Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1951 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 17:42

Well Well τελειωσα το Νοgizaka Haruka no Himitsu, παρα πολυ ευχαριστο και αστειο ( με αρκετες δυνατες ecchi σκηνες ;) ). Ιδιαιτερα το σεναριο του μιας και πιανει ενα πονεμενο τομεα της ιαπωνικης ζωης ( υπερβαλλει σε μερικα σημεια αλλα γενικα ειναι right on the money) το διαφοροποιει απο αλλα του ιδιου ειδους.

Ολα μαζι σε αναγκαζουν να το δεις σερι ^^ ( βοηθαει οτι ειναι και 12 episodes)

Bounen no Xamdou 16: episodes 15-16 made me go WTFFF, τρελες εξελιξεις κρατιεμαι και δε spoilerazo..
ποσες φορες εχουμε πει οτι ειναι must? μολις γινανε +1

Michiko to Hatchin6: διπλο release gaves us Michiko overdose, και πινουμε χυμους για να αναπληρωσουμε το χαμενο αιμα.

Ga-Rei Zero 7: Πολυ δακρυ σε αυτο το επισοδειο, αλλα και ενα plot turning point μαλλον!!

#1952 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 18:47

σημερα εισαι το kιte ova 1-2... σεξ βια και γενικα μια underground κατασταση... αρκετα καλο και παρα την μικρη του διαρκεια σε εβαζε πολυ μεσα στην ιστορια...

τωρα θελω να δω το Gankutsuou... αξεζει?

#1953 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 18:59

τωρα θελω να δω το Gankutsuou... αξεζει?

Ναι δες το είναι απ'τα πολύ καλά αν και λιγάκι αργό στην αρχή.

Ontopic :

Yukikaze OVAS 1-5 finished :
Πολύ καλό σχέδιο και animation, ικανοποιητική σκηνοθεσία και ήχος, αλλά για κάποιο λόγο πάρα πολύ αργό και για μένα πολύ μπερδεμένο σενάριο χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
Ωραίο τέλος, αλλά με χάλασαν κάπως τα πρώτα ovas. Σαν concept πολύ καλό, αλλά κάπου στην υλοποίηση μου τα χάλασε. Μέτριο σαν σύνολο. 7-8/10

Tsukihime Lunar Legend 12/12 finished :
Τέλεια μουσική και ατμόσφαιρα, πολύ καλό pace ώστε να μη βαριέμαι με τπτ, ικανοποιητικό animation αλλά οι χαρακτήρες και το σενάριο δε με έπεισαν.
Δυνατή αρχή και τέλος αλλά μέτριο middle. Κάπως βεβιασμένο και με τρύπες μου φάνηκε αλλά παρ'όλα αυτά βλέπεται εύκολα και σχετικά ευχάριστα. 7.5/10

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1954 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 00:41

ειδα σημερα το Yakushiji Ryoko no Kaiki Jikenbo ( ολο ).
τιποτα το ιδιαιτερο απ οσεναριο, καλο σχεδιο ομως και η πρωταγωνιστρια ειναι ο ορισμος της femme fatale. νοσο-κομματος

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1955 fotakou

fotakou

Love Cook!

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 09:14

Τελείωσα το Tengen Toppa Gurren Lagann πριν μία βδομάδα(ξέρω άργησα λίγο).Τί να πω?Πάρα πολύ καλοφτιαγμένο και εξαιρετικά πρωτότυπο συγκριτικά με άλλα anime με mechas.Το χιούμορ ήταν ευχάριστο,το σχέδιο προσεγμένο και οι χαρακτήρες μια χαρούλα.Η υπόθεση είχε κάποια τρελά σημεία
Spoiler:

Θα μπορούσα να το προτείνω σε όποιον θέλει να δει κάτι καινούργιο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα mechas anime!

