Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1981 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 20:07

Ναι εντάξει έχοντας δει τα 16 πρώτα επεισόδια απο D gray Man μπορώ να πω ότι μου έχει βγάλει τεράστια αποθέματα νύστας και χασμυρητών που έκρυβα τόσο καλά μέσα μου. Ούτε εγώ ο ίδιος το περίμενα να κρύβω τέτοια πράγματα

#1982 lana_fey

lana_fey

bloodrunk

• Members
  • 49 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 02:52

αυτή την περίοδο παρακολουθώ το kurozuka και έχω μπερδευτεί. Δεν έχει καμία σχέση με το manga από θέμα σχεδίων και από θέμα ιστορίας και γενικά ύφους. Πλησιάζει το τέλος της πρώτης σεζόν του επικίνδυνα και θα ήθελα πολύ να μάθω αν θα υπάρξει και δεύτερη για να ελπίζουμε σε κάτι περισσότερο. Προσωπικά το θεωρώ λειψό και θα ήθελα να ακούσω και άλλες γνώμες περί αυτού...

#1983 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 07:22

αυτή την περίοδο παρακολουθώ το kurozuka και έχω μπερδευτεί. Δεν έχει καμία σχέση με το manga από θέμα σχεδίων και από θέμα ιστορίας και γενικά ύφους. Πλησιάζει το τέλος της πρώτης σεζόν του επικίνδυνα και θα ήθελα πολύ να μάθω αν θα υπάρξει και δεύτερη για να ελπίζουμε σε κάτι περισσότερο. Προσωπικά το θεωρώ λειψό και θα ήθελα να ακούσω και άλλες γνώμες περί αυτού...

καλυτερα να ρωτας στο thread της σειρας... --> http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/5824-kurozuka.html

#1984 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 08:46

"Itazura na Kiss" is da name of the best shoujo anime evahhh~~:nod::kawaii:
αποτελειται απο 25 επεισοδια κι ειναι χωρισμενο σε 2 κυκλους.Η αλλαγη κυκλου γινεται στο 15 επεισοδιο
I am up to the 15th episode and this anime hasn't let me down up to the present!;D
Δημοσιευμένη  εικόνα

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#1985 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 12:46

τελειωσα με claymore(απλα ενδοιαφερον) ghost hound(λιγο βαρετο) και FLCL(:hahaha::hahaha::hahaha:WTF ??? παρ'ολα αυτα μου αρεσε !!)
τωρα βλεπω Gurenn Laggan..

#1986 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 17:31

Προχτες τελειωσα το devil may cry και τωρα βλεπω basilisk.

#1987 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2008 - 12:02

Μόλις τελείωσα το Dennou Coil.

Είναι μια πολύ καλοστημένη sci-fi ιστορία, με σωστά ανεπτυγμένους χαρακτήρες και πολλές ανατροπές στο τέλος. Τα opening/ending είναι μαγευτικά και γλυκά. Είναι γενικά ένα "ήρεμο" anime, που ως στόχο έχει να δώσει τη δικιά του ερμηνεία για το τί είναι αληθινό, οπτασία, ζωή, θάνατος και ωριμότητα.

Αν και αρχίζει ως μια παιδική ιστορία που μου θύμισε λιγάκι τα Digimon (ψηφιακά πλάσματα, άλλη διάσταση), σύντομα η ιστορία βάθυνε και απέκτησε μοναδικό τόνο.

Ο αριθμός των επεισοδίων είναι ιδανικός, κατά τηη άποψή μου, 26. Αρκετά για την παρουσίαση και ανάλυση όλου του σύμπαντος της ιστορίας στην αρχή και μετά για την ανάπτυξη της ιστορίας. Το OST είναι must.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1988 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2008 - 12:37

Ναι εντάξει έχοντας δει τα 16 πρώτα επεισόδια απο D gray Man μπορώ να πω ότι μου έχει βγάλει τεράστια αποθέματα νύστας και χασμυρητών που έκρυβα τόσο καλά μέσα μου. Ούτε εγώ ο ίδιος το περίμενα να κρύβω τέτοια πράγματα

axaxxaxaxax! έχεις απόλυτο δίκιο! το anime το είχα αρχίσει και εγώ και το παράτησα στο έβδομο επεισόδιο. το manga είναι αρκετά ευχάριστο όμως και το διαβάζω ακόμα

Προχτες τελειωσα το devil may cry και τωρα βλεπω basilisk.

