Λοιπόν,με την ευγενική χορηγία του γνωστού μοδεράτορα με τάσεις προς mindfucks δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό και άρχισα και γω δεν ξέρω τι n-οστη σειρά που βλέπω ταυτόχρονα αντί να τελειώσω τις άλλες.
Ghost hound λοιπόν.Ωραία ατμόσφαιρα και ήδη από το δεύτερο επεισόδιο έχουν δημιουργηθεί ωραίες μυστηριακές συνθήκες.Είθε το ceiling cat να βάλει το χέρι του να συνεχίσει έτσι.
On other news,
onizuka still rules(βέβαια δεν μιλάω για το young gto αλλά για την αυθεντική σειρά που ο βλάσφημος δεν έχω ακόμα δει ολόκληρη) μια από τις πιο ευχάριστες κωμωδίες,με το επιπλέον χαρακτηριστικό του να μην κάνει κοιλιά.Με τίποτα.Srsly.
Zero no tsukaima είμαι στο τέλος της δεύτερης season στην οποία μας έχουν πρήξει με ένα υποτιθέμενο περιπετειώδες ύφος που είναι ολίγον τι yawn generator αλλά κατα τ'άλλα το tsunderιασμα καλά κρατεί,το fanservice είναι υπαρκτό,η κωμωδία επίσης and happy cat is happy.
Kamichu,επίσης μία ωραία σειρά που θα σας:
α)ηρεμήσει
β)συγκινήσει
γ)ενίοτε ίσως και σας συναρπάσει
δ)θα σκάσει λίγο γελάκι στο χειλάκι σας
ε)θα σας δώσει ένα εξαιρετικό δείγμα cutting edge animation
Αυτά τον τελευταίο καιρό.Btw,για το strawberry panic[φωνή mode on]

η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν έχει κάτι να δώσει.Ας ελπίσουμε να υπάρχουν και άλλοι καλοί άνθρωποι που να μην το θεωρήσουν corny μετά τη μεση της σειράς αλλά και λίγο ευαίσθητο και συγκινητικό όπως το βρήκα κι εγώ[φωνη mode off]