Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2011 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 14:02

Hellsing Ultimate OVA 5 – πολύ καλό, τι μανία είναι όμως να είναι οι γερμανοί κακοί σε ταινίες και σε anime? νισάφι πια :nanana:
Black Lagoon 8 -άμα εξαιρέσουμε τις αμερικανιές όταν έρχεται η ώρα για πιστολίδι είναι απίθανη σειρά (και εδώ έχει κακούς γερμανούς :nanana:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2012 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 23:49

Κenshin: Τελείωσα το Legend of Kyoto arc(από τα πιο πορωτικά storylines ever). Μάλλον δεν θα δω τα fillers... Θα διαβάσω το manga.

E καλά μπορεί να δω και το arc με τον τυπά που χρησιμοποιεί Hiten Mitsurugi.

#2013 Cursed blade keeper

Cursed blade keeper

a man of mystery

• Members
  • 97 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 00:32

Serial experiment lain στο επεισόδιο 5.
Όπως αναφέρεται και στο review του είναι must-see!

#2014 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 01:16

Souten no Ken #8 FFS πάρα πολύ αργό . Απελπιστικά αργό ! Εκνευριστικά αργό. Υπερβολική ανάπτυξη των χαρακτήρων με συνέπεια ελάχιστο χρόνο για μάχες ! Μα είναι δυνατόν να βλέπουμε μόνο ένα exploding head κάθε τρία επεισόδια ; Επίσης μου την δίνει ο πρωταγωνιστής . Μα καλά είναι δυνατόν ο πατέρας του Kenshiro να μην μπορεί να σκοτώσει 400 ανθρώπους με την μία ; Τη διάολο sucessor είναι μετά. Ο μοναδικός λόγος που δεν το κάνω drop είναι η επλίδα ότι θα στρώσει αργότερα και επίσης ότι θέλω να δω ότι χοκουτιάρικο υπάρχει .

Zettai Shogegi (platonic Heart) #2 Ότι να ναι κυριολεκτικά. Κοπέλες που παλέβουνε για κάποιον ακατάληπτο και ακατανόητο λόγο και σε κάθε μάχη τους σκίζονται τα ρούχα . Ecchi δεν βλέπω ποτέ ,αλλά τούτο δω έχει και martial arts μέσα ( και καλά) οπότε ίσως το συνεχίσω . Επίση ςδεν το βλέπει κανένας οπότε ας του κάνω τη χάρη να το δω εγώ.

Freedom #5 Αύριο θα το τελειώσω. Πολύ καλό animation , πολύ σφιχτοδεμένη πλκοή χωρίς να πλατειάζει . Μακάρι να τελειώσει ικανοποιητικά

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#2015 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 01:22

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Welcome to the NHK finished

Πολύ καλή σειρά, αρκετά καλό char. develop. και πολύ κουλό αλλά ωραίο story. Όσο προχώραγε γινόταν όλο και πιο ενδιαφέρον. Τελικά ήταν καλύτερο απ' ότι περίμενα αλλά με άφησε με ένα κενό κάπου. Δηλαδή κάτι σαν να μην έχει ολοκληρωθεί....
Πολύ θετικό το ωραίο opening... XP

Chi's sweet home (40)

~<3~

One Piece (381)

Τέλειωσε το TB, fillers τώρα... =(

Rosario + Vampire capu2 (11)

2 eps ακόμα...
Το capuchuu μου που είναι? :S

Tengen Toppa Gurren Lagann finished

Πολύ mecha.... Και υπερβολή σε όλα του τα σημεία. Μετά το 8 σκεφτόμουν να το dropάρω αλλά λέω δε βαριέσαι... (δεν έχω dropάρει ακόμα τίποτα, τώρα θα dropάρω?) Τελικά το τέλειωσα, δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε, είχε και πάνω του και τα κάτω του, αλλά :
:8):

Evangelion at school (7 νομίζω)

w00t?

Vampire Knight finished

Χάρη για ένα φίλο μου. Ίσως να δω το guilty.