φαίνεται να σου άρεσε πολύ το basilisk! βλέπω tenzen παντού! legendary anime, legendary manga, legendary movie. and by the way tenzen = God

εγώ προς το παρόν είδα το Serial Experiments lain, το οποιο ήταν αρκετά cool και είμαι στη μέση του Magical Girl Lyrical Nanoha Strikers, το οποιο πρέπει να παραδεχτώ πως με απογοήτευσε λίγο σε σχέση με τις άλλες 2 σειρές. τώρα περιμένω να ρίξω το "will check" και να αρχίσω το FLCL :uhh:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1989 Curator.of.Dreams

Curator.of.Dreams

Dreaming is art!

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 03:54

βλεπω γενικα ναρουτο αλλα τωρα μιας κ εφτασα στα aired αρχησα school rumble.

ωρεο αλλα δεν με τρελενει.. εχει ομως μερικες φασεις που ειναι να αναπηδας μεταξυ γραφειου κ πατωματος απο τα γελια.. :P
Dreams are something fragile.None can manipulate them,none can refine them.
The incarnation of our desires,destined to hunt them for our entire life.
A dream is nothing more than a mirror to a person's soul.
A fragile mirror for a fragile little thing.

Spoiler:

#1990 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 10:26

βλεπω γενικα ναρουτο αλλα τωρα μιας κ εφτασα στα aired αρχησα school rumble.

ωρεο αλλα δεν με τρελενει.. εχει ομως μερικες φασεις που ειναι να αναπηδας μεταξυ γραφειου κ πατωματος απο τα γελια.. :P

το school rumble πρεπει να το δεις ως το τέλος σχεδόν της πρώτης season...εκει είναι η αποθέωση:hahaha::hahaha::hahaha:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1991 Renya

Renya

Watashi wa L.

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 10:47

Είδα ένα επεισόδιο του Elfen Lied και δεν είδα άλλο....:deadga6:

Εμενα μου αρεσε. Απλα ειναι για γερα στομαχια. :P

τελειωσα με claymore(απλα ενδοιαφερον) ghost hound(λιγο βαρετο) και FLCL(:hahaha::hahaha::hahaha:WTF ??? παρ'ολα αυτα μου αρεσε !!)
τωρα βλεπω Gurenn Laggan..

Claymore εχω και γω στα σκαρια να δω.. το flcl με καθηλωσε ρε! Η μια κουφαμαρα διαδεχοταν την αλλη με ρυθμο πολυβολου!

Τωρα τελειωνω το detroit metal city. Γενικα εχω μεινει πισω στο αθλημα..
Ας ριξει κανεις προταση για romance-school life anime. Βαρεθηκα τα εξωπραγματικα. :P

#1992 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 11:59

Ayakashi, Classical Japanese Horror, ή όπως λέγεται, τέλος πάντων. Τα τρία saga με άφησαν διχασμένη. Το πρώτο τρωγόταν, αλλά η πλοκή πήγαινε τόσο γρήγορα που φαινόταν προχειρογραμμένη. Από τη μια στιγμή στην άλλη, όλοι έβλεπαν τα ραδίκια ανάποδα!:oo: Το δευτερο δε μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ. Όχι άλλες αιώνιες και καταδικασμένες αγάπες, έλεος! Η τρίτη, βέβαια ήταν η καλύτερη, αλλά βρήκα διαφορές στην προσωπικότητα του Kusuri Uri. Εδώ φαινόταν λίιιιγο πιο... ανοιχτός.

