Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2356 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 08 April 2009 - 21:58

καλα παμε .
μετα απο μια στασιμοτητα : μονο ον γκοινγκ , και αυτα στα γρηγορα // αρχη , 1/4-2/4-3/4-τελος.
αρχιζω το logh // ενα που ελπιζω να παρει την πρωτη θεση στο τοπ 10 μου .
θα ειμαι πολυ αντικειμενικος . Αν και το μανστερ ειναι δυσκολο να ξεπεραστει ( που το θεωρω τελειωμενο μπροστα στο 20th century boys κιολας )
Spoiler:

εντιτ
Spoiler:

Edited by laraska, 09 April 2009 - 01:25.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2357 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 09 April 2009 - 04:44

Spoiler:

Εννοείς Monster και LOGH? Εγώ. Και τα δύο είναι καταπληκτικά για πολύ διαφορετικούς λόγους, δε νομίζω ότι συγκρίνονται.

#2358 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 09 April 2009 - 11:54

paranoia agent: τωρα μολις το αρχισα και μου αρεσει αρκετα αλλα θελω αποψεις και απο αλλουσ που το εχουν δει αν γινεται...

zombie loan: αρκετα καλο αλλα δεν μπαινει στο top 5 με τιποτα

cowboy bebop: μου το ειχαν προτεινει πολλες φορες και παντα τους αγνοουσα :if:μαλλον ημουν λιγο κοπανος...

#2359 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 09 April 2009 - 19:25

paranoia agent: τωρα μολις το αρχισα και μου αρεσει αρκετα αλλα θελω αποψεις και απο αλλουσ που το εχουν δει αν γινεται...

Για μένα είναι η καλύτερη δουλειά του Satoshi Kon (αν και δεν τα έχω δει όλα του).

Κατά τα άλλα εγώ είδα το πρώτο επεισόδιο του Cross Game (new series) και ήταν surprisingly good (μπορεί επειδή περίμενα να δω απλά ένα typical sports anime)

#2360 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 09 April 2009 - 19:41

Finished Welcome to the NHK. Καλό ήταν, σε κάποια σημεία βαρέθηκα λίγο. Τα στοιχεία που μου άρεσαν περισσότερο ήταν το creepy feeling που έδινε κατά φάσεις και ορισμένα από τα μουσικά θέματα που πλαισίωναν κάποιες καταστάσεις. Δε μου άρεσαν κάποια αναπόφευκτα, ίσως, κλισέ και προβλέψιμες εξελίξεις στις - ας πούμε - επί μέρους ιστορίες του.

Hidamari Scetch x365 up to date, following spoonsubs dvd releases. Στο ίδιο ύφος με το πρώτο αλλά μέχρι στιγμής δεν κατάφερε να με κάνει να γελάσω. Kawaii chars are not enough for me.

Ξεκίνησα το Il teatrino. Μάλλον θα φύγει σήμερα, μικρό είναι άλλωστε. Μέχρι το 6 φαίνεται καθαρά ότι δυστυχώς, όπως έχει αναφερθεί και προηγουμένως από άλλους χρήστες, είναι σαφώς χειρότερο από την πρώτη season.

Είδα επίσης και το Neko Rahmen. Ούτε κακό, ούτε καλό... Τίποτα το ιδιαίτερο, κατώτερου επιπέδου καϊδι.

Edited by sunday, 09 April 2009 - 19:56.

Posted Image

#2361 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 09 April 2009 - 19:53

μικρό update για last months :

starship operators finished.
Ένα μικρό διαμαντάκι, καλύτερο απ'ότι περίμενα, space opera με drama, εντυπωσιακές μάχες στο διάστημα, κι αρκετά ενδιαφέρουσα και σε μερικά σημεία απρόβλεπτη εξέλιξη. Επίσης αξιοπρεπές τέλος, μην κολλάτε στο ότι έχει πολλές κοπέλες, είναι καλύτερο απ'ότι φαίνεται.

Άρχισα και ouran highschool club. Έχει καλά στοιχεία και έξυπνο humor αν και επαναλαμβάνεται σε κάποια σημεία. Επίσης πολύ kawaii και bishounen καταστάσεις για το γούστο μου, αλλά βλέπεται πολύ ευχάριστα. Θα φανεί στην πορεία είμαι πολύ νωρίς ακόμη.

gintama 19 seen till now. Πολύ μέτριο σαν σύνολο ως τώρα, αλλά ευχάριστο και διασκεδαστικό. Το 18 ep respect, καιρό είχα να γελάσω τόσο. Μακάρι να έχει κι άλλα τέτοια laterz.

dog of flanders (1997), μια ταινία αριστούργημα, και πολύ λυπητερή, την βάζω ίδιο επίπεδο με grave of the fireflies. Mustsee.

+κάποια ovas/movies μικρά που βαριέμαι να αναφέρω.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2362 SasukeUchiha

SasukeUchiha

Sasuke 4 ever!

