Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1741 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 09:57

Τελειώνω το death note ...απλά από τα πιο απίστευτα ανιμε που εχω δει ποτέ μου...το είχα αφήσει ενα διάστημα στη μέση γιατί δεν είχα χρόνο στη δουλειά να το βλέπω αλλα απο χτες το ξανάρχισα...απλά τέλειο!!!!i love L!!!!Hes is so handsome!!!in a weird way!

#1742 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 12:39

just finished sayonara zetsubou sensei...
εντάξει ήταν καλό, η γυναικεία παράνοια στο μεγαλείο της...
αλλά πολύ δύσκολο να παρακολουθήσω τα αστεία στους πίνακες και στις ανακοινώσεις.
the crazy ladies have left me in despair.

#1743 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 22:02

after a really lo∞ng time ξαναποιασα complete σειρα :P
and that is Ayakashi~Japanese Classic Horror..κι αυτο γιατι ξεθαψα το οpening single ΧD *cough*
so far on episode 6...μεχρι στιγμης βρισκω τη δευτερη ιστορια πολυ πιο ενδιαφερουσα απο την πρωτη...απο τα 4 επς που κρατησε η πρωτη,πρεπει μονο το 4ο να μου κινησε το ενδιαφερον :P
looking forward to the 3rd story that everyone's hyping about :P
might watch Mononoke too later if not bored~ :3

other than that,my watching list of on going stuff now consists of :
Bounen no Xamdo
Code Geass R2
Real Drive
Soul Eater
D.gray-man
Detroit Metal City(το οποιο αν ειδα ολο raw (D: ),το να ξαναβλεπεις τα επς εχει την ιδια πλακα :P)

wanna restart Macross F too but can't bring myself to D:

#1744 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 07:15

Μετα απο 1000αδες συστασεις γνωστου συμφωρουμητη{γχουχradaγκουχgast}επιασα επιτελους στα χερια μου το monster και ειδα τα πρωτα 18 επεισοδια..εχω να πω οτι περαν μερικων μικροπαραπονων που αφορουν την (φημη για την) ρεαλιστικοτητα της σειρας,η σειρα ειναι ειναι οντως τρομερα ενδιαφερουσα και suspenseful...περισσοτερα σχολια θα βαλω στο thread αργοτερα:)

#1745 Cursed blade keeper

Cursed blade keeper

a man of mystery

• Members
  • 97 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 11:33

Βλέπω bleach ep.55
Και αρχίζω και το hellsing
:hero:

#1746 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 12:21

Υπ'οψην,όσο αφορά το Hellsing μην ασχοληθείς καν με το απλό,αλλά μόνο με το Ultimate ;p

#1747 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 12:27

εγω τωρα εχω αρχισει το one piece και ειμαι στο 118 μεχρι το 300 κατι θα :wet2::wet2::wet2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1748 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 14:35

Colorfull Completed: απειρο γελιο ( ειδικα αμα ειστε λατρης των Pantsu lol ) τελειο για οταν θες να φτιαξει η διαθεση σου γρηγορα, ενα επισοδειο ( αμα αντεξεις να δεις μονο 1 ) και ετοιμος :)

Τsubasa Chronicles .. 4: ακομα στο 4. μπηκαν καλυτερα anime στο πιατο.

Bounen no Xamdou 9: καταπληκτικο sci-fi, καλο σεναριο, ωραιοι χαρακτηρες ( και οι 2ndary ειναι πολυ καλοφτιαγμενοι ) σου κραταει το ενδοιαφερων αμειωτο, want ep 10 ffs!

Detroit Metal City 6: metal is serious business !! απο τα καλυτερα επισοδεια ο camus στο τελος εδωσε ρεστα !

#1749 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 18:40

Frantz Kafka.

Abstractιά rulez.
Παρ'όλα αυτά, τίποτα το ιδιαίτερο ΙΜΟ.

Απλά ένας γιατρός που
Spoiler:

13/20.

Sword of the Stranger.

Καθόλου πρωτότυπο σενάριο αλλά πολύ ωραία και ευχάριστη ταινία.
Ωραίο ξυλίκι, γραφικά και ΟΣΤ.

Πολλές φορές μόνον αυτά φτάνουν.

17/20.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rushifazu Airu: 20 Σεπτέμβριος 2008 - 18:41
Spoiler inserted.

HnH5aB0.jpg

#1750 Stefi15

Stefi15

Are you ready for this???

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 20:07

Εγώ τώρα βλέπω:
Eyesheld 21: είμαι στο 20 επεισόδιο και έχει πολύ γελιο
Captain Tsubasa Road to 2002:απλά καταπλήκτικο!Απο τα καλύτερα Sport anime που έχω δει!!!
Dear Boys aka Hoop Days:πολύ καλό Sport anime (αλλά σταματάει απότομα κατα την αποψή μου...Θα βγει ποτέ άλλη σεζόν???)

#1751 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 21:34

εγώ τέλειωσα τον πρώτο κύκλο Stratos 4.
lolis με εφαρμοστές στολές πιλοτάρουν αεροπλάνα με σκοπό να προστατεύσουν την Γη από σωρεία μετεωριτών, με σκοπό να γίνουν φυσικά οι καλύτερες.
το μυστικό είναι ότι έτσι όπως εξελισσεται θα μπορούσε πολύ άνετα, να είναι hentai ( εχει και shojo ai στοιχεία μέσα).
μέτριο αλλά σίγουρα πολύ καλύτερο από το Simoun

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1752 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 21:55

μέτριο αλλά σίγουρα πολύ καλύτερο από το Simoun

Α ωστε έχουμε άλλο ενα lesbianism powered mecha series? :hihi2:

One other news,MLN's anime watching spree has ended in quite a long time due to the severe pwnage of εξεταστική™.
[/spam]
Αυτή τη στιγμή βλέπω τα τελευταία επεισόδια του ichigo 100% το οποίο είναι αρκετά ευχάριστο ως ecchi αλλά κατα τ'άλλα τρύπιο animation,τρύπες στους seiyuu (εκτός από την εκπληκτική Mamiko Noto που έχει κάνει φοβερές δουλειές και έχει εξαιρετικά ευχάριστη φωνή) και φυσικά mass production φτηνοδουλειά.Κατα τ'άλλα cute girlz over 9k,remarkable harem etc etc.
Ξεκινώ από το πιο μέτριο για να φτάσω στο πιο υποβλητικό gunslinger girl το οποίο με έχει αιχμαλωτίσει αρκετά αν και μπορω να πω ότι έχει την ικανότητα να ψυχοπλακώνει με τετοιο καιρό :uhh: αλλά κατα τ'άλλα είναι μια σειρά η οποία πέρα από την εκπληκτική ατμόσφαιρά της παρέχει και ένα αρκετά καλό char develop-συναισθηματικό υπόβαθρο.Ξέρω ότι δε θέλει συστάσεις αλλά απο μένα έχει το seal of "must see".
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1753 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 23:15

Detroit metal city 1-6:Απλά έπος.-

Bounen no Xamdou 1-9:Πολύ καλό σε αρκετά σημεία,κουραστικό σε κάποια άλλα.Θα το συνεχίσω όμως σίγουρα.

#1754 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2008 - 18:19

Monster: Τε-τε-τε-ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!! :deadga6:

Το λάτρεψα. Ατμοσφαιρικό και ρεαλιστικό μαζί, παρέα με supernatural,
Spoiler:
Ή μήπως απεικονίζει την ατμοσφαιρικότητα του ρεαλισμού και πώς όλα ΔΕΝ μπορούν να εξηγηθούν από τη λογική;

Τροφή για σκέψη.

Dennou Coil: Εγκεφαλικό. Έχω φτάσει στο 3ο επισόδειο και φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

Le Portrait de Petit Cossette: 1ο επισόδειο μέχρι τώρα και είμαι διχασμένη. Από τη μία είναι πανέμορφο, από την άλλη, η ποίησή του γίνεται υπερβολική σε κάποια σημεία. Θα δείξει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1755 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2008 - 09:15

Εγώ τώρα βλέπω:
Eyesheld 21: είμαι στο 20 επεισόδιο και έχει πολύ γελιο
Captain Tsubasa Road to 2002:απλά καταπλήκτικο!Απο τα καλύτερα Sport anime που έχω δει!!!
Dear Boys aka Hoop Days:πολύ καλό Sport anime (αλλά σταματάει απότομα κατα την αποψή μου...Θα βγει ποτέ άλλη σεζόν???)

΄

το captain tsubasa road to 2002 ειναι καταπληκτικο αν και σε κάποια σημεία παραλείπουν μερικά πολύ σημαντικά σημεία του original.δες και το captain tsubasa j.πιο πολύ μαρεσει και οι χαρακτήρες ειναι πιο καλοσχεδιασμένοι:wooi2: