Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1651 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 01:32

Τελείωσα το Lucky Star πριν μερικές μέρες και ναι, κόλλησα και εγώ με την Kona-chan... :wooi2:
Άντε να έρθει το OVA και πάμε για Season 2... :kawaii:
Είμαι στη μέση του Ergo Proxy, ενώ ξεκίνησα και το Dennou Coil.

Στο Ergo Proxy πέρασα μια μικρή κοιλιά, και τώρα που αρχίζει και ξετυλίγεται το μυστήριο, μου φαίνεται λίγο προβλέψιμο και πολύ shounen action... Ελπίζω να κάνω λάθος. Πάντως, οι φιλοσοφικές του προεκτάσεις είναι intriguing και τα notes των AnimeClipse διαφωτιστικά. Αγαπάμε AnimeClipse!! :P

Το Dennou Coil δείχνει ενδιαφέρον, αν και θυμίζει λίγο το Spirited Away του Miyazaki... Ίδωμεν.

Επίσης, Rosario + Vampire με greek subs του Haldir... pantsu και ξερό ψωμί ~desu... :nbleed:
και οι εμφανίσεις της νυχτερίδας είναι ξεκαρδιστικές ~chuu!!

Και αναμένουμε τα τελευταία δύο επεισόδια του Mnemosyne από Ureshii (DVDrip version) :drink:

ΥΓ. Scorpion, ο Mikami φώναζε "Sakujo!" και όχι "Delete!"... lol
:hehehe:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1652 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 14:31

Revolutionary Girl Utena: το ξαναβλέπω, γιατί μία φορά δεν είναι αρκετή.

Mononoke: είπα επιτέλους να κάνω την υπόσχεση στη Lucy πραγματικότητα και να το δώ. Το ξεκίνησα στις 1 και ύστερα απο 2 ώρες έχω δεί 5 επισόδεια. Όχι και άσχημα, πολύ καλύτερο απο ότι περίμενα.

Bamboo Blade: 'Εφτασα στο 4 και είναι πολύ συμπαθητική σειρούλα.

Strawberry Panic: τα έγραψα και στο τόπικ του. Συμπαθητικό αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1653 Pindrops

Pindrops

tiny silver hammers

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 14:54

Red pyramid, εξαιτίας σου μόλις είδα το Dead leaves. Δεν έχω λόγια. Ανεπανάληπτο.
Τώρα πάω για paranoia agent. Θα σας πω αργότερα, όταν θα τρώω θα δω μερικά επεισόδια.

You shat too much!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
How do you like my swimming?:chigau:

#1654 Curry_of_life

Curry_of_life

Rock Lee's favorite Curry

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 15:25

εγώ προσωπικά είμαι πολύ επιλεκτικός ανάμεσα σε σειρές ανιμε γιατί αν έχεις μόλις τελιώσει μια απίστευτα τέλεια σειρά ανιμα και πας μετά και δεις μια βλακία σου κόβεται γενικά η όρεξη. Αυτην την στιγμή βλέπς naruto και έχω γίνει αυτό που λένε "addicted" γιατί ωλεπς από 20 μεχρι 30 επισόδια την ημέρα. Είναι η πιο ωραια σειρά anime που εχω δει ποτε μου, μπράβω στους δημιουργούς!:tensai:

#1655 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 19:18

εγώ προσωπικά είμαι πολύ επιλεκτικός ανάμεσα σε σειρές ανιμε

[...]

βλέπω naruto

[...]

Δε φαίνεται. :nosey:

Τέσπα εγώ συνεχίζω με Kaiji, LS rewatch, Geass, Gintama, Soul Eater* (από Ταδασι πλέον γιατί οι Rumbel δεν τη παλεύουν), DMC.

Επίσης ξεκινάω Ayakashi JCH και Kino no Tabi.

*Ναι, τα κακοκαίρια κάνω μια εξαίρεση και βλέπω λίγα shounen. Τρέχει κάτι; :burningbe3:

HnH5aB0.jpg

#1656 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 19:56

Tα κακοκαίρια..?
Δηλαδή τα καλοκαίρια τι κάνεις,το ρίχνεις στα βαριά?(shoujo και δεν συμμαζεύεται?) ;p

Εγώ άρχισα Saint October,nothing really special.

Είδα και το Aika R-16,ειλικρινά όποιος έκραζε το Rosario πρέπει να το δει,τα pantsu shots(and something more,I guess) είναι άπειρα.

