Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1636 aiswpos

aiswpos

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 24 August 2008 - 13:50

Τελειωσα το Gurren Laggan (επος -δεν μπορω να περιμενω για την ταινια) πριν λιγες μερες και τωρα βλεπω Mushishi , Mononoke , Texhnolyse
και για να ξεκουραζομαι NGE(παλι μετα απο χρονια) και Last Exile.

Απο ongoing Naruto και Blade of the immortal

#1637 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 24 August 2008 - 14:04

Καταρχήν καλώς όρισα και πάλι.
Ήμουν σε επαγγελματικό ταξίδι οπότε....
Είδα τα πρώτα έξι επεισόδια από paranoia agent.
Καλά χαμός γίνετε. Δικαιώνει η πλοκή τον τίτλο της σειράς.
Απορία : έπρεπε να είχα καταλάβει κάτι από το 4ο επεισόδιο
Spoiler:

και δεν το κατάλαβα;
Posted Image

#1638 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 24 August 2008 - 15:53

Μήπως τα μπέρδεψες λίγο??
Η πρώτη μοιάζει με την Kagami, και η δεύτερη με την Konata... :orly:

Στην εμφάνιση ναι, στον χαρακτήρα είναι περίπου όπως τα έβαλα εγώ.

Ξεκίνησα Λάκυ Σταρ ριγουότς μπου του βου, αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το τελειώσω (να ήταν Άζυ να έλεγα οκ).

Τελείωσα και το μισό Kaiji αλλά το πάω λάου λάου.
βτς, ο narrator είναι απαίσιος και σπαστικός.

+ απ' ότι φαίνεται θα ντροπάρω το Αίμα Συν αφού δεν τη παλεύω να το δώ (το ξεκίνησα πριν κανα δίμηνο και ακόμα στο επ ~10 είμαι).
Μόνο ο Χάτζι αξίζει (ίσως επειδή δεν μιλάει :hahaha:).

HnH5aB0.jpg

#1639 Luohi

Luohi

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 24 August 2008 - 21:29

Μολις ξεκινησα να βλεπω το Death Note...Ωραιο μεχρι στιγμης,αρκετα ωραιο...

#1640 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 24 August 2008 - 23:15

Τελειωσα το Detective Academy Q. Καλουτσικη σειρα δε λεω, αλλα επαναλαμβανομενη και με απειρες σεναριακες τρυπες, κατι που δεν αρμοζει σε σειρα μυστηριου.

Για να δουμε τι θα δουμε τωρα...
Posted Image

#1641 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 24 August 2008 - 23:45

Είμαι στο 17 επεισόδιο από Noein και 2 πράτα μου έχουν κολλήσει στο μυαλό:
1. O Atori έχει δραματικά αιφνίδια εξέλιξη ως χαρακτήρας
2. Τι άλλο μπορεί να κάνει ο Karasu με αυτά τα πλοκάμια ????? XD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1642 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 25 August 2008 - 09:17

αυτη την εβδομαδα εφαγα τρελοοο!!! καψιμο με το Bleach καθε μερα εβλεπα απο 20 ep και τωρα ειμαι στο 180 ep θετικα στοιχεια της σειρας ειναι η πλοκη της ιστοριας και η απιστευτη αποδοση στις μαχες και συγκεκριμενα η μαχη Ichigo-Grimmjow τα σπαει
επισης βλεπω και το Last Exile στο οποιο ειμαι στο 19 ep αυτη η σειρα εχει προτοτυπο και ωραιο story το μειονεκτημα της ειναι οι σκηνες μαχης που ειναι λιγες κερδιζει ομως points απο το opening το οποιο ειναι το καλυτερο που εχω δει σε anime
Posted Image
Posted Image

#1643 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 26 August 2008 - 01:11

Ξεκινησα το Girls Bravo. Κλασικο harem μοιαζει εξ'αρχης με φλωρο πρωταγωνιστη και κλασικες σπαστικες κοπελες γυρω του. Ο Fukuyama ομως ειναι mega-pervert, το επεισοδιο στο σπιτι του ειχε τρελο γελιο! :hahaha:
Posted Image

#1644 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 26 August 2008 - 05:53

Reporting of duty sir!

