Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1531 serenity_halliwell

serenity_halliwell

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 11:30

Ξεκίνησα το Code Geass,την πρώτη season την τέλειωσα και είμαι στη δεύτερη.
Μου άρεσε πολύ η υπόθεση αλλα για κάποιο λόγο δε μου κράτησε τόσο πολύ το ενδιαφέρον όσο θα περίμενα!
Spoiler:

Παρ'όλα αυτά,θα συνεχίσω να δω και τη δεύτερη..

Επίσης είδα το Night wizzard,που μου άρεσε πάρα πολύ!Και σαν υπόθεση και σαν ρυθμός και το animation και οι χαρακτήρες..Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

#1532 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 14:00

Αzumanga daioh ! Μάλλον η μοναδική λέξη που μπορεί να το περιγράψει πλήρως είναι η λέξη χαριτωμένο .Ότι ποιό χαριτωμένο έχω δει .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1533 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 16:32

Επιτέλους αποφάσισα να τελειώσω το The Melancholy of Haruhi Suzumiya....
3 more eps to go:riiight: (με τη χρονολογική σειρά εννοείται :) )

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1534 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 20:23

Είδωμεν είδωμεν.....ας πω τι είδωμεν. Λοιπόν.....

Completed Series
Minami-ke:
Πολύ καλό με πολύ γέλιο. Και οι τρεις αδερφές είναι μία και μία αν και πραγματικά υπάρχουν ώρες που θυμίζει τρελά AzuDai
Comic Party: Completed και πραγματικά το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ppl want moar!!!!
Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou Tou Dai ni Maku: Έλεος. Ξαναβλέπω ένα ωραίο shonen και ανακαλύπτω ότι ενώ episodes 1,3,4,5,6,7,8 είναι subbed από τρία διαφορετικά group το 2 δεν το έχει κάνει κανένα από τα τρία και αναμένεται τώρα. I want it!!!

On-going before Spring 2008
Naruto Shippuden:
Filler arc μεν ενδιαφέρον δε. Συνεχίζουμε απτόητοι
One Piece: For Christ's sake enough with this Thriller Bark......
D.Gray Man: Σε ένα από τα καλύτερα σημεία του. Κι όμως, it does have a plot!!!

Season Spring 2008
Soul Eater:
OK. Τα κλασσικά. Πάρα πολύ καλό κλπ κλπ κλπ.
Monochrome Factor: ακόμα βγαίνουν τα επεισόδια at their own pace. sleepyyyy

Season Summer 2008

Sekirei:
Άφθονο fanservice, ελάχιστη υπόθεση, χαρακτήρες χωρίς κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον και γενικά κάτι που δεν υπόσχεται και πολλά. Παρόλα αυτά θα συνεχίσω να το βλέπω.
Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto: Natsu no Sora: Δείχνει αρκετά καλό και ενδιαφέρον αν και προβλέπεται να μετατρέπεται σε τρελό μεξικάνικο-style love story. Διαθέτει όμως μία ζεστή ατμόσφαιρα που πραγματικά σε κάνει να νιώθεις αρκετά όμορφα. Gonna keep watching too
Strike Witches TV: A definite drop. No need to even say anything.....
Yakushiji Ryoko no Kaiki Jikenbo: Now that's something! Πολύ ενδιαφέρουσα σειρά και φαίνεται να έχει και ωραίο story. ακόμα βέβαια είναι πολύ νωρίς αλλά probably the best of the season for me
Neo Angelique Abyss: Second Age: Εντάξει στα ίδια με την πρώτη season. Κλασσικό shoujo τίγκα στο bishounen χωρίς κάτι ιδιαίτερο
Natsume Yuujinchou: Το δεύτερο διαμάντι της season αυτής κατ'εμέ. Ένα σχετικά ενδιαφέρον story, αρκετά γεμάτο με συναισθήματα και γενικά κάτι που σε τραβάει.
World Destruction: Να και μία μεταφορά παιχνιδιού μετά τα .hack// που δείχνει ότι μπορεί να γίνει αξιοπρεπές(όσο γίνεται δηλαδή). Ωραίο αν και όχι κάτι ιδιαίτερο.