Γενικά μου άρεσε, αλλά τη δεύτερη ιστορία θά'θελα να την ξεχάσω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1993 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2008 - 14:44

Ayakashi, Classical Japanese Horror, ή όπως λέγεται, τέλος πάντων. Τα τρία saga με άφησαν διχασμένη. Το πρώτο τρωγόταν, αλλά η πλοκή πήγαινε τόσο γρήγορα που φαινόταν προχειρογραμμένη. Από τη μια στιγμή στην άλλη, όλοι έβλεπαν τα ραδίκια ανάποδα!:oo: Το δευτερο δε μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ. Όχι άλλες αιώνιες και καταδικασμένες αγάπες, έλεος! Η τρίτη, βέβαια ήταν η καλύτερη, αλλά βρήκα διαφορές στην προσωπικότητα του Kusuri Uri. Εδώ φαινόταν λίιιιγο πιο... ανοιχτός.

Γενικά μου άρεσε, αλλά τη δεύτερη ιστορία θά'θελα να την ξεχάσω.

Να δεις το Twilight Q . Αν θέλεις κάτι σε παρόκοι στυλ , ή καλύτερα σε style "twilight zone" . Υπάρχει μάλιστα και η πολύ καλή έκδοση των niizk .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1994 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 01:03

Καιρό είχα να γράψω...
Yoosh!! Ikimasho...

Ouran Koukou Host Club 26/26
Αν και είχα ενδοιασμούς για yaoi στοιχεία που είχα διαβάσει ότι είναι (πάρα) πολλά, τελικά επειδή it doesn't take itself seriously και τα περισσότερα αστεία είναι αποτέλεσμα αυτοσάτιρας, γέλασα περισσότερο από κάθε anime!
Αν και δεν είμαι fan των CLAMP, το character design ταίριαζε με το concept του anime και κάθε χαρακτήρας είναι καλοσχεδιασμένος και ξεχωριστός.
Το voice acting είναι τέλειο από όλους τους seiyu με ιδιαίτερη μνεία στον Miyano Mamoru (Yagami Light) που πραγματικά αποδίδει τέλεια τον Suou Tamaki.
Μπαίνει χαλαρά στο Top-10 μου! Must-see για όσους/ες δεν το έχουν δει.

Gunbuster (aka Aim for the Top! aka Top o Nerae!) 6/6
Μετά το Neon Genesis Evangelion (1995) είπα να πιάσω το Gunbuster ( 1988 ) που θεωρείται ο πνευματικός πατέρας του NGE.
Βγάζω το καπέλο στον Hideaki Anno και στην GAINAX που καταφέρανε να φτιάξουν ένα αριστούργημα και να μεταφέρουν τόσα συναισθήματα με μόνο 6 επεισόδια! Ιδιαίτερα, το πόσο συγκινητικό και ελπιδοφόρο ήταν το τελευταίο επεισόδιο απλά δεν περιγράφεται με λέξεις!
Επίσης, τα special episodes στα οποία επεξηγούνται κάποιοι επιστημονικοί όροι, θεωρίες και φαινόμενα ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστικά.
Σε όσους άρεσε το NGE και το Hoshi no Koe, δείτε το οπωσδήποτε!
And remember, everything is possible. With hard work & guts! :P

Speed Grapher 3/24
Ξεκινάει λίγο αργά, με τα 2 πρώτα επεισόδια να μοιάζουν με fillers, αλλά σαν anime φαίνεται αρκετά σκοτεινό και ecchi... :P

Mahoromatic 3/12
Με το που είδα τη φάτσα του Suguru-kun στα opening credits λέω "Όπα, πάλι GAINAX?" :P
Αφού είδα και την εισαγωγή της Mahoro και το ότι έχει μόνο 1 χρόνο ζωής ακόμα, λέω "Πρέπει να το έβαλε το χεράκι του και ο Hideaki Anno..." (*γκουχ*Storyboards by Hideaki Anno*γκουχ*)
Πάλι έχουμε μείγμα comedy, tragedy & ecchiness, άλλωστε Hideaki Anno & GAINAX είναι πλέον εγγύηση.
Ωραία θα κλάψουμε (και θα γελάσουμε) πάλι! :nanana:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 15 Δεκέμβριος 2008 - 12:04

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1995 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 03:05

Ouran Koukou Host Club 26/26Αν και δεν είμαι fan των CLAMP

To Ouran High δεν εχει σχεση με την CLAMP:knock-knock: