Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1501 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 02:30

Ειπα να δω ενα επεισοδιο Berserk ακομα χθες, τελικα με τα κουλα που ειδα αναγκαστηκα να το τελειωσω. Οτιναναι τα τελευταια επεισοδια... κατι μεταξυ Neon Genesis και Inuyasha. Κακως την τελειωσαν ετσι την σειρα.

Σημερα ξεκινησα κατι πιο light λοιπον, το Joshikousei ή αλλιως Girls' High School Students. Απο ecchi καλα παει δεν λεω, αλλα λιγο καλυτερο χιουμορ θα το ηθελα.

Παιζει να ναι και η αγαπημενη μου σειρα μεχρι τωρα!! Ναι η Caska μου την εσπαγε και εμενα αρκετα,οπως και ο Corkus!

Ο Judeau ηταν πολυ ωραιος ομως! Ο Guts εννοειται απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες!

Οταν το τελειωσεις ειναι must να περασεις και στο manga αλλιως δεν εχεις δει τπτ!;)

Επιτελους και καποιος να συμφωνει μαζι μου για την Caska (για τον Corkus φανταζομαι ολοι συμφωνουμε :P )!! Οταν μπω στο thread του Berserk θα επεκτεινω παραπανω. Παντως με τα μανγκα δεν τα παω καλα οποτε θα μεινω στο ανιμε :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1502 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 08:03

αρχισα χθες το puni puni poemi ειδα τα 3 πρωτα επισοδεια
τα σπαει απλα αν και μιλανε πολυ γρηγορα και δεν προλαβενεις τους υποτιτλους σε καποια σημεια....

λεω να ξεκινησω να βλεπω και το yu yu hakuso που περιμενει τοσο καιρο....

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#1503 HICARU

HICARU

SKULL SQUADRON PILOT

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 08:48

Αρχισα το Basilisk, και μεχρι τωρα (12ο επεισοδιο) μπορω να πω οτι σπερνει!!
DON'T LOSE THE PROTOCULTURE

#1504 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 08:53

εγώ άρχισα το special a...καλούτσικο είναι

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Click the hatchlings and save them!!!

#1505 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 10:40

Καποια ongoing bleach and code geass r2 και σκεφομαι να ξεκινησω το basilik.

#1506 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 12:28

αρχισα χθες το puni puni poemi ειδα τα 3 πρωτα επισοδεια
τα σπαει απλα αν και μιλανε πολυ γρηγορα.

Τοσο γρηγορα που προλαβες να δεις 3 επεισοδια ενω η σειρα ειναι 2 επεισοδια;;;:oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1507 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 12:38

ακυρο... λαθος
pani poni dash ηταν τα αλλα 2 lol
βλακεια ειπα....
ωωωω μεσα στην μαστουρα μου νομιζα οτι αλλα εβλεπα....
I have to die...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1508 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2008 - 12:43

Puni Puni Poemi @ Anidb.net

Οπως θα δεις ειναι 2 OVA. Ποσα λεπτα ειναι το καθενα απο αυτα που εχεις;:hmmm:

Edit : Βλεπω προλαβες αλλαξες το post σου :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Adventurer: 15 Ιούλιος 2008 - 14:24

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1509 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2008 - 19:03

Yami to Boushi to Hon no Tabibito: το τελίωσα και το μόνο που έχω να πώ είναι ότι το λάτρεψα. Υπέροχο πραγματικά.

Κατά τα άλλα, συνεχίζουμε Paranoia Agent, και ξεκινάμε Loveless, Strawberry Panic.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1510 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2008 - 03:28

Συνεχιζω να βλεπω το Joshikousei ή αλλιως Girls' High School Students. Ως επι το πλειστον δεν ειναι παρα δικαιολογιες για ecchi με μηδαμινο σεναριο και χαρακτηρες. Ηδη σκεφτομαι ποιο να ειναι το επομενο ανιμε που θα δω (ή αν θα ακουσω την Animefrick και να δω κανα j-drama)...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1511 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2008 - 13:03

Είδα μέσα σε μια βδομάδα που είχα διακοπές τα 25 πρώτα από το Higurashi no naku koro ni γιατί το dvd με τα 26-51 δεν έπαιζε.. :unlucky:
γιατί αν έπαιζε θα είχα καεί κι άλλο ,είναι ψιλοάψογο αν και παραδόξως άρχισα να φοβάμαι όταν έπεφτε το σκοτάδι γύρω στο 22..
Είδα και τα 20 πρώτα του Neon Genesis Evangelion (επιτέλους NGE! ), αν και είχα διαβάσει τους 6 πρώτους τόμους του manga πριν το δω..
το θέμα τώρα είναι ότι κάποιος άτιμος συμφορουμίτης κρατάει όμηρο τα 21-26 και τις 2 ταινίες..και εγώ απλά ανυπομονώ.
Ακόμη είδα τα 2 πρώτα του Gundam Wing που όταν άρχισε ήμουν για ώρα κάπως :erk: "γιατί ήθελα να το δω εγώ αυτό;" αλλά όταν εμφανίστηκε η Relena θυμήθηκα.
Αν και ξεκίνησα αυτό από λάθος συννενόηση.. στην ουσία αυτό που είχα ζητήσει για τις διακοπές ήταν το Full Metal Panic.. από το οποίο έχω δει μόνο το 1ο επεισόδειο:fromabove:
anyhow.. the mecha love is back.

Έβλεπα και Kodomo No Jikan πριν φύγω.. αλλά ήταν πολύ γλυκούλι και όλο το άφηνα γιατί δεν πήγαινε με τα προηγούμενα.. έχω λοιπόν να τελειώσω και ότι έχω από αυτό τώρα
+τη Haruhi που την ξέχασα σπίτι :emptyonexg1:.

Τώρα με τη δουλειά πάλι από σήμερα.. θα τα δω όλα αυτά με ρυθμούς χελώνας.. :(
Spoiler:

#1512 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2008 - 15:02

Burn up W. Είναι ένα παλίο OVA τεσσάρων μόλις επισοδείων. Αφορά μια επίλεκτη αστυνομική ομάδα, που απαρτίζεται κυρίως από κοπέλες.
Πολύ γέλιο, σεξουαλικά υπονούμενα και ecchi. O συνδιασμός που σκοτώνει !!!
Τρομοκράτες που πίανουν ομήρους, και ζητάνε σαν αντάλλαγμα να αλλάξει ο τίλτος ενός videogame.
Ένα virtual idol που θέλει πραγματικό σώμα, και δίαφορα άλλα τέτοια. Αξίζει

Potemayo
O θείος το έχει περιγράψει ακριβώς. Το βλέπεις, και μόλις τελειώσει μένεις με ένα χαμόγελο ευχαρίστησης. Πρέπει να το δείτε για να καταλάβετε

#1513 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2008 - 23:34

Yami to Boushi to Hon no Tabibito: το τελίωσα και το μόνο που έχω να πώ είναι ότι το λάτρεψα. Υπέροχο πραγματικά.

Κατά τα άλλα, συνεχίζουμε Paranoia Agent, και ξεκινάμε Loveless, Strawberry Panic.

Άλλα λέω και άλλα κάνω να με πάρει.

Τελίωσα σήμερα το Okane ga nai, το οποίο και βρήκα αρκετά γλυκό αν και με αρκετά σημεία που το κιτσαριό είναι κορυφή. Επίσης ξαναρχισά Kannazuki No Miko, 3 επισόδεια και νιώθω ότι κάνω αγγαρεία. Επίσης, είδα επιτέλους το The end of Evangellion, το οποίο και θα σχολίαζα ευχαρίστως αν είχα καταφέρει να ξεπεράσω το junkie mode on που με έβαλε:dazed:.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1514 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 06:36

εγω σημερα τελειωσα το hellsing!!!! alucard FTW!!! τι αλλο να δω??? καμια καλη προταση

#1515 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2008 - 08:20

εδω ρωτα καλυτερα
http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/1755-anime-recommendations.html

Δημοσιευμένη  εικόνα