Black Lagoon finished

Κατεβαίνει η s2 τώρα. Έχουμε να δούμε ακόμα. Καλοί η chars, μου την σπάει λίγο η revy αλλά τέλοσπάντων. Καλό.
Ο καλύτερος απ' όλους εκει μέσα είναι o niizk XP

Grenadier (3)

:thumbdown:
Ίσως γίνει το πρώτο μου drop.
Αλλά: :nbleed:

Όταν βρω χρόνο, τώρα θέλω να δω τα:
Kino no Tabi
12kingdoms
Rurouni Kenshin
Lain

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#2016 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 02:42

Zettai Shogegi (platonic Heart) #2 Ότι να ναι κυριολεκτικά. Κοπέλες που παλέβουνε για κάποιον ακατάληπτο και ακατανόητο λόγο και σε κάθε μάχη τους σκίζονται τα ρούχα . Ecchi δεν βλέπω ποτέ ,αλλά τούτο δω έχει και martial arts μέσα ( και καλά) οπότε ίσως το συνεχίσω . Επίση ςδεν το βλέπει κανένας οπότε ας του κάνω τη χάρη να το δω εγώ.

Αν δεν έχεις δει το Ikkitousen, δεν έχεις δει paper clothes... :hero:
H 2η season έχει πιο σοβαρή πλοκή, αν και δεν λείπουν οι ecchi-overload σκηνές... :nbleed:

Evangelion at school (7 νομίζω)

huh?!? :hmmm:
Από πού το κατέβασες?? Το anidb δεν γράφει ούτε καν fansub group... :try:

Grenadier (3)

:thumbdown:
Ίσως γίνει το πρώτο μου drop.
Αλλά: :nbleed:

:oo:
Damme desu...
Αν το κάνεις drop, δες τουλάχιστον το τελευταίο επεισόδιο με την τελική μονομαχία!
Best anime gunfight IMO... :blingeye2:

So...
Στα δικά μας:
Mahoromatic 12/12
I <3 GAINAX + Anno-sama!! :nanana:
Μόνη ένσταση το υπερβολικό fanservice (όπως και στο Gunbuster και στο NGE δλδ).
Πολύ συγκινητικό το τελευταίο επεισόδιο, ελπίζω και η S2 να είναι το ίδιο καλή!!
8/10
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2017 fr3quency

fr3quency

Devourer of cookies

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:
  • LocationWherever my imagination decides. Press Ctrl W to find out.

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 11:09

• Bleach
19/20

Τέλειο anime. Στην αρχή δεν μου είχε κάνει εντύπωση και το πρώτο opening στην δεν μου άρεσε. Μετά, σιγά-σιγά αρχίσα να βλέπω όλο και περισσότερο Bleach, επειδή βαριόμουνα και κατέληξα να μου αρέσει. Και εφόσον έχει 25.000 seeders, καταλαβαίνεις πως είναι από τα καλύτερα.

• Gintama
19/20

Με μία λέξη και κάτι θαυμαστικά: τέλειο!! Από τα λίγα anime που με έκαναν να γελάσω. Ο Gintoki είναι πολύ αστείος, η Kagura το ίδιο και ο Shinpachi, στο επεισόδιο με την γάτα ή με το κορίτσι που πέφτει από τη σκεπη και προσγειώνεται επάνω στον Gintoki, τα «έσπασε». Αλλά δεν έχει συγκεκριμένη ιστορία. Ελπίζω να έχει κάπου στο 70+ D:
Είδα και μερικά anime με την ελπίδα να τόσο αστεία όσο το Gintama. Βέβαια, δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει αυτό. :wis:(Ίσως με το Toradora...y/y? : D)

• Kateikyoushi Hitman Reborn
14/10

Μόνο το πρώτο επεισόδιο είδα μαζί με τους φίλους μου ελπίζοντας να με κάνει να γελάσω.

• Shakugan no Shana,
16/20

Πολύ ωραίο, αλλά δεν μου αρέσει που την έκαναν να μοιάζει σαν τα κορίτσια του Lucky Star. Εάν τα πρόσωπα ήταν Code Geass-στυλ θα του έβαζα 17/20.

• Tales of the Abyss
17/20

Μου αρέσει πολύ η πλοκή, αλλά ο πρωταγωνιστής
Spoiler: Serious spoiler. :o!

• Toradora
19/20

Τέλειο τέλειο τέλειο τέλειο.

Spoiler: Serious spoiler is serious(I'm serious >_<)

Η εικόνα τα λέει όλα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

For I am Zero!
The man who will destroy
and recreate the world!

~ Avatar and Signature by me. ~

#2018 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2008 - 06:13

Skip Beat! (akoma bgazei eps.)
δεν μπορώ να πω ότι ειμαι απόλυτα ευχαριστημένη απ τη μεταφορά όμως... Είχα τετοια χαρά που θα γινόαν ανιμε και ενώ δεν είναι κακό, το γέλιο που έριχνα με το μάνγκα δεν το χει, και μου την ψιλοδίνει κι η φωνή της Κιόκο. Αν δεν έχει διαβάσει κανείς το μανγκα, τότε υποθέτω πως θα το θεωρούσε πολυ καλό, αλλά χάνει.

