Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1936 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 23 November 2008 - 03:37

Δεν ειχα πολυ χρονο για ανιμε τελευταια αλλα προλαβα να δω την τριτη ταινια Slayers Great. Ειχε τις ακυριλες της αλλα ηταν σημαντικα κατωτερη της δευτερης ταινιας. One more movie to go before the TV series!

- Narutaru: Πρόλαβα να δώ μόνο το πρώτο επισόδειο αλλά δείχνει συμπαθέστατο και θα το συνεχίσω

Don't fall into this trap, δεν παραμενει συμπαθεστατο μεχρι το τελος, πιστεψε με:dazed:
Posted Image

#1937 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 23 November 2008 - 17:56

τωρα εκτος απο τα ongoing βλεπω και το trinity blood.. καπου ακουσα οτι διαφερει πολυ απο το manga. ισχυει?

#1938 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 23 November 2008 - 18:00

Εγώ τώρα βλεπω gungrave και samurai7 σας τα συνιστώ είναι παρα πολύ ωραία:wooi2:

MbcN7u5.png

#1939 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 26 November 2008 - 23:04

είδα το πρώτο επεισόδιο από Lucky Star , τρελό γέλιο ! απίθανο είναι ! ( για την ακρίβεια μου θυμίζει εμένα και την παρέα μου στις συζητήσεις που κάνουν , πχ με τα φαγητά ) :respect:
Πραγματικά αξίζει να το δει κανείς , έστω και τα πρώτα επεισόδια για να πάρει μια γεύση
Posted Image

#1940 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 November 2008 - 23:41

Ξεκίνησα Μοuryou no Hako και Texnolyze.......

To Mouryou έχει καταπληκτικά γραφικά και πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση από ότι βλέπω...

Το Texnolyze έχω να πω ότι είναι μέσα στην τρελή χαρά από την πρώτη σκηνη (ΝΟΤ)..... Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται περιμένω να δω περισσότερο για να εκφράσω ακριβή άποψη...

#1941 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 27 November 2008 - 00:52

To Mouryou έχει καταπληκτικά γραφικά και πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση από ότι βλέπω...

MADHOUSE λέμε... ;) :tensai:
Ελπίζω να το βλέπεις από Norikumi. Κλάσεις ανώτερο το encode τους... :blingeye2:
Υπάρχει και στο lolipower. ;)

ΥΓ. Με αυτό έφτασα τα 100+1 anime στην mylist!!! :wooi2: :P
Posted Image
Posted Image

#1942 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 27 November 2008 - 01:18

Το Texnolyze έχω να πω ότι είναι μέσα στην τρελή χαρά από την πρώτη σκηνη (ΝΟΤ)..... Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται περιμένω να δω περισσότερο για να εκφράσω ακριβή άποψη...

Είναι αρκετά δύσκολο στην αρχή του αλλά μετά το 6 επεισόδιο ανταμείβει τον υπομονετικό θεατή ... όχι πως έχει και καμία χαρούμενη σκηνή ΧDDD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1943 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 27 November 2008 - 01:53

Ξεκίνησα Μοuryou no Hako και Texnolyze.......

Το Mouryou no Hako στο πρωτο επ εμεινα με ανοιχτο το στομα... ειχε φοβερη υποβλητικοτητα. Στα επομενα ημουν καπως ετσι...
Spoiler:

Το tehxnolyze θα επρεπε κανονικα να μου αρεσε γιατι ειναι το ειδος του ανιμε που παρακολουθω συνηθως και επισης ειναι του Yoshitoshi Abe δεν ενθουσιαστηκα οπως με τα υπολοιπα εργα του. Οχι οτι δεν ειναι καλο, απλα δεν με τραβηξε τοσο πολυ.

Αs for me.... i managed to survive from the following nosebleed....

HYAKKO ep.6-7
Toradora! ep.8
Michiko to Hatchin ep.5-6
Akane-iro ni Somaru Saka ep.07

Edited by digitaltracker, 27 November 2008 - 18:30.

Posted Image

#1944 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 27 November 2008 - 09:19

τωρα εκτος απο τα ongoing βλεπω και το trinity blood.. καπου ακουσα οτι διαφερει πολυ απο το manga. ισχυει?

απλως στο manga ειναι ποιο ολοκληρωμενη η ιστορια.

ξεκινησα το Ghost Hunt αλλα μαζι με αυτο κατεβασα κι ενα αλλο το Ghost Hound.. λενε τπτ ??

Edited by Hellkeeper, 28 November 2008 - 01:21.

#1945 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 November 2008 - 12:16

finished : Switch 1st Ova, Ice 3 ovas, Mnemosyne.

#1946 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 28 November 2008 - 23:41

ειδα ολο το FLCL σημερα.
νταξ, παρανοια, αλλα το καταδιασκεδασα.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1947 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 29 November 2008 - 02:09

Mushishi το οποίο είναι μοναδικό πραγματικά...Και τη καταβρίσκω με τον αργό ρυθμό του και οτι βλέπω ένα ep το τριήμερο και πάλι γουστάρω...Ακριβώς όπως μου αρέσει...:)
Go figure...
Posted Image

#1948 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 29 November 2008 - 11:35

just finished Code Geass ... it was too good
θα τελειώσω το Sayonara Zetsubou sensei που έχω στην κατάψυξη τώρα αλλά δεν θα δω τις υπόλοιπες σεζόν (όχι τώρα ) γιατί αν και έχει ωραίες φάσεις είναι αρκετά επαναλαμβανόμενο -_-
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1949 Kixemta

Kixemta

I came, I saw, I conchord

• Members
  • 14 posts

Posted 29 November 2008 - 12:33

Χθες ειδα το πρωτο επεισοδιο του Welcome to the N.H.K.
Me didn't like it.

Μετα ειπα να δω κατι πολυ σοβαρο...

Spoiler:

Posted Image

#1950 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 November 2008 - 13:11

δώσε μια ευκαιρία ακόμη στο NHK και εγώ στην αρχή βαρετό το βρήκα