Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2266 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 11 March 2009 - 22:30

Τωρα βλεπω το D.gray man και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλο..βεβαια θα ξερω καλυτερα οσο πιο πολυ το προχωρησω .....εχει ωραιο animation και η πλοκη του μπορω να πω οτι με ελκυει ...........................

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2267 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 11 March 2009 - 22:51

εχω αρχισει το Regios αρκετα καλο με καλο animation για story δεν ξερω γιατι ειμαι ακομη στο 4 επεισοδιο,το Blade of the immortal ειμαι στο 2 επεισοδιο αφθονο αιμα πραγμα που με πορωνει αφανταστα επισης αρχισα και το Freedom ενα anime που μου θυμιζει αρκετα το Akira και μαλλον λεω να το δω ολο
Posted Image
Posted Image

#2268 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 12 March 2009 - 06:29

ειμαι στα μισα του Abenobashi Mahou Shotengai το οποιο εχει πλακα αλλα με κουραζει λιγο...τα ιδια κ τα ιδια...

#2269 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 12 March 2009 - 07:35

Έχω δει 15 επ Legend of Galactic Heroes και μέχρι στιγμής το political aspect είναι πάρα πολύ απολαυστικό. Περισσότερα όταν θα έχω δει πιο μεγάλο μέρους του OVA και θα έχω πιο καλή εικόνα.

#2270 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 12 March 2009 - 18:46

Tελείωνω το Flag.Πρωτότυπη σκηνοθεσία και παρουσίαση που όμως χωλαίνει στην υλοποίησή της καθώς ο τρόπος του storytelling αυτός με απομάκρυνε από τους χαρακτήρες και τα γεγονότα με αποτέλεσμα το anime να μη μου δημιουργήσει κάποιο ιδιαίτερο συναίσθημα.Και το voice-acting είναι αρκετά flat εκτός από τη φωνή του άλλου δημοσιογράφου.Κάποιες σκηνές καλύτερο θα ήταν να μην υπήρχαν πχ οι μάχες μπορεί να είναι ρεαλιστικές αλλά δεν προσφέρουν κάτι στο θεατή(πχ αποτροπιασμό για τον πόλεμο) παρά μόνο βαρεμάρα.

Αυτά τα λέω έχοντας δει τα 10 από τα 13 επεισόδια της σειράς(τα 3 πρώτα δύο φορές) μέχρι στιγμής.

#2271 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 posts

Posted 13 March 2009 - 04:49

Αφησα το bleach καπου στο 150κατι γιατι κατανταει εν μερει κουραστικο και ειπα να πιασω κανενα αλλο(κλασσικος me οταν παρακολουθω μεγααααλες σειρες:P)

Αρχησα λοιπον το code geass,μιας και σειρες με φουτουριστικο σεναριο ειχα καλες εμπειριες (ghost in the shell).

Καταρχας μιας και εκανα ισως το λαθος να αρχησω απο το R2 Lelouch of the Rebellion εχω να λεω πως ειναι ισως το μοναδικο ανιμε εως τωρα που "τρεχει" τις σκηνες τοοσο πολυ..
Δεν ξερω,σε καθε επεισοδιο εχω πατησει πολλα pause και ακομα περισσοτερες αναδρομες για να καταλαβω τι γινεται και τι παιχτηκε.Η μπορει να ειμαι εγω γκαου και να μην τα πιανω επειδη βλεπω το δευτερο κυκλο μαλλον:uhh:

Aν και εχω να λεω πως εχω βρει τον αγγελο μου εκει μεσα!Κallen <3!!:wooi2:

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#2272 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 13 March 2009 - 05:44

τελειωσα 4 σεζον major και περιμενω να τελειωση και η 5 ενα πραγμα θα πω για την σειρα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ....