Vampire Knight
μου πήρε λίγο αλλά το άρχισα. δεν ξετρελάθηκα κιόλας να πω την αλήθεια.

έχω ψιλοεγκαταλείψει τα updates του shipuunden τελευταία, αλλά θα το ξαναπιάσω μετά τισ διακοπέσ να χουν μαζευτεί και μερικά επεισόδια...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2019 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2008 - 10:10

just finished Dennou Coil : αν και το είχα αφήσει ένα διάστημα ευτυχώς το συνέχισα, το σχέδιο θύμισε κάτι από Studio Ghibli αλλά με ποίο μοντέρνο animation, και το στόρι θύμισε Lain χωρίς να γίνεται mind fuck και δίχως να χάνεται στης λεπτομέρειες όπως το GITS και τα περισσότερα επεισόδια ήταν ευχάριστα και καθόλου κουραστικά ... all in all καιρό είχα να δώ τόσο κάλο scifi
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2020 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2008 - 20:12

Paradise Kiss ep1..... tooοοο gay.... will watch

Akane-iro ni Somaru Saka ep11..... one more to go :( .... ψιλομαπα αυτο το επ.

Κannagi ep.7-8.... this girl is so uber-kawai....i just luv her

Skip Beat ep.4-6.... ειναι αυτο που λεμε "σε φτυνουν και λες οτι βρεχει"...btw πολυ καλο anime.... επισης μου αρεσει πολυ η φωνη της seiyu οταν παιρνει χαιρεκακο υφος.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2021 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2008 - 21:19

εγω παιδια Rurouni Kenshin(manga)
one piece (ep365)
naruto (στο latest ep και latest chapter)σκοπευω να δω και τα fillers γιατι θα εχει ιστορικα γεγονοτα
Spoiler:

soul eater(latest ep)

#2022 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 02:11

ως σωστος αθλιος στις διακοπες βλεπω πολυ λιγα ανιμε αν προλαβω. Σημερα καταφερα και ειδα μερικα πραγματακια.

Allison to lillia 26 (complete): Μια ευχαριστη σειρα, θα συμπαθησετε χαρακτηρες, θα πειτε μπορει να βγει πολυ καλη σειρα αλλα λογο αρκετων cliche παραμενει απλως συμπαθητικη 6/10 κριμα really.

Ga-Rei Zero 10: why o why? epic battle in 11?

Vampire Knight Guilty 11: !!!!! οτι και να πω θα ριξω σποιλερ :S τα τελευταια επισοδεια ειναι πολυ δυνατα!

Fireball 1-8: crazy is crazy, me likes

#2023 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 09:48

Hyakko ep.8-9...........πεθαινω

Astro Fighter Sunred
ep.10-11-12..... kami-sama... please dont ever let this series end!

Captain Harlock ep.1.... όταν ημουν μικρος δεν την πολυκαταλαβαινα την σειρα γιατι την εβλεπα αποσπασματικα, οποτε τι καλυτερο απο το να την δω 20 χρονια μετα?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2024 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 09:59

ouran high school host club
είναι απλά έπος.δεν έχω να πω κάτι άλλλο! απλά δείτε το όσοι δεν τ έχετε κάνει!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2025 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 19:27

Gantz 26/26 (completed):
Ξεκίνησε με πολλές προυποθέσεις,τα πήγε πολύ καλά μέχρι το 20ο επεισόδειο περίπου,αλλά μετά ξεκίνησε σταδιακή κατρακύλα που κορυφωθηκε στο τέλος.

Λόγω τέλους λοιπόν...7/10

Mnemosyne 1/6 :
Είναι σε γενικές γραμμές αυτό που περίμενα:gory,μπόλικο nudity,δράση με μια τζούρα μυστηριου χωρίς να γίνεται ιδιαίτερα βαρυ.Αν συνεχίσει έτσι,θα μείνω ικανοποιημένος.

Ghost in the Shell SAC 3/26 :
Πολύ καλό μέχρι στιγμής,αρτιότατο στον οπτικοακουστικό τομέα με έχει κάνει να δω τα cyberpunk με αλλο μάτι (ναι,δεν τα συμπαθούσα ιδιαιτερα).

Πιθανότατα θα ξεκινήσω και ένα εκ των Slayers και Gintama αυτό το διάστημα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από kyoshuke: 24 Δεκέμβριος 2008 - 22:28