Πάω τώρα να ξεκινήσω Dai Mahou Tounge, Koihime Musou και Nogizaka Haruka no Himitsu

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1535 koukouroukou

koukouroukou

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 22:14

Μόλις ξεκίνησα να βλέπω το "Boys Over Flowers", δεν θυμάμαι το Γιαπωνέζικο όνομα...

Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Υστερεί λίγο σε σκίτσα αλλά έχω μείνει με την αγωνία. Το στόρυ φαίνεται πολύ καλό.

#1536 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 23:17

Hana Yori Dango.
Μanga και dorama εξαιρετικά. Το anime το χα βαρεθεί. Ίσως επειδή πήγα να το δω μετά τα άλλα δυο.

#1537 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2008 - 15:52

Τελειωσα επιτελους το Girls' High School Students ή αλλιως Joshikousei. Κακη σειρα χωρις τιποτα το ιδιαιτερο, ακομα και το (υπερβολικο) ecchi ηταν χωρις εμπνευση.

Τωρα ξεκιναω Welcome to the NHK. Για να δουμε αν ειναι οντως τοσο καλη οσο λενε... κατι που δεν φαινεται απο τα δυο πρωτα επεισοδια αλλα σιγουρα μετα θα καλυτερευει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Adventurer: 18 Ιούλιος 2008 - 16:14

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1538 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2008 - 16:10

Ειδα το πρωτο επεισοδιο του one piece και συνεχιζω στο δευτερο.Εχει πολυ πλακα και πολυ ξυλο.

#1539 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2008 - 19:03

βλεπω το Ouran High School Host club. σαχλαμαριτσα εινια και ενταξει εχω καταλαβει το τελος. εχει τιποτα που να αξιζει παρακατω ή να φαει επικο Drop? ειμαι στο 8ο επισοδειο.
ο μονος που εχει τρελο γελιο εινια ο Honey-senpai

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1540 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2008 - 19:10

βλεπω το Ouran High School Host club. σαχλαμαριτσα εινια και ενταξει εχω καταλαβει το τελος. εχει τιποτα που να αξιζει παρακατω ή να φαει επικο Drop? ειμαι στο 8ο επισοδειο.

εχει χοντρο γελιο παρακατω....
περιμενε να φτασει στον Bosanova-kun!

#1541 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2008 - 23:39

Έχει παράκατω ΠΟΛΥ γέλιο! Μη το κάνεις drop, αξίζει το χρόνο+ ότι έχει πολλές παράξενες και απρόσμενες εξελίξεις (που σε κάνουν να κολήσεις ακόμα πιο πολύ).... Δεν θα χάσεις..:riiight:

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1542 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2008 - 22:40

Kannazuki no miko: Αγγαρεία ftw

Revolutionary Girl Utena: 3 επισόδεια στη σειρά και επιτέλους μια κάτι που ξέρω ότι είναι αρκετά καλό ώστε να το τελιώσω στο πι και φί. Άψογο σε όλα τα επίπεδα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1543 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 05:38

It's update time!!!!

Completed Series
Minami-ke:
Πολύ καλό με πολύ γέλιο. Και οι τρεις αδερφές είναι μία και μία αν και πραγματικά υπάρχουν ώρες που θυμίζει τρελά AzuDai
Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou Tou Dai ni Maku: Έλεος. Ξαναβλέπω ένα ωραίο shonen και ανακαλύπτω ότι ενώ episodes 1,3,4,5,6,7,8 είναι subbed από τρία διαφορετικά group το 2 δεν το έχει κάνει κανένα από τα τρία και αναμένεται τώρα. I want it!!!
Mnemosyne: Απίστευτο, καταπληκτικό, άρρωστο, σχιζοφρενικό και ότι άλλο θετικό(κατά την δικιά μου τουλάχιστον άποψη γιατί το άρρωστο στη γενική αντίληψη δεν είναι)
Mahou Dai Tounge: Και ναι παρακολουθώντας αυτό νιώθεις τον εγκέφαλο σου να βγαίνει από τα αυτιά σου, να κυλιέται στο πάτωμα και να κάνει και μπλουμ μπλουμ. Ηλίθιο but not in a nice way(like Dokuro-chan για παράδειγμα)

On-going before Spring 2008
Naruto Shippuden:
Filler arc μεν ενδιαφέρον δε. Συνεχίζουμε απτόητοι
One Piece: For Christ's sake enough with this Thriller Bark......
D.Gray Man: Σε ένα από τα καλύτερα σημεία του. Κι όμως, it does have a plot!!!

