Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1621 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 00:04

:drink:Μολις τελιωσα το Rosario + Vampire, αρκετα καλο ,με εκανε να γελασω αρκετα και το γεγονος οτι βγαινει 2η σεζον τον Octomber με αφησε με την περιεργια να δω ποσο καλυτερο μπορει να γινει το story, ελπιζω να μην ειναι καμοια πατατα και περιμενω αδικα:terror2:. Τωρα αρχισα Girls Bravo και ειμαι στο 4 επεισοδιο, αν και οχι τρομερο ειναι αρκετα καλο αν και δεν ξερω μεχρι στιγμης κατι του λειπει για να πω οτι ειναι καλο anime:yawn2:. Ελπιζω να γινει καλυτερο στα επομενα επεισοδια.

αν θελησεις να συνεχισεις στο ιδιο πνευμα, δες Green Green και Onegai Teacher
και btw το Rosario+Vampire δεν χρειαζεται σεναριο... εχει την Moka-san...:hahaha::hahaha:

ontopic, μολις τελειωσα το Welcome to the NHK. πολυ καλο ανιμεμε εξαιρετικη μουσικη, εξαιρετικη προσεγγιση, εξαιρετικο θεμα για το σεναριο, και γενικα αξιζει αν το δειτε, αλλα δεν το βαζω στο Τοπ10 μου

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1622 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 09:43

αν θελησεις να συνεχισεις στο ιδιο πνευμα, δες Green Green και Onegai Teacher
και btw το Rosario+Vampire δεν χρειαζεται σεναριο... εχει την Moka-san...:hahaha::hahaha:

off topic: τα Green Green,onegai teacher +twins τα εχω ειδη δει οσο για το Rosario
Spoiler:

On topic: μολις τελιωσα το Gungrave αφου το πεδεψα για καιρο τι να πω δεν πολυτρελαθηκα με το story οταν ηταν normal o προταγωνηστης :nosey: αλλα προς τα τελευταια επεισοδια που ηταν ο Grave τα εσπαγε :burningbe3: αλλα μονο και μονο για αυτα τα επεισοδεια θα ελεγα οτι αξιζει το anime αν και το υπολοιπο δεν λεω οτι ηταν ασχημο απλος θα μπορουσαν να το κανουν σε 2 σεζον με το παρελθον στην μια και με το μελλον και τον Grave στην αλλη.

#1623 GeRi

GeRi

AnatheMangitis!

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 23:47

egw twra vlepw to Soul Eater, to anime ta spaei....exei poli gelio....:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1624 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 15:07

Προχθες είδα την ταινία "The girl who lept through time".

απλά GOD-LIKE anime, με δυσκολία κοιμήθηκα, πραγματικά είναι από
τα αριστουργηματικά animation-ταινίες-w/e που περνάει σαν γιγάντιο mecha
και ισοπεδόνει όλα τα άλλα anime-κατσαριδάκια που βρίσκει στο διάβα του
Άλλο ένα από τα λίγα που έχει πραγματικά κάτι σπουδαίο να περάσει στον
θεατή πέρα από ξύλο, πόρωση, αγωνία συγκίνιση και τα λοιπά
I bow I kneel I worship

δεν ξέρω πια είναι η γνώμη των άλλων για την ταινία, εγώ πάντως τρελάθηκα :wooi2:

#1625 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 19:02

Kaiba (finished) :
Συνολικά πάρα πολύ καλές εντυπώσεις, πάνω κάτω ότι περίμενα, περιεκτικότατο, με συγκίνηση, φοβερά πρωτότυπο concept και animation design, πολύ ταιριαστή μουσική επένδυσης με ένα μελαγχολικό τόνο, μοναδική εμπειρία - πραγματικά θα το ξαναδώ σίγουρα κάποια στιγμή μιας και το είδα λίγο βιαστικά και μπερδεύτηκα λίγο σε μερικά σημεία.
Spoiler:
Αν κάποιος αντέξει το "περίεργο" design, θα βρει τον εαυτό του χαμένο μέσα σε μια scifi/surreal περιπέτεια ανεπανάληπτη με μπόλικο food for thought. Απλά mustsee, πάντα με ενδιέφερε να δω ένα scifi με concept τα "memories".
Μοναδικό του ίσως μειονέκτημα θεωρώ πως θα μπορούσε ίσως να γίνει λίγο καλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρων ώστε να μην φαινόταν τόσο βεβιασμένο το τέλος, ώστε να συγκινούσε περισσότερο τον θεατή με τους βασικούς χαρακτήρες κτλπ, αλλά και πάλι δε το θεωρώ αναγκαίο ούτε ρίχνει αυτό απαραίτητα την σειρά που στο κάτω κάτω ήταν μόλις 12 επεισόδια.

Speed Grapher (17/24) :
Περίμενα να δω ένα μέτριο anime απλά με μπόλικο action/violence και λίγο fanservice (δλδ τίποτα το ιδιαίτερο), και τελικά έπεσα σε κάτι που φαίνεται να είναι 5 φορές καλύτερο απ'ότι περίμενα. Φοβερά καλά δομημένη ιστορία, μοναδικοί χαρακτήρες με πολύ πρωτότυπα supernatural powers, προσωπικά δεν έχω βαρεθεί στιγμή, άψογη ατμόσφαιρα που ενισχύεται έντονα με απίστευτα ταιριαστά μουσικά κομμάτια (φοβερό ost πραγματικά), -αν και έχει υπερφυσικό-, δικαιολογείται στην πορεία καθαρά μέσω scifi εξήγησης οπότε με ικανοποίησε πλήρως εμένα γιατί δε μου μοιάζει να έχει σοβαρές τρύπες το story. Επίσης άψογο opening.
Τα βάζω σε spoiler για να μικρύνω το post να μην κουράζει :
Spoiler:

Αν και μπορεί να μην είναι αριστούργημα σε κανέναν τομέα, ο συνδυασμός ότι τα έχει όλα σε above average βαθμό το κάνει ένα ευχάριστο anime για οτιδήποτε ώρα. Αυτά.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 22 Αύγουστος 2008 - 19:08

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1626 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 19:02

Συνεχίζω σταθερά με Monster (έφτασα στο 41) και έχω 35 σταγόνες ιδρώτα (τις μέτρησα) στο πρόσωπο από την προσπάθεια να μη με πιάσει κρίση.

ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ!!!!!:Crying2:

Δε μας λυπούνται οι αναθεματισμένοι οι directors, κοιτάω, κοιτάω και ΔΕ λέει να τελειώσει! Βασικά, με το σενάριο σε αυτό το σημείο, αναρωτιέμαι τί άλλο μπορεί να αποκαλύψει μέχρι το τέλος. Άσε που τα επεισόδια 34-39 ήταν σκέτο θρίλερ!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1627 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 19:13

Συνεχίζω σταθερά με Monster (έφτασα στο 41) και έχω 35 σταγόνες ιδρώτα (τις μέτρησα) στο πρόσωπο από την προσπάθεια να μη με πιάσει κρίση.

Δε μας λυπούνται οι αναθεματισμένοι οι directors, κοιτάω, κοιτάω και ΔΕ λέει να τελειώσει! Βασικά, με το σενάριο σε αυτό το σημείο, αναρωτιέμαι τί άλλο μπορεί να αποκαλύψει μέχρι το τέλος. Άσε που τα επεισόδια 34-39 ήταν σκέτο θρίλερ!

και είναι νωρίς ακόμα...:hahaha::hahaha::hahaha: καλή τύχη:wis:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1628 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 19:28

και εγω το Monster βλεπω αλλα μπορω να πω πως μου αρεσει πολυ!!! ειμαι στο 19 ακομα αλλα ειναι κατι διαφορετικο απο τα anime που εχω δει μεχρι τωρα!!! σε κραταει και σε βαζει και εσενα να σκεφτεις!!! δεν ξερω η αποψη μου μεχρι τωρα ειναι πολυ 8ετικη

Spoiler:

#1629 kamehame-kyma

kamehame-kyma

Starting...

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 21:33

Προσ το παρων βλεπω D.Gray Man και Οne Piece(επισοδιο 135) και μου αρεσουν πολυ και τα δυο. Θελω να δω και Kaiba αλλα περιμενο να χειμωνιασει μπασ και πεσει η θερμοκρασια για να κανω overclocking στο PC (το Kaiba το βρηκα σε 720p και το PC δεν το σηκωνει:deadga6::nanana:)
:oo::oo:Ο Φαρμακοτρυφτησ Ειναι Ο Yu Kanda:oo::oo:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Spoiler:

#1630 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 00:34

Τελείωσα πριν λίγες μέρες το Tengen Toppa Gurren Lagann. Πάρα πολύ ωραίο anime με έκανε να γελάσω αρκετές φορές και έχει πάρα πολύ ωραία plot!!!

Χθες τελείωσα το Grenadier πάρα πολύ ωραίο anime με τέλεια plot και characters!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 23 Αύγουστος 2008 - 21:10

#1631 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 03:53

Τελείωσα ένα από τα λίγα echii και το πρώτο μου loli anime. :nosey:

To Kodomo no Jikan.

Ενώ ο κάθε ανώμαλος θα φτιαχνόταν εγώ γελούσα σχεδόν στη μισή σειρά.
Σε κακό να μου βγει.

Spoiler: btw

HnH5aB0.jpg

#1632 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 13:33

Spoiler: btw

Μήπως τα μπέρδεψες λίγο??
Η πρώτη μοιάζει με την Kagami, και η δεύτερη με την Konata... :orly:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1633 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 14:09

Naisho no Tsubomi Completed, συμπαθητικο ειχε γελιο σε πολλα σημεια, για 'εκπαιδευτικο' ανιμε καλο αλλα ως εκει ;)

Kamen no maid guy 10: God rocks... at least at this episode ( pantsu mastah..) Καλο επισοδειο γιατι το 9 ηταν υπερβολικα μετριο.

Detroit Metal City Special : metal owns fools, γελιο θα εχει να παιξουν και κανα manowar - pleasure slave ( εντελως αλλη σκηνη αλλα μιας και εχουν και τον 'emo' - γερο και την αλλη τη μανιακη, θα εχει μια Α αξια ^^ )

και σιγα σιγα αρχιζουμε να βλεπουμε παλι ανιμε..

#1634 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 12:04

βλεπω το death note και ειναι τρομεροοοοο!:tensai:

#1635 Ajairisu

Ajairisu

To weeb is to weep

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 12:49

Αυτή την περίοδο παρακολουθώ Naruto Shippuuden (meh, προβλέψιμο), και Νabari No Ō. Δεν θα σχολιάσω το πρώτο για ευνόητους λόγους. Όσον αφορά το Nabari No Ō, μπορεί να φαίνεται πως αντιγράφει πολλά άλλα anime, αλλά εμβαθύνοντας στην πλοκή του ανακαλύπτεις κάτι το διαφορετικό... Ειδικά στα τελευταία επισόδια έχει αρχίσει να γινεται πολύ συγκινιτικό.:if:
Κοιτώντας το από τον τεχνικό τομέα, πολύ προσεγμένη δουλειά με καλό animation και υποστήριξη από fansubbers.

Edit: Μόλις άρχισα να βλέπω την ταινία Το Κινούμενο Κάστρο(Howl's Moving Castle). ^^

rsz_33fc60d6783c6659351654eb9c9f95bc_zps
"When life gives you internetz, make memes."