Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 13:50
και για να ξεκουραζομαι NGE(παλι μετα απο χρονια) και Last Exile.
Απο ongoing Naruto και Blade of the immortal
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 14:04
Ήμουν σε επαγγελματικό ταξίδι οπότε....
Είδα τα πρώτα έξι επεισόδια από paranoia agent.
Καλά χαμός γίνετε. Δικαιώνει η πλοκή τον τίτλο της σειράς.
Απορία : έπρεπε να είχα καταλάβει κάτι από το 4ο επεισόδιο
και δεν το κατάλαβα;

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 15:53
Μήπως τα μπέρδεψες λίγο??
Η πρώτη μοιάζει με την Kagami, και η δεύτερη με την Konata...
Στην εμφάνιση ναι, στον χαρακτήρα είναι περίπου όπως τα έβαλα εγώ.
Ξεκίνησα Λάκυ Σταρ ριγουότς μπου του βου, αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το τελειώσω (να ήταν Άζυ να έλεγα οκ).
Τελείωσα και το μισό Kaiji αλλά το πάω λάου λάου.
βτς, ο narrator είναι απαίσιος και σπαστικός.
+ απ' ότι φαίνεται θα ντροπάρω το Αίμα Συν αφού δεν τη παλεύω να το δώ (το ξεκίνησα πριν κανα δίμηνο και ακόμα στο επ ~10 είμαι).
Μόνο ο Χάτζι αξίζει (ίσως επειδή δεν μιλάει

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 21:29
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 23:15
Για να δουμε τι θα δουμε τωρα...

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 23:45
1. O Atori έχει δραματικά αιφνίδια εξέλιξη ως χαρακτήρας
2. Τι άλλο μπορεί να κάνει ο Karasu με αυτά τα πλοκάμια ????? XD
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 09:17
επισης βλεπω και το Last Exile στο οποιο ειμαι στο 19 ep αυτη η σειρα εχει προτοτυπο και ωραιο story το μειονεκτημα της ειναι οι σκηνες μαχης που ειναι λιγες κερδιζει ομως points απο το opening το οποιο ειναι το καλυτερο που εχω δει σε anime

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 01:11

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 05:53
Bounen no Xam'd: PWNS. Τρομερή σειρά όπως όλα δείχνουν μέχρι εδώ. Αν συνεχίσει έτσι το 9 το έχει σίγουρο από μένα.
D.Gray Man: Και μετά από μία ακόμα κοιλιά 2-3 επεισοδίων ξαναμπαίνουμε στα ωραία
Detroit Metal City: Τρελό γέλιο σε συνδυασμό με μία πρωτότυπη ιδέα και ένα ενδιαφέρον σχέδιο. Άντε τώρα να περιμένεις το επόμενo release
Ghost Hound: Καταπληκτική σειρά με πολύ ωραία πλοκή, καταπληκτικές ιδέες και τρομερή μουσική. Οι χαρακτήρες ήταν πάρα πολύ καλοί και ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται τα γεγονότα σε αφήνει λίγο wtf? Added to my favs
Kidou Senkan Nadesico(Martian Succesor Nadesico): Μία πάρα πολύ καλή παρωδία για τα mecha από το 90' και πίσω. Ενδιαφέροντες χαρακτήρες, μία μίξη κλασσικών στοιχείων σεναρίου, και άφθονο γέλιο.
Koihime Musou: Αν και αρχικά το είχα dropάρει είπα να το ξαναρχίσω. Τίποτα τρομερό με ένα πολύ υποτυπώδες σενάριο και σχεδόν μηδενική πλοκή. Παρόλα αυτά έχει Yuri στοιχεία:nosebleed:
Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto(Someday's Dreamers): Καταπληκτική σειρά. Πολύ συγκινητική και γλυκιά με εξαιρετικά καλούς χαρακτήρες και ένα από τα πιο τέλεια opening που έχω δει. Απλά must
Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto - Natsu no Sora: μία από τις best σειρές αυτής της εποχής. Πολύ "ζεστή" και ωραία σειρά που πραγματικά μπορεί και σε ήρεμει χωρίς να συμβαίνει ουσιαστικά τίποτα.
Mission-E: Nothing great about it. Just girls fighting.......
Naruto Shippuden: Filler, filler, filler, filler
Natsume Yuujinchou: Μία ακόμα πολύ ωραία σειρά της season αυτής. Γεμάτη συναισθήματα και αρκετά ευχάριστη.
Nogizaka haruka no Himitsu: Μία ενδιαφέρουσα κωμωδία για μία κρυφό-otaku. What's best????
One Piece: Plz advance at last......
Sekirei: Ecchi κωμωδία με λίγη δράση και αρκετό γέλιο(προς μεγάλη μου έκπληξη). Δεν είναι τίποτα τρομερό αλλά δεν λες κι ότι δεν βλέπετε.
Soul Eater: Μία από τα ίδια. Great, awesome, etc.
Today in Class 5-2: Ecchi με παιδάκια 5ης δημοτικού και σάπιο humour???? not my type of anime
World Destruction: Μία χαρούμενη σειρούλα ότι πρέπει για να περνάς ευχάριστα ένα 25λεπτο τη βδομάδα
Yakushiji Ryoko no Kaiki Jikenbo: Πολύ ωραία σειρά αν και έχει τις στιγμές της ως εδώ και έχω αρχίσει να βαριέμαι τα αυτοτελή επεισόδια. Καλό θα ήταν να βάλουν κάτι που να συνδέει τουλάχιστον όλες τις υποθέσεις εκτός από τους χαρακτήρες.....
Reference = avoid at all costs
Reference = well you can try it but don't expect much
Reference = I recommend it but it's not anything THAT great
Reference = I recommend it without hesitation
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 15:50

To πρώτο μου μήνυμα !

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 15:55
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 18:23
Ειναι καινουρια σειρα οντως, εχουν subbαριστει μολις 3 επεισοδια. Μπαινε συχνα στη σελιδα του στο Anidb (κανε κλικ σε αυτην την προταση για να τη δεις) για να βλεπεις την εξελιξη της.άρχισα τώρα το Blade of the immortal που είναι απλώς θεϊκό. Το πρόβλημά μου όμως είναι ότι δεν βρίσκω τα επεισόδια…ξέρεται που τα έχει ή είναι καινούργιο και κάθομαι και ψάχνω σαν τον ηλίθιο ??

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 18:29
Εγώ τελείωσα το Elfen Liede πριν από λίγες μέρες (άμα εξαιρέσεις τα αίματα που ήταν λίγο πολλά ώρες-ώρες ,ήταν από τα καλύτερα που έχω δει) και άρχισα τώρα το Blade of the immortal που είναι απλώς θεϊκό. Το πρόβλημά μου όμως είναι ότι δεν βρίσκω τα επεισόδια…ξέρεται που τα έχει ή είναι καινούργιο και κάθομαι και ψάχνω σαν τον ηλίθιο ??
To πρώτο μου μήνυμα !
Καινουριο ειναι

Λοιπον
Bleach :ειμαι στις αρχες απο την filler arc και εχω αρχησει και το μανγκα.Με το που την τελειωσω κανω drop το ανιμε

Naruto :Λιγο λιγο για να μην τελειωσει

Monster :Εκπληκτικο επεισοδιο με την εκπαιδευση του Tenma:nod2:, βλ. Naruto
Kanokon dvd specials:Moar fanservice:burningbe3:
Chi's sweet home:Chiiii
Yu gi oh 5d:This ain't yugioh at all:nosey:
Δεν εχω πολλα γιατι το εχω ριξει στα Manga:'D
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 21:55
Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2008 - 01:07