#1657 Pindrops

Pindrops

tiny silver hammers

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 02:03

Paranoia agent, είδα τα 2 πρώτα, τώρα θα δω κανά δυο ακό μα πριν τον ύπνο. Καλό, αν και δεν είναι μάλλον ακριβώς ότι περίμενα, πιο πολύ θρίλερ είναι. Ωστόσο, αρχή είναι ακόμα.
Ταυτόχρονα βλέπω και το Samurai Champloo. Πολύ γέλιο σε ορισμένες φάσεις, και ωραίο σχέδιο. Συστήνεται για φάση παρέα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1658 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 02:10

Τengen Toppa Gurren Laggan η καπως ετσι~
ενα επισοδειο ειδα αλλα φενεται ενδιαφερον σειρα~
but it's still to early to say that
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1659 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 09:23

μαλλον λεω να αρχισω το aquarion ειδα λιγο το 1 επεισοδιο και μου φανηκε καλουτσικο:knock-knock:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1660 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 18:35

Shigurui.
Πάρα πολύ καλή σειρά αν και μικρή.
Έχω δει τα 8 από τα 12 επεισόδια και μάλλον σήμερα θα δω και τα υπόλοιπα 4.
Αυτό που μου αρέσει είναι ότι δεν υπάρχει censorship και έτσι η ωμότητα που αποτυπώνονται οι σκηνές είναι απολαυστική για το είδος του. Πολύ καλό animation επίσης!
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#1661 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 18:41

Τengen Toppa Gurren Laggan η καπως ετσι~
ενα επισοδειο ειδα αλλα φενεται ενδιαφερον σειρα~
but it's still to early to say that

προσφατα το ειδα και ειναι απιστευτο το anime απλα καταπληκτικο
:burningbe3:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1662 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 19:02

Nodame Cantabile,....

εξαιρετικο. αν και νομιζα οτι ειναι drama, και "φερελπις νεος γνωριζει προικισμενη κορασιδα, που του βαζει τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι" εκανα λαθος, οι χαρακτηρες του αξιζουν, βγαζει γελιο αρκετες φορες, και η ωρα περναει πολυ ευχαριστα.
τρομερα μεγαλο συν στην ολη υποθεση η εξαιρετικη μουσικη

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1663 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 00:22

Nodame Cantabile,....

εξαιρετικο. αν και νομιζα οτι ειναι drama, και "φερελπις νεος γνωριζει προικισμενη κορασιδα, που του βαζει τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι" εκανα λαθος, οι χαρακτηρες του αξιζουν, βγαζει γελιο αρκετες φορες, και η ωρα περναει πολυ ευχαριστα.
τρομερα μεγαλο συν στην ολη υποθεση η εξαιρετικη μουσικη

Αν τυχόν βλέπεις και j-doramas, αξίζει να δεις και την live-action σειρά του Nodame Cantabile (fansubbed by SARS). Πολύ καλές μουσικές εκτελέσεις, απολαυστικοί όλοι οι χαρακτήρες από τον Chiaki και την Nodame, μέχρι και το τελευταίο μέλος της S-Oke, και με τον Takenaka Naoto να δίνει ρέστα ως Franz Stresemann.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1664 Pindrops

Pindrops

tiny silver hammers

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 03:55

Paranoia Agent
Μετά από μια περίεργη κοιλιά (αν μπορείς να την πεις έτσι) επανέρχεται δυναμικά και πάει προς καλό τέλος. Μου μένουν μερικά ακόμα επεισόδια.
Η πλοκή είναι καλή με στοιχεία μυστηρίου και λίγο υπερφυσικού. Για όσους δεν ξέρουν, ένα παιδάκι δολοφόνος κάνει διάφορα χτυπήματα με τα ρολερ και το ρόπαλο του με περίεργα κριτήρια στην επιλογή των θυμάτων.

Ταυτόχρονα αρχίζω Dennou Coil. Ενδιαφέρον φαίνεται, νωρίς ακόμα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1665 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 10:27

Αν τυχόν βλέπεις και j-doramas, αξίζει να δεις και την live-action σειρά του Nodame Cantabile (fansubbed by SARS). Πολύ καλές μουσικές εκτελέσεις, απολαυστικοί όλοι οι χαρακτήρες από τον Chiaki και την Nodame, μέχρι και το τελευταίο μέλος της S-Oke, και με τον Takenaka Naoto να δίνει ρέστα ως Franz Stresemann.

Arigato Erebos-san:nod:
I sure will check it out!

1345977285497_zps066ae44a.jpg