• Members
  • 73 posts

Posted 10 April 2009 - 10:29

εγω βλεπω....

naruto
k
ruruni kenshin

#2363 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 10 April 2009 - 10:34

mONONOKE..niiice
Posted Image

#2364 apathya

apathya

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 10 April 2009 - 14:50

ξεκινησα το naruto και ειδα τα πρωτα 10 επισοδεια, ειναι αρκετα ωραιο κ ελπιζω ακομα πιο καλο στην συνεχεια. :drink:

#2365 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 11 April 2009 - 09:45

Μετά απο προτροπή του Κenny είδα ταινίες του Tezuka απανωτά...Και ξετρελάθηκα.Ήταν οτι πιο τέλειο έχω παρακολουθήσει στην ζωή μου.Το Tales of a street corner ήταν Θ-Ε-Ϊ-Κ-Ο!!!Έχω την εντύπωση οτι την μουσική την έχω ξανακούσει αλλά δεν θυμάμαι που.'Εγινε και επίσημα η πιο αγαπημένη μου ταινία ανιμε(thank you kenny!!!).
To Jumping ήταν καλό και το Mori no Densetsu(δεν ξέρω τον αγγλικό τίτλο) με συγκίνησε πάρα πολύ.Έτοιμη να κλάψω ήμουν:nanana:.Αυτή η ταινία που δεν μ'άρεσε καθόλου ήταν το Murder.Μου φαίνεται όμως οτι δεν μ'άρεσε γιατί δεν έπιασα το νόημα.Έτρωγα εκείνη την στιγμή και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε τρία πράγματα(παράλληλα μου μιλούσε και η μάμα μου):hahaha:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#2366 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 11 April 2009 - 21:16

Είμαι ένα επεισόδιο πριν το τέλος του KimiKiss pure rouge, και θα γράψω τώρα τις εντυπώσεις μου πριν δώ το τελευταίο επεισόδιο και δώ κανα "μή-τέλος" η καμια μπούρδα και μου διαλύσει ολα τα καλά αισθήματα που έχω απέναντι σε αυτή τη σειρά..
Αρχικά είναι το πρώτο σκουλορομαντζο(School-Romance) που βλέπω που ο πρωταγωνιστής δεν είναι το απόλυτο αρσενικό που θέλει το μισό σχολείο!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα ανιμε του είδους που υπάρχουν γυναίκες που ΔΕΝ εχουν ΚΑΝΕΝΑ ενδιαφέρον για τον πρωταγωνιστή!!

Ακόμα μια πρωτοτυπία(;;; ) σε αυτό το ανιμε είναι οτι ο φίλος του πρωταγωνιστή δεν είναι σάκος του μπόξ,pervert,λυσσάρης,καληνύχτας,εργένης,ανέραστος που στην καλύτερη παίρνει οτι περισσεύει απο τον πρωταγωνιστή!

Περα απο αυτά είναι ενα πανέμορφο ανιμε με πολύ ωραία ατμόσφαιρα και μερικές πολύ ωραίες στιγμές και πραγματικά ενιωσα ωραία οταν το έβλεπα,και ας είχε τις δραματικές του στιγμές..πολύ καλό λοιπόν και προτείνεται στους φίλους του είδους..

Παμε και για το τελευταίο επεισόδιο και μακάρι να μην ξερερώσω με το τέλος
Οκ είδα και το τέλος και η σειρά απλά τα σπάει..αν ειναι σε κάτι καλοι αυτοι οι Ιάπωνες είναι στο να γράφουν παραμύθια...

Edited by papp0us, 11 April 2009 - 22:08.

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2367 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 11 April 2009 - 22:16

Αυτη η σαιζον ειναι τουλαχιστον για μενα απο τις πιο ενδιαφερουσες μεχρι στιγμης βλεπω 9 σειρες FMA, Hayate no Gotoku, Eden of the East,Guin Saga, K-ON, Higepiyo αυτες ειναι η ποιο ενδιαφερουσες και σιγουρα θα τις δω μεχρι τελους Shangri-la,Cross Game, Tears to Tiara ειχαν αρκετα καλα πρωτα επεισοδια αλλα πρεπει να δω λιγα επισοδια ακομη για να αποφασισω αν αξιζουν.

#2368 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 12 April 2009 - 20:11

για το tsubasa chronicles έχω να πω ότι περίμενα πολύ περισσότερα =/
ίσως γι αυτό και απογοητεύτηκα.
Spoiler:

είδα και το πολυσυζητημένο the melancholy of Shizumiya Haruhi που ήταν ένα ευχάριστο break για το πσκ,αλλά κάπως υπερβολικό σε όλα του.βέβαια λάτρεψα το σχεδιασμό των χαρακτήρων και μ'άρεσαν οι προσωπικότητές τους.

#2369 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 12 April 2009 - 22:50

για το tsubasa chronicles έχω να πω ότι περίμενα πολύ περισσότερα =/
ίσως γι αυτό και απογοητεύτηκα.

Spoiler:

είδα και το πολυσυζητημένο the melancholy of Shizumiya Haruhi που ήταν ένα ευχάριστο break για το πσκ,αλλά κάπως υπερβολικό σε όλα του.βέβαια λάτρεψα το σχεδιασμό των χαρακτήρων και μ'άρεσαν οι προσωπικότητές τους.

Έλα μη ντρέπεσαι να πεις ότι γίνεται πολύ κακό για το τίποτα.

#2370 fotakou

fotakou

Love Cook!

• Members
  • 64 posts

Posted 12 April 2009 - 23:16

Εγώ πάλι επειδή είχα καιρό να δω anime και γενικά κάτι κάφρικο μπήκα στα βαθιά με Astro Fighter Sunred!Τι σοφή επιλογή!Me likes!:wooi2: