Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1996 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 03:14

Λοιπόν αυτήν την περίοδο βλέπω 2 anime έχω ξεκινήσει το Ergo proxy και έχω δει τα 2 πρώτα επεισόδια και έχω να πω πως είναι πολύ ενδιαφέρον, πολύ καλή δουλειά από την animeclipse και γενικά παρόλο που είμαι ακόμα στην αρχή σχηματίζω τις καλύτερες εντυπώσεις...
Το δεύτερο anime το ξεκίνησα πριν από λίγο έχω δει μόνο το πρώτο επεισόδιο, αναφέρομαι στο Rosario το Vampir, λοιπόν το βλέπω με ελληνικούς υπότιτλους αν και το συγκεκριμένο δεν είναι fansubbαρισμένο από την animeclipse και πιστέψτε με φαίνεται, έχω καλομάθει στην ποιότητα της animeclipse και το fansubbing του συγκεκριμένου anime μου φάνηκε αρκετά κατώτερο, τέσπα σαν anime μπορώ να πω πως είναι αρκετά χαριτωμένο αν και κομματάκι ελαφρύ για τα γούστα μου, οκ καλό είναι να για περάσεις ευχάριστα την ώρα σου, δεν εθίζεσαι κιόλας...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1997 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 12:02

To Ouran High δεν εχει σχεση με την CLAMP:knock-knock:

Hontoo~?!? :terror2:
Sorry... :emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1998 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 13:50

Dai mahou Touge completed: Καλο καιδι σε στυλ dokuro chan, με μερικες πολυ πετυχημενες σκηνες. Ευχαριστο αν σας αρεσει το στυλ και μικρο.

Tentai Senshi Sunred ep3: αλλο ενα στη κατηγορια καιλα, αλλα πολυ καλυτερο που παρωδει τη κλασικη σχεση καλου - κακου και πιστευω λιγο και τις live action σειρες της japan.

Allison to Lillia ep 24: οδευει στο τελος και αυτη η σειρα, πιστευω το 2ο τμημα της ηταν κατωτερο του πρωτου..

Τoradara 9 & Ga-rei Zero 8 & Michiko to Hatchin 9 και οι 3'ς σειρες οσο πανε γινονται ακομα και καλυτερες ( το michiko πραγματικα οποιος δε το βλεπει να το αρχισει)

Vampire Knight Guilty 8: Μεσα σε 4 επισοδεια εγιναν τοσα πολλα που πραγματικα νιωθω τυχερος που τα ειδα μαζεμενα. S2 δε συγκρινεται με την 1, θεωρω οτι καθε fan των shoujo πρεπει να εχει μεινει εντελως ευχαριστημενος με το πως εξελιχθηκε η σειρα.

#1999 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 17:22

Full Metal Panic Fumoffu. :hahaha::hahaha::hahaha:. Και πάλι, :hahaha::hahaha::hahaha:. Σε καλό να μου βγει το ΠΟΣΟ γέλιο έριξα σε αυτή τη σειρά. Ωραιότατη για οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας, ιδανική για να σου ανεβάσει τη διάθεση, όσο σκ@τ@ κι είσαι, ένα γλυκήτατο, ξεκαρδιστικό anime που θα τό'χω να το θυμάμαι. Bonta-kun rulz the world!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2000 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 01:58

Ef - a tale of memories.

:

Ομιτζί.

Τι γαμάτο πράμα ήταν αυτό.
σδκηφσασφδξνσδξ και υποτίθεται δεν είμαι του ρομάνς.
Φοβερό ρε παιδιά τι να πω. Από το γαμάτο ανιμέησιον, τις γαμάτες αφηρημένες σκηνές, τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σκηνικά.....
...μέχρι το σενάριο και τους χαρακτήρες. Στο πρώτο μισό του τελευταίου επ παραλίγο να δακρύσω. :Σ
Όπως ανατρίχιασα και με το
Spoiler:

Δεκαοχτώ μισό ρε.

Επίσης κατάφερα και τέλειωσα και το Εσ-καβλώνε μετά από κανά δίμηνο βαρεμάρας και περιορισμένου χρόνου.
Τα τελευταία επς βέβαια μου άρεσαν αρκετά.

Δεκατρία γιατί αν και καλό ήταν πολύ αργό χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο και βαρετό.

Kαι ναι το Fumoffu είναι θεϊκό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rushifazu Airu: 16 Δεκέμβριος 2008 - 02:04

HnH5aB0.jpg

#2001 Mystic Gohan

Mystic Gohan

Cocky Mothaf@ck@

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 03:05

Καλα,δν ειναι δυνατον κανενας απο δω μεσα να μην βλεπει Casshern Sins ή Gundam 00...
Ελεος.

#2002 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 03:16

Καλα,δν ειναι δυνατον κανενας απο δω μεσα να μην βλεπει Casshern Sins ή Gundam 00...
Ελεος.

Αν ειχες ριξει μια ματια στις αμεσως προηγουμενες σελιδες θα ειχες βρει ατομα που βλεπουν καποιο απο τα δυο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2003 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 12:02

Ef - a tale of memories.

:

Ομιτζί.

Τι γαμάτο πράμα ήταν αυτό.

welcome to club bro.... και επειδη ειναι τοσο ωραιο και eye candy θα περιμενω dvd release για το melodies.... δεν αντεχω να το δω σε tvrip.

εγω ειδα...

Tentai Senshi Sunred 7-8-9...... pure epicness... σεχεδον ισαξιο με το detroit metal city

Casshern Sins 5-6.... it gets better and better

Akane-Iro ni Somaru Saka 9-10
..... δυστυχως 2 επ για να τελειωσει. Αντικειμενικα δεν ειναι κατι τρομερο, αρκετα μετριο θα ελεγα, αλλα η Υuuhi ειναι τοσο kawai οταν θυμωνει that i makes my heart break!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2004 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2008 - 22:48

Kannagi 1-11 : Aπίστευτο θυμίζει πάρα πολύ Haruhi
Rurouni Kenshin 1-16: Legend
Gundam 00 11: Epic
Mitchiko to Hatchin 2: Οκ δε με τράβηξε αλλά θα δω και τα υπόλοιπα
Βounen no Xamdou 1-17: Epic

#2005 Mystic Gohan

Mystic Gohan

Cocky Mothaf@ck@

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 01:06

Αν ειχες ριξει μια ματια στις αμεσως προηγουμενες σελιδες θα ειχες βρει ατομα που βλεπουν καποιο απο τα δυο.

Α,μαλιστα
Τοσοι πολλοι...Οκ,πηρα την απαντηση μου,ευχαριστω

#2006 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 13:55

Χθες ξεκινησα δυο anime

Αria ep1.... i fucking suki it will watch more

Fate/Stay Night ep1.... βγηκε dvd-rip με eclipse subs και ειπα να το δοκιμασω επιτελους

Shikabanehime Aka ep3
.... ok there was a hottie.... now there are two of them! Happy ^__^

Casshern Sins ep7-8.... tha guy Casshern is a total douche... he ll never score
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2007 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 19:46

μόλις τελείωσα το basilisk , πραγματικά πολύ καλό . Έχει απολαυστικά κομμάτια δράσης , ικανοποιητικό σενάριο , και το καλύτερο , το σημείο που παίρνει άριστα : δείχνει με πολύ όμορφες εικόνες – μουσική – ιστορία αγάπης την ματαιότητα του πολέμου
Τώρα θα συνεχίσω το Lucky Star , καιρός για γέλιο πάλι
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2008 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 19:59

toradora! episode 11: i can't get enough!! λατρεύω Taiga!!
jigoku shoujo mitsuganae episode 6: luuuuv it! κρίμα όμως που σχεδόν πάντα σε αυτή τη σεζόν όλο αθώοι την πληρώνουν, love the drama
Mōryō no Hako episode 5: από τις πρόσφατες αδυναμίες μου, έχει και υπέροχο art
chaos head episode 9: κάπου μ αρέσει, κάπου το χάνω, ανυπομονώ να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα κ στην υπόθεση
kurozuka episode 8: οκ άρχισαν να ξεμπερδεύουν κάποια πράγματα κ μ αρέσει όλο και περισσότερο
mitchiko to hatchin episode 2: not my cup of tea so far
Hakushaku to Yosei episode 4: πανάθλιο, dropped και λίγο του είναι
Kuroshitsuji episode 2: o κλέψας του κλέψαντος είναι αυτό το ανιμέ, δεν αντέχω να δω άλλο επεισόδιο μέχρη να ηρεμήσω... *ως μαζόχα όμως μάλλον θα το συνεχίσω*

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2009 mints

mints

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2008 - 21:10

Λοιπον εχουμε και λεμε:

Chii's sweet home (ep 40 κατι): πολυ γελιο και πολυ cute. Τοσο πολυ που συνηθως κραταω ενα μικρο μαξιλαρι και το πιεζω για να μη σπασω τιποτα. Σκεφτομαι μαλιστα να παρω ενα γατι για να ζουλαω (elmyra syndrome). Στα highlights η φωνη του γατιου.

Skip beat (ep 6): πολυ καλο για "ελαφρυ" anime. Εχει τον τροπο του να σε κανει να συμπασχεις με την πρωταγωνιστρια.

One outs (ep 9): Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω sports anime. Ο πρωταγωνιστης ειναι ολα τα λεφτα αλλα ρε παιδι μου ας βγει και λιγο εξω απο το γηπεδο :if:

Junjou romantica 2: (μισο λεπτακι μην κραζετε!) Τα yaoi BL κλπ ξεκινησα να τα βλεπω καθαρα απο ενδιαφερον για το διαφορετικο και για αυτο το "αβολο" αισθημα που σου προκαλουν.
Spoiler:

#2010 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 13:54

Azumanga Daioh, 1-8. Τσκ... γιατί δε τό'βλεπα τόσο καιρό, ξανά...; :smokingg: Έχω κλάψει από τα γέλια μ'αυτό το anime! Και πού είσαι ακόμα...!

Hellsing Ultimate OVA 5. Τώρα και με subs! Yay! Καιρός ήταν! Τρομερό επισόδιο και ΑΚΟΜΑ δε φτάσαμε στην κορύφωση της σειράς.

Gintama, ep 1. Ongoing. NAO.

Δημοσιευμένη  εικόνα