Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1546 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 19:57

ναι εινια παρα πολυ καλο το Batman: Gotham Knight, Teachan, εχεις απολυτο δικιο
εγω τελειωσα τα 2 ghost in the shell ( πολυ καλα), βλεπω το Ouran high school host club( που δεν μου πολυαρεσει αλλα εχω φτασει στο 13), και σκεφτομαι να τελειωσω το grenadier

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1547 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 20:30

και εγω το εχω το batman gotham knight και θα το δω αξιζει η οχι:canthelp:

#1548 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2008 - 00:53

Απο εκει που εβλεπα κανα-δυο επεισοδια τη μερα, απο τοτε που επεστρεψα στο σπιτι των γονιων μου βλεπω επεισοδια με τη σεσουλα! Τελειωσα ολο το Welcome to the NHK, καλουτσικη σειρα, οχι τοσο καλη οσο περιμενα, αλλα σε βαζει σε πολλους κοινωνικους προβληματισμους.

Κατα τ'αλλα πριν λιγο ξεκινησα το Karin, αρκετα καμενη ιδεα θα ελεγα, να δουμε πως θα εξελιχτει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1549 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2008 - 01:49

Είδα το 5cm/s το οποίο ήταν τέλειο και τώρα ( που τελείωσα και το φροντηστήριο) άρχισα το Gunslinger Girl. Μου φένεται καλό μέχρι τώρα ( 2eps) και θα επανέρθω (αύριο λογικά) με update....

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1550 fenu.9

fenu.9

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2008 - 11:17

Γεια σας! Ειμαί καινουρια εδω. Τωρα τελευταια αρχισα να βλέπω ανιμε. Προσφατα ειδα το Full Metal Panic 1 και το The Second Raid. ειναι καταπληκτικες σειρες και οι 2 (το The Second Raid το ειδα μεσα σε μια μερα) . Τωρα βλεπω το Full Metal Panic Fumoffu το οποιο εχει παρα πολυ γελιο, με σκοπο να ολοκληρωσω την τριλογια. πραγματικα μακαρι να μην τελειωνε :nod2:! παραlληλα κατεβαζω το Bleach. Εχω ακούσει πολύ καλες κριτικες! Εχω δει κ το 5centimeters per second το οποιο ειναι οντως τελειο κ πολυ συγκινητικο!

#1551 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2008 - 20:52

Hokuto no Ken (fist of the north star) .Είμαι στο επεισόδειο 24 ,μόλις που αρχίζει το δεύτερο story arc δηλαδή.

Απλά κορυφαίο.
Βάζουμε τον Bruce Lee στο setting του Mad Max και τον βάζουμε να εκτοξεύει τις ατάκες του Σταλλόνε . Και voila βγήκε το παραπάνω ανιμε . Τι άλλο να παω .Οσοι εκτιμούν το καλό ξύλο ,αυτό τους πάει γάντι .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1552 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2008 - 21:21

τελειωσα το Sayonara Zetsubou Sensei τι να πω...
ενα απο τα καλυτερα anime που εχω δει....

οταν γυρισω απο διακοπες θα δω και την δευτερη σεζον

και επισης τελιωνω και την πρωτη σεζον Higurashi no Naku Koro ni
παρανεια...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#1553 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2008 - 21:48

Persona - Trinity Soul
τα 5 πρωτα επ. ειναι πολυ βαρετα z_z
.... παρακατω φτιαχνει ή να το παρατησω?

#1554 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2008 - 22:54

One Piece 358-363:Επιτελους το op βρηκε τον καλο του εαυτο και παλι.:congrats:
Naruto 1-72:Πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα.Συνεχιζουμε ακαθεκτοι:bath:
Air Gear 1-6: Drop...Χειροτερο δεν γινεται~:uhh:
Bokura Ga Ita (Completed):Ωραιο αλλα λιγο υπερβολικο και λιγο κουραστικο προς το τελος(χωρις να χανει ομως το ενδιαφερον του και το τελος ητανε ικανοποιητικο):smokingg:
Vampire Knight (Completed):Απο το 7 περιπου επς και μετα ανεβηκε πολυ το anime.Cant wait for next season:nanana:
Clannad tomoyo Chapter: Φανταστικο.Μου θυμησε το ποσο καλη δουλεια εχουνε κανει σε αυτο το anime...:nod:(εδω και αν cant wait:wooi2:)

#1555 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2008 - 20:50

χμμ τελειωσα το dragonball στα ιαπωνεζικα επιτελους...απλα γαματο με ιαπωνιζικες φωνες...και απο καιρο ηθελα να δω το
Irresponsible Captain Taylor

πολυ ωραιο και εχει πλακα.:knock-knock::knock-knock::knock-knock:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1556 hakura

hakura

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2008 - 21:00

πριν λιγο καιρο αποφασισα να δω επιτελους ολοκληρο το one piece...τα πρωτα επεισοδια ταχω δει εδω και χρονια.τωρα ειπα θα τα δω ολα με τη σειρα.μεσα σε μια βδομαδα εφτασα στο 250 και συνεχιζω ακαθεκτη...ειναι οντως πολυ ωραιο!!!!!:oo:Posted Image

#1557 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2008 - 09:57

Όσο με είδε το σπίτι μου είδα και εγώ anime..
τελείωσα το NGE ( δεν έχω δει τις ταινίες), είδα χτες τα δύο πρώτα από το Bamboo Blade.. τι καλό που είναι! :nanana:
Είδα καταλάθος το 25 από την 3η σεζόν του School Rumble..ενώ παράλληλα κάποιος μου εξηγούσε ποιος γουστάρει ποιον.. :oo: πρέπει να το δω αυτό λέμε!
Είδα μόνο το πρώτο από το Higurashi no naku koro ni kai.. γιατί αποφάσισα ότι δεν θα αντέξω να το δω έτσι.. πρέπει όπως και δήποτε να βρω χρόνο και το βάλω κάτω να καώ,να βλέπω επεισόδια απανωτά,όπως έκανα στις διακοπές.
Έχω ακόμη δει τα 3 πρώτα από το full metal panic.. και θα ξαναπιάσω το gundam wing αφού τελειώσω με το fmp.
Όλο και κάτι άλλο θα είδα.. και το ξεχνάω τώρα :fromabove:.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LaRocca: 11 Αύγουστος 2008 - 20:04

Spoiler:

#1558 HICARU

HICARU

SKULL SQUADRON PILOT

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2008 - 11:19

Τελειωνω το ΧΧΧ ΗOLIC, παρα πολυ καλο!! και ευτυχως βρηκα και κατεβασα το XXX HOLIC KEI και XXX HOLIC the movie και ετσι θα το συνεχισω
DON'T LOSE THE PROTOCULTURE

#1559 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2008 - 11:44

Εχω δει 11 επεισοδεια Black Lagoon, καλο ειναι, αλλα η ελειψη μιας συγκεκριμενης δομης σεαριου και η υπαρξη ξεκαρφωτων "ιστοριων" αρχιζει και με κουραζει, αν συνεχισει ετσι θα φαει drop πολυ συντομα.
Εχω δει και τα 2 πρωτα επεισοδεια απο Neon Genesis Evangelion(αχ τι ωραιος τιτλος) και μπορω να πω οτι εχω εντυωπσιαστει πολυ

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#1560 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2008 - 12:16

αρχισα το witchblade και ειμαι στο 3 επεισιδιο καλουτσικο φαινεται (η κορη της πρωταγωνιστριας πολυ γλυκια την εχουν κανει)