Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1486 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2008 - 15:25

Εγώ είδα :

Kamen no maid guy - Εντάξει καμιά ψιλοκαφριλόκαμμενιά κάθε τόσο χρειάζεται... :P

Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto - Natsu no Sora - Από τα καινούρια της season, έχει βγει ένα ep. Ενδιαφέρον Slice of life-ish φαίνεται. Το art style με τις ζωγραφισμένες από πάνω φωτογραφίες για background μου άρεσε πολύ.

Birdy the Mighty Decode - Καινούριο και αυτό, ένα επ έχει βγει. Το concept μου φαινότανε αηδία, αλλά έμαθα ότι είναι απο το σκηνοθέτα του noein, οπότε το είδα... Το setting δε μου πολυαρέσει, αλλά το πρώτο επ ήταν αρκετά καλό... Θα δείξει.

Ultraviolet Code044 - Το είδα raw οπότε δεν κατάλαβα και πολλά αλλά κάτω του μετρίου μου φάνηκε.

Zero no Tsukaima Princess no Rondo - Το έχω ήδη βαρεθεί, από την πρώτη του season, οπότε περίμενα το πρώτο της τρίτης να είναι χάλια, αλλά εντάξει βλεπότανε κάπως.

Slayers Revolution - Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει και πολλά slayers (μίση πρώτη season), οπότε