Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 09:57
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 12:39
εντάξει ήταν καλό, η γυναικεία παράνοια στο μεγαλείο της...
αλλά πολύ δύσκολο να παρακολουθήσω τα αστεία στους πίνακες και στις ανακοινώσεις.
the crazy ladies have left me in despair.
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 22:02

and that is Ayakashi~Japanese Classic Horror..
so far on episode 6...μεχρι στιγμης βρισκω τη δευτερη ιστορια πολυ πιο ενδιαφερουσα απο την πρωτη...απο τα 4 επς που κρατησε η πρωτη,πρεπει μονο το 4ο να μου κινησε το ενδιαφερον

looking forward to the 3rd story that everyone's hyping about

might watch Mononoke too later if not bored~ :3
other than that,my watching list of on going stuff now consists of :
Bounen no Xamdo
Code Geass R2
Real Drive
Soul Eater
D.gray-man
Detroit Metal City(το οποιο αν ειδα ολο raw (D: ),το να ξαναβλεπεις τα επς εχει την ιδια πλακα

wanna restart Macross F too but can't bring myself to D:
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 07:15

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 11:33
Και αρχίζω και το hellsing

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 12:21
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 12:27

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 14:35

Τsubasa Chronicles .. 4: ακομα στο 4. μπηκαν καλυτερα anime στο πιατο.
Bounen no Xamdou 9: καταπληκτικο sci-fi, καλο σεναριο, ωραιοι χαρακτηρες ( και οι 2ndary ειναι πολυ καλοφτιαγμενοι ) σου κραταει το ενδοιαφερων αμειωτο, want ep 10 ffs!
Detroit Metal City 6: metal is serious business !! απο τα καλυτερα επισοδεια ο camus στο τελος εδωσε ρεστα !
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 18:40
Abstractιά rulez.
Παρ'όλα αυτά, τίποτα το ιδιαίτερο ΙΜΟ.
Απλά ένας γιατρός που
13/20.
Sword of the Stranger.
Καθόλου πρωτότυπο σενάριο αλλά πολύ ωραία και ευχάριστη ταινία.
Ωραίο ξυλίκι, γραφικά και ΟΣΤ.
Πολλές φορές μόνον αυτά φτάνουν.
17/20.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rushifazu Airu: 20 Σεπτέμβριος 2008 - 18:41
Spoiler inserted.
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 20:07
Eyesheld 21: είμαι στο 20 επεισόδιο και έχει πολύ γελιο
Captain Tsubasa Road to 2002:απλά καταπλήκτικο!Απο τα καλύτερα Sport anime που έχω δει!!!
Dear Boys aka Hoop Days:πολύ καλό Sport anime (αλλά σταματάει απότομα κατα την αποψή μου...Θα βγει ποτέ άλλη σεζόν???)
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 21:34
lolis με εφαρμοστές στολές πιλοτάρουν αεροπλάνα με σκοπό να προστατεύσουν την Γη από σωρεία μετεωριτών, με σκοπό να γίνουν φυσικά οι καλύτερες.
το μυστικό είναι ότι έτσι όπως εξελισσεται θα μπορούσε πολύ άνετα, να είναι hentai ( εχει και shojo ai στοιχεία μέσα).
μέτριο αλλά σίγουρα πολύ καλύτερο από το Simoun
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 21:55
Α ωστε έχουμε άλλο ενα lesbianism powered mecha series?μέτριο αλλά σίγουρα πολύ καλύτερο από το Simoun

One other news,MLN's anime watching spree has ended in quite a long time due to the severe pwnage of εξεταστική™.
[/spam]
Αυτή τη στιγμή βλέπω τα τελευταία επεισόδια του ichigo 100% το οποίο είναι αρκετά ευχάριστο ως ecchi αλλά κατα τ'άλλα τρύπιο animation,τρύπες στους seiyuu (εκτός από την εκπληκτική Mamiko Noto που έχει κάνει φοβερές δουλειές και έχει εξαιρετικά ευχάριστη φωνή) και φυσικά mass production φτηνοδουλειά.Κατα τ'άλλα cute girlz over 9k,remarkable harem etc etc.
Ξεκινώ από το πιο μέτριο για να φτάσω στο πιο υποβλητικό gunslinger girl το οποίο με έχει αιχμαλωτίσει αρκετά αν και μπορω να πω ότι έχει την ικανότητα να ψυχοπλακώνει με τετοιο καιρό

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 23:15
Bounen no Xamdou 1-9:Πολύ καλό σε αρκετά σημεία,κουραστικό σε κάποια άλλα.Θα το συνεχίσω όμως σίγουρα.
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2008 - 18:19

Το λάτρεψα. Ατμοσφαιρικό και ρεαλιστικό μαζί, παρέα με supernatural,
Τροφή για σκέψη.
Dennou Coil: Εγκεφαλικό. Έχω φτάσει στο 3ο επισόδειο και φαίνεται πολλά υποσχόμενο.
Le Portrait de Petit Cossette: 1ο επισόδειο μέχρι τώρα και είμαι διχασμένη. Από τη μία είναι πανέμορφο, από την άλλη, η ποίησή του γίνεται υπερβολική σε κάποια σημεία. Θα δείξει.
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2008 - 09:15
΄Εγώ τώρα βλέπω:
Eyesheld 21: είμαι στο 20 επεισόδιο και έχει πολύ γελιο
Captain Tsubasa Road to 2002:απλά καταπλήκτικο!Απο τα καλύτερα Sport anime που έχω δει!!!
Dear Boys aka Hoop Days:πολύ καλό Sport anime (αλλά σταματάει απότομα κατα την αποψή μου...Θα βγει ποτέ άλλη σεζόν???)
το captain tsubasa road to 2002 ειναι καταπληκτικο αν και σε κάποια σημεία παραλείπουν μερικά πολύ σημαντικά σημεία του original.δες και το captain tsubasa j.πιο πολύ μαρεσει και οι χαρακτήρες ειναι πιο καλοσχεδιασμένοι