Season Spring 2008
Soul Eater:
OK. Τα κλασσικά. Πάρα πολύ καλό κλπ κλπ κλπ.
Monochrome Factor: ακόμα βγαίνουν τα επεισόδια at their own pace. sleepyyyy
Kure-nai: Θυμήθηκα ξαφνικά ότι το είχα αφήσει στο 8(και δε μπορώ να θυμηθώ το γιατί) οπότε είπα να το συνεχίσω τώρα. Ωραία σειρά που με τράβηξε από την αρχή(και να γιατί θα σπάσω το κεφάλι μου αν δε θυμηθώ γιατί το είχα αφήσει στην άκρη)

Season Summer 2008

Sekirei:
Άφθονο fanservice, ελάχιστη υπόθεση, χαρακτήρες χωρίς κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον και γενικά κάτι που δεν υπόσχεται και πολλά. Παρόλα αυτά θα συνεχίσω να το βλέπω.
Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto: Natsu no Sora: Δείχνει αρκετά καλό και ενδιαφέρον αν και προβλέπεται να μετατρέπεται σε τρελό μεξικάνικο-style love story. Διαθέτει όμως μία ζεστή ατμόσφαιρα που πραγματικά σε κάνει να νιώθεις αρκετά όμορφα. Gonna keep watching too
Strike Witches TV: A definite drop. No need to even say anything.....
Yakushiji Ryoko no Kaiki Jikenbo: Now that's something! Πολύ ενδιαφέρουσα σειρά και φαίνεται να έχει και ωραίο story. ακόμα βέβαια είναι πολύ νωρίς αλλά probably the best of the season for me. Τώρα ειδικά που είδα και το 2ο επεισόδιο το πιστεύω εντονότερα.
Neo Angelique Abyss: Second Age: Εντάξει στα ίδια με την πρώτη season. Κλασσικό shoujo τίγκα στο bishounen χωρίς κάτι ιδιαίτερο
Natsume Yuujinchou: Το δεύτερο διαμάντι της season αυτής κατ'εμέ. Ένα σχετικά ενδιαφέρον story, αρκετά γεμάτο με συναισθήματα και γενικά κάτι που σε τραβάει.
World Destruction: Να και μία μεταφορά παιχνιδιού μετά τα .hack// που δείχνει ότι μπορεί να γίνει αξιοπρεπές(όσο γίνεται δηλαδή). Ωραίο αν και όχι κάτι ιδιαίτερο.
Koihime Musou: Οκ. Είδα ακριβώς όσο χρειάζεται για να το κάνω drop(Τι όσο χρειάζεται δηλαδή??? Από το opening ψηνόμουν να πατήσω εκείνο το εκπληκτικό κουμπάκι πάνω δεξιά με εκείνο το Χ αλλά είπα να κρατηθώ μέχρι το τέλος του πρώτου επισοδείου)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1544 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 10:17

τωρα βλεπω naruto shippuuden και manga και anime ,rourouni kenshin μολις το τελειωσω θα αρχισω το night wizard τελειωσα προσφατα το afro samurai τα καλυτερα γραφικα που εχω δει σε anime

#1545 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2008 - 19:52

Μόλις είδα για... τρίτη; Τέταρτη φορά το Batman: Gotham Knight;

Υπέροχη ταινία!

Must για τους οπαδούς του νυχτερίδα.
Recommended για anime fans γενικότερα.

Έχω και ολοκληρωμένο review που θέλω να βάλω.

Δημοσιευμένη  εικόνα