#1956 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 10:03

Tωρα αρχισα το Soul eater ειμαι στο 8ο επεισοδιο και αρκετα καλο το animation μ'αρεσε πολυ
και οι μαχες αρκετα καλες και ελπιζω να βελτιωθει περρισοτερο :riiight::riiight::riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1957 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 14:59

Αυτά που έχω προλάβει να δω από το τελευταίο update είναι:

Karas finished

Πολύ ωραίο γραφικό με συμπαθητικό background και αρκετά καλοσχεδιασμένες μάχες, αλλά τέλειωσε πάρα πολύ γρήγορα.
Θα μπορούσε άνετα να βγάλει κανείς 50αρα ιστορία από δ'αύτο. Τι να προλάβει να προτοαναλύσει σε 6 OVA ενώ έχει τόσο μπερδεμένη ιστορία?Κρίμα :S

Chi's Sweet Home (14)

~<3~

Detroit Metal City finished

Αποφάσισα να γράψω στα @@ μου τους Triad και έτσι το τέλειωσα.
Δεν χρειάζεται να γράψω τπτ φαντάζομαι....

Welcome to the NHK (9)

Στην αρχή μου φάνηκε αρκετά παράξενο, αλλά παρατήρησα ότι όσο προχωράει, τόσο
καλύτερο γίνεται και έτσι αποφάσισα να μην το αφήσω.
Μέχρι στιγμής μου αρέσει πιο πολύ απ' ότι περίμενα...

Και από OnGoings

One Piece (377+1)
At last thriller bark has come to an end.
Άντε να μπουν τα ωραία (αν και φαντάζομαι ότι θα μπουν fillers :S)

Rosario + Vapire (9)

More Censored pantsu....
Awww....

That's for now...

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1958 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 19:40

Άρχισα το To Love Ru είμαι στο 2 episode είναι τέλειο και ειδικά η Lala Satalin Deviluke.
Επίσης ξεκίνησα και το Kurozuka που δείχνει πολύ ενδιαφέρον από τα 2 πρώτα episodes του.

#1959 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 08:26

100 stories,speed grapher..
δεν έχω κάποια λόγια....είναι και 2 πολύ καλά...το 1ο ειναι σειρά 13ων επεισοδίον,θριλεράκι με πολύ καλό στορυ....
το 2ο απλα δειτε τα 3 πρώτα επεισοδια και θα με καταλάβεται..πολύ καλο!

Υ.Γ tnx adventurer!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#1960 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 18:07

Clannad:After story
Shakugan no Shana
Kanon
Mahou Shoujo Lyrical Nanoha
Spice and Wolf
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#1961 Lelouch

Lelouch

Zarakis Vice Captain

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 20:36

Εγω τωρα βλεπω το ergo proxy...Καλο φαινεται οκ δεν τρελαθηκα στο 5 ειμαι...Πιστευω θα βελτιωθει λιγο...

#1962 Monty

Monty

Bring Out Your Dead

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2008 - 05:31

Αρχισα το Elfen Lied μιας και ειχα διαβασει μονο το manga.
Naruto και Bleach τωρα πια μονο σε manga το anime με εχει ξενερωσει τερμα,και λεω να δω και το blood+
Δημοσιευμένη  εικόνα
Still waitng 4 The new Full Metal Alchemist Chapter
Spoiler:

#1963 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2008 - 23:45

Ghost in the shell, μετα απο τις δυο ταινιες και 5 επισοδεια σκεφτομουν σοβαρα να κανω το πρωτο μου drop... Τωρα εχω φτασει στο 11 επισοδειο και ακομα σκεφτομαι το drop...:/

Lain, τελειωσα το δευτερο επισοδειο. Δυσκολο να δεις πολλα eps μαζι, αλλα τουλαχιστον ειναι λιγα. Μεχρι στιγμης ουτε ζεστη ουτε κρυο...

#1964 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 04:29

φιλε εγω το εκανα drop αμεσως...δεν μπορουσα πολυ μπερδεμα και βαρεμαρα...

#1965 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 06:07

Revolutionary Girl Utena, ep31. Το ειχα ψιλοβαρεθει τον τελευταιο καιρο αλλα ελπιζω οτι βελτιωνεται αν κρινω απο τα δυο τελευταια που ειδα.

Slayers, ep04. Τελειωσα και τις τεσσερις σερι ταινιες (η 2η εξακολουθει να μου φαινεται η καλυτερη) και ξεκινησα και την ιδια τη σειρα. Το ιδιο κορυφαιο χιουμορ οπως στις ταινιες αλλα αυτη τη φορα με σεναριο, πολυ θετικα τα πρωτα δειγματα :)
Δημοσιευμένη  εικόνα