Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 06 October 2008 - 04:39
Posted 06 October 2008 - 11:10
επεισης ριξε μια ματια στη σειρα Victorian Romance Emma για ρεαλιστικα δραματα εποχης. Μακαρι να ηταν μεταγλωττισμενη στα Αγγλικα (βρεττανικη προφορα).....
Τί είπες τώρα...

Τελειώνω το Ergo Proxy. Δε το μετάνοιωσα που το ψήφισα στο poll. Ωραιότατο!
Posted 06 October 2008 - 12:02
Πραγματικά, το slapstick humour της original season x(over 9000)

Έτσι φαντάζομαι θα ήταν ο Solid Snake των παιχνιδιών Metal Gear στο Λύκειο...

Posted 06 October 2008 - 14:55
Mononoke 9: ο μυθος συνεχιζει με σταθερη αυξηση στη ποιοτητα και το πορωση
Soul Eater 26: δε με συγκινησε το 26, 2-3 ωραιες στιγμες κατα τα αλλα απλο επισοδειο
Chi's Sweet Home 80: εχω μεινει πισω εδω και χανω .. fur ball & hide and seek arc's = imba
Posted 06 October 2008 - 15:53
το πρωτο ειναι σαν το Onegai Teacher, αντιστροφα, και χωρις τα σεναρια επιστημονικης φαντασιας. ρεαλιστικο, slice of life, πολυ pantsu πολυ oppai, πολυ harem,=πχοιοτητα!
το δευτερο, μικρο, ευελικτο, romance, κοκκινομαλλα πρωταγωνιστρια, χωρις πολλα λογια, γενικα, ενα αρκετα καλο ecchi.
αμα σας αρεσει το ειδος δειτε τα
Posted 06 October 2008 - 22:19
Posted 07 October 2008 - 02:50
είπα να μη δω κανένα εύπεπτο και πάθω φρίκη με τη διαφορά....
ως τώρα μου αρέσει, αλλά δεν είμαι σίγουρη που το πάει! φοβάμαι μην απογοητευτώ γιατί απαιτώ μια αληθοφανή κατάληξη. πάντως, αυτό που θέλει να πει, ως τώρα πιστεύω ότι το λέει, αρκετά γλαφυρά μάλιστα. για να δούμε....

thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.
http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn
Posted 07 October 2008 - 09:15
τωρα ειμαι στο 41.Ποσα επεισοδια δεν ειχα δει τελικα....

Επισης και dragonball z ειμαι στο 28:drink:

Posted 07 October 2008 - 11:25
ειδα 8 επισοδεια.
πρωτον, ωρες ωρες, το σχεδιο ειναι γελοιο. τεραστια σωματα με μικρα κεφαλια. δευτερον η μουσικη δεν ξεχωριζει,
και (τριτον) το κυριοτερο, εγω που το βλεπω πιο πολυ μιλαω μεσα στο ανιμε απο τον Brandon Heat ( που εχει και εντελως Bishonen σχεδιο και ξενερωσα). αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο. αλλα τελικα τι θελει να μου πουλησει αυτο το ανιμε? splatter? δεν εχει. macho πρωταγωνιστη? προς το παρον δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, και αμα δεν πεταξει καμια ατακα τυπου Dirty Harry, τι να το κανω? gunfights? μετρια πραγματα. σεναριο? αρκετα καλο, αλλα καλυτερα θα ταιριαζε σε ταινια, και οχι σειρα. φανταστικο στοιχειο? το εχει πολυ παρακατω απο οτι καταλαβα, και θα προτιμουσα να μην υπαρχει γτ δεν ειναι ρεαλιστικο. πρωταγωνιστρια? σιγα τα ωα.
το κακο ειναι οτι ξερω ακριβως τι θα γινει διοτι μου εχουν πει την ιστορια( μεχρι τελευταιας λεπτομερειας φιλοι), οποτε δεν μου προκαλει εντυπωση.
τελικα, καλυτερα να δειτε το Black Lagoon. αν μην τι αλλο, η Reby, ειναι πολυ πιο uber τυπας και πολυ πιο macho απο τον Brandon Heat. δειτε το Devil May Cry. Dante uber alles
Posted 07 October 2008 - 13:38
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 08 October 2008 - 14:04
Με 12 επς θα ήταν πολύ πιο εύπεπτο.
Posted 08 October 2008 - 17:20
Akane-iro ni Somaru Saka
Casshern Sins (very promising with nice animation)
Hyako
Kannagi
Kyou no Go no Ni
Macademi Wasshoi
Rosario to Vampire Capu2
Tales of the Abyss
Shikabanehime Aka

Posted 09 October 2008 - 11:04
Posted 09 October 2008 - 12:11
είπα να δω Paranoia Agent μετά το Deathnote.
είπα να μη δω κανένα εύπεπτο και πάθω φρίκη με τη διαφορά....
ως τώρα μου αρέσει, αλλά δεν είμαι σίγουρη που το πάει! φοβάμαι μην απογοητευτώ γιατί απαιτώ μια αληθοφανή κατάληξη. πάντως, αυτό που θέλει να πει, ως τώρα πιστεύω ότι το λέει, αρκετά γλαφυρά μάλιστα. για να δούμε....
Paranoia Agent και αληθοφανη καταληξη..... does not compute!!!
System failure.
Erasing data in 5...4...3...2...1
Please insert boot disk.
Δες το
ξεκήνησα το nana ... αλλά μετά είδα ότι δεν έχω όλα τα επεισόδια.
Ωχ εχω δει μεχρι το 37. Θα το δω απο υποχρεωση για να πω οτι το ειδα ολο. Aν και δε νομιζω να αλλαξει η αποψη μου.

Posted 09 October 2008 - 12:40