτλ ... αλλά που ... δυστυχώς το Gintama δεν πιάνει τούς ρυθμούς τούς(έχει κάποιες επικές στιγμές γέλιου αλλά αυτές σπανίζουν τα περισσότερα αστεία σε αφήνουν με ένα χαμόγελο και μετά από τα ένα σημείο γίνονται προβλέψιμα ) ελπίζω να φτιάξει ^^

Κοίτα,τα πρώτα επεισόδια υπάρχουν κυρίως για την γνωριμία με τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς και ομολογουμένως δεν είναι τόσο αστειά (αν και εγώ τα βρήκα ικανοποιητικότατα nevertheless).Οσο προχωρά γίνεται much,much better.

#2400 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 21 April 2009 - 12:01

...

Μην βιαστείς με τίποτα όμως να βγάλεις συμπέρασμα για το Gintama αν δεν δεις τουλάχιστον τα 60 πρώτα επεισόδια. Το Gintama δεν είναι απλά μια κωμωδία, μπλέκει πολλά είδη μέσα και το χιούμορ του λόγω του ότι είναι σάτιρα κυρίως, θέλει τον χρόνο του για κάποιους μέχρι να εγκλιματιστούν. Αυτά που αναφέρεις δεν τα έχω δει, αλλά δυσκολεύομαι να φανταστώ κάποιο anime που να μοιάζει με το Gintama.:try:

Posted Image

Posted Image