Bounen no Xam'd:
PWNS. Τρομερή σειρά όπως όλα δείχνουν μέχρι εδώ. Αν συνεχίσει έτσι το 9 το έχει σίγουρο από μένα.
D.Gray Man: Και μετά από μία ακόμα κοιλιά 2-3 επεισοδίων ξαναμπαίνουμε στα ωραία
Detroit Metal City: Τρελό γέλιο σε συνδυασμό με μία πρωτότυπη ιδέα και ένα ενδιαφέρον σχέδιο. Άντε τώρα να περιμένεις το επόμενo release
Ghost Hound: Καταπληκτική σειρά με πολύ ωραία πλοκή, καταπληκτικές ιδέες και τρομερή μουσική. Οι χαρακτήρες ήταν πάρα πολύ καλοί και ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται τα γεγονότα σε αφήνει λίγο wtf? Added to my favs
Kidou Senkan Nadesico(Martian Succesor Nadesico): Μία πάρα πολύ καλή παρωδία για τα mecha από το 90' και πίσω. Ενδιαφέροντες χαρακτήρες, μία μίξη κλασσικών στοιχείων σεναρίου, και άφθονο γέλιο.
Koihime Musou: Αν και αρχικά το είχα dropάρει είπα να το ξαναρχίσω. Τίποτα τρομερό με ένα πολύ υποτυπώδες σενάριο και σχεδόν μηδενική πλοκή. Παρόλα αυτά έχει Yuri στοιχεία:nosebleed:
Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto(Someday's Dreamers): Καταπληκτική σειρά. Πολύ συγκινητική και γλυκιά με εξαιρετικά καλούς χαρακτήρες και ένα από τα πιο τέλεια opening που έχω δει. Απλά must
Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto - Natsu no Sora: μία από τις best σειρές αυτής της εποχής. Πολύ "ζεστή" και ωραία σειρά που πραγματικά μπορεί και σε ήρεμει χωρίς να συμβαίνει ουσιαστικά τίποτα.
Mission-E: Nothing great about it. Just girls fighting.......
Naruto Shippuden: Filler, filler, filler, filler
Natsume Yuujinchou: Μία ακόμα πολύ ωραία σειρά της season αυτής. Γεμάτη συναισθήματα και αρκετά ευχάριστη.
Nogizaka haruka no Himitsu: Μία ενδιαφέρουσα κωμωδία για μία κρυφό-otaku. What's best????
One Piece: Plz advance at last......
Sekirei: Ecchi κωμωδία με λίγη δράση και αρκετό γέλιο(προς μεγάλη μου έκπληξη). Δεν είναι τίποτα τρομερό αλλά δεν λες κι ότι δεν βλέπετε.
Soul Eater: Μία από τα ίδια. Great, awesome, etc.
Today in Class 5-2: Ecchi με παιδάκια 5ης δημοτικού και σάπιο humour???? not my type of anime
World Destruction: Μία χαρούμενη σειρούλα ότι πρέπει για να περνάς ευχάριστα ένα 25λεπτο τη βδομάδα
Yakushiji Ryoko no Kaiki Jikenbo: Πολύ ωραία σειρά αν και έχει τις στιγμές της ως εδώ και έχω αρχίσει να βαριέμαι τα αυτοτελή επεισόδια. Καλό θα ήταν να βάλουν κάτι που να συνδέει τουλάχιστον όλες τις υποθέσεις εκτός από τους χαρακτήρες.....