#2273 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 13 March 2009 - 12:40

Καταρχας μιας και εκανα ισως το λαθος να αρχησω απο το R2 Lelouch of the Rebellion εχω να λεω πως ειναι ισως το μοναδικο ανιμε εως τωρα που "τρεχει" τις σκηνες τοοσο πολυ..
Δεν ξερω,σε καθε επεισοδιο εχω πατησει πολλα pause και ακομα περισσοτερες αναδρομες για να καταλαβω τι γινεται και τι παιχτηκε.Η μπορει να ειμαι εγω γκαου και να μην τα πιανω επειδη βλεπω το δευτερο κυκλο μαλλον:uhh:

Ε, λογικό είναι. Φαντάσου πως βλέπεις τα επεισόδια 26-50 μιας σειράς χωρίς να έχεις δει τα πρώτα 25. Σταμάτα εκεί που είσαι, πιάσε τον πρώτο κύκλο και μετά ξαναβλέπεις το R2.

E5VV38U.jpg

#2274 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 13 March 2009 - 12:58

currently resuming Gintama amd watching Area 88 (remake)

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2275 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 13 March 2009 - 13:06

still watching Monster....:dazed:its something else
Posted Image

#2276 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 posts

Posted 13 March 2009 - 18:33

Ε, λογικό είναι. Φαντάσου πως βλέπεις τα επεισόδια 26-50 μιας σειράς χωρίς να έχεις δει τα πρώτα 25. Σταμάτα εκεί που είσαι, πιάσε τον πρώτο κύκλο και μετά ξαναβλέπεις το R2.

μια ζωη αναποδος:knock-knock:

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#2277 MangekyouItachi

MangekyouItachi

Anime Addict

• Members
  • 76 posts

Posted 13 March 2009 - 22:13

Προσφατα αρχισα το Speed Grapher και μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ. Το σεναριο ειναι πολυ προτοτυπο και το animation ειναι πολυ καλο επισης. Οσο για τη μουσικη, καποιες φορες ειναι παρα πολυ καλη και αλλες φορες δεν με συγκινει καθολου.

Πριν 2 μερες ξεκινησα να βλεπω και το Baki the Grappler. Η υποθεση ειναι πολυ κοινοτοπη και το animation μετριο, ομως μ' αρεσει πολυ ο τροπος που απεικονειζονται οι μαχες γι΄αυτο και το συνεχιζω:8):

Πριν λιγο καιρο τελειωσα και το Tengen Toppa Gurren Lagann. Μου αρεσε πολυ σαν Anime γενικα.
Spoiler:
Πρωτη φορα αισθανθηκα τοση λυπη απο Anime.

Edited by iristella, 13 March 2009 - 22:30.
spoiler tag inserted.........

Posted Image
Posted Image

#2278 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 163 posts
  • LocationPoland

Posted 13 March 2009 - 23:56

Εγώ μιας και καινούργιος εδώ πέρα.
Βλέπω τώρα το Berserk , έχω τελιωσει πριν λίγες μέρες το Claymore.Επισης είδα τα πρώτα επείσοδια απο GantZ , Speed Grapher , Area 88 μήπως και με συναρπάσουν απο την αρχή ...

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#2279 AyoKnight

AyoKnight

Blossomed into Red

• Members
  • 19 posts

Posted 14 March 2009 - 23:25

μολις πριν λιγες μερες ξενικησα το ElfenLied κ οφειλω να ομολογησω πως μου εχει τραβηξει αρκετα την προσοχη...:if:
τωρα οπου να ειναι τελειωνω Ergo Proxy...:joyful:...πολυ καλο απο ολες τις αποψεις...πληρουσε κατα τη γνωμη μου ολες τις προυποθεσεις που μπορει να εχει καποιος που ειναι φαν science-fiction anime...:awww:
Posted Image

#2280 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 March 2009 - 00:52

Casshern ep23: δεν αντεξα και ειδα απο shinsen. Κορυφη η σειρα, καταφερνει να σε μαγευει και να κολλας σε καθε επισοδειο.

Gintama ep43: Αργα αλλα σταθερα, προχωραμε με τον Ginpachi-sensei να μας δειχνει το δρομο.