Είμαι ένα επεισόδιο πριν το τέλος του KimiKiss pure rouge, και θα γράψω τώρα τις εντυπώσεις μου πριν δώ το τελευταίο επεισόδιο και δώ κανα "μή-τέλος" η καμια μπούρδα και μου διαλύσει ολα τα καλά αισθήματα που έχω απέναντι σε αυτή τη σειρά..
Αρχικά είναι το πρώτο σκουλορομαντζο(School-Romance) που βλέπω που ο πρωταγωνιστής δεν είναι το απόλυτο αρσενικό που θέλει το μισό σχολείο!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα ανιμε του είδους που υπάρχουν γυναίκες που ΔΕΝ εχουν ΚΑΝΕΝΑ ενδιαφέρον για τον πρωταγωνιστή!!
Ακόμα μια πρωτοτυπία(;;; ) σε αυτό το ανιμε είναι οτι ο φίλος του πρωταγωνιστή δεν είναι σάκος του μπόξ,pervert,λυσσάρης,καληνύχτας,εργένης,ανέραστος που στην καλύτερη παίρνει οτι περισσεύει απο τον πρωταγωνιστή!
Περα απο αυτά είναι ενα πανέμορφο ανιμε με πολύ ωραία ατμόσφαιρα και μερικές πολύ ωραίες στιγμές και πραγματικά ενιωσα ωραία οταν το έβλεπα,και ας είχε τις δραματικές του στιγμές..πολύ καλό λοιπόν και προτείνεται στους φίλους του είδους..
Παμε και για το τελευταίο επεισόδιο και μακάρι να μην ξερερώσω με το τέλοςΟκ είδα και το τέλος και η σειρά απλά τα σπάει..αν ειναι σε κάτι καλοι αυτοι οι Ιάπωνες είναι στο να γράφουν παραμύθια...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από papp0us: 11 Απρίλιος 2009 - 22:08