Reference = avoid at all costs
Reference = well you can try it but don't expect much
Reference = I recommend it but it's not anything THAT great
Reference = I recommend it without hesitation

Posted Image

#1645 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 26 August 2008 - 15:50

Εγώ τελείωσα το Elfen Liede πριν από λίγες μέρες (άμα εξαιρέσεις τα αίματα που ήταν λίγο πολλά ώρες-ώρες ,ήταν από τα καλύτερα που έχω δει) και άρχισα τώρα το Blade of the immortal που είναι απλώς θεϊκό. Το πρόβλημά μου όμως είναι ότι δεν βρίσκω τα επεισόδια…ξέρεται που τα έχει ή είναι καινούργιο και κάθομαι και ψάχνω σαν τον ηλίθιο ?? :fromabove:

To πρώτο μου μήνυμα ! :wis:

#1646 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 26 August 2008 - 15:55

Πρόσφατα ξεκίνησα το Denno Coil που αποφάσισε να κάνει Subbed η Dattebayo. Είναι ενδιαφέρον αλλά και τίποτα ιδιαίτερο απλά είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Επίσης παρακολουθώ World Destruction (ένα ευχάριστο 25λεπτο όπως προαναφέρθηκε), Ikki Tousen Great Guardians (ενδιαφέρον mix σοβαρού και αστείου, έτσι για τη πλάκα του θέματος), Naruto (μιας και τελείωσαν τα fillers με ενδιαφέρει να δώ τη μεταφορά του manga) και περιμένω να τελειώσουν τα fillers και του Bleach και την επόμενη season του Vampire Knight.

Posted Image

#1647 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 26 August 2008 - 18:23

άρχισα τώρα το Blade of the immortal που είναι απλώς θεϊκό. Το πρόβλημά μου όμως είναι ότι δεν βρίσκω τα επεισόδια…ξέρεται που τα έχει ή είναι καινούργιο και κάθομαι και ψάχνω σαν τον ηλίθιο ??

Ειναι καινουρια σειρα οντως, εχουν subbαριστει μολις 3 επεισοδια. Μπαινε συχνα στη σελιδα του στο Anidb (κανε κλικ σε αυτην την προταση για να τη δεις) για να βλεπεις την εξελιξη της.
Posted Image

#1648 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 26 August 2008 - 18:29

Εγώ τελείωσα το Elfen Liede πριν από λίγες μέρες (άμα εξαιρέσεις τα αίματα που ήταν λίγο πολλά ώρες-ώρες ,ήταν από τα καλύτερα που έχω δει) και άρχισα τώρα το Blade of the immortal που είναι απλώς θεϊκό. Το πρόβλημά μου όμως είναι ότι δεν βρίσκω τα επεισόδια…ξέρεται που τα έχει ή είναι καινούργιο και κάθομαι και ψάχνω σαν τον ηλίθιο ?? :fromabove:

To πρώτο μου μήνυμα ! :wis:

Καινουριο ειναι:P :hahaha: Για τετοιες πληροφοριες anidb is your friend

Λοιπον

Bleach :ειμαι στις αρχες απο την filler arc και εχω αρχησει και το μανγκα.Με το που την τελειωσω κανω drop το ανιμε:wooi2:
Naruto :Λιγο λιγο για να μην τελειωσει:hahaha:
Monster :Εκπληκτικο επεισοδιο με την εκπαιδευση του Tenma:nod2:, βλ. Naruto

Kanokon dvd specials:Moar fanservice:burningbe3:
Chi's sweet home:Chiiii

Yu gi oh 5d:This ain't yugioh at all:nosey:

Δεν εχω πολλα γιατι το εχω ριξει στα Manga:'D

#1649 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 26 August 2008 - 21:55

Μολις τελειωσα το death note.Τωρα συνεχιζω με το Bleach.Ειμαι στο 98.

#1650 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 posts

Posted 27 August 2008 - 01:07

Άρχισα το Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou Tou Dai Ni Maku.Είναι επικό είναι τέλειο.Έχω δει τα πρώτα 8 episodes του και περιμένω με αγωνία να μεταφραστούν τα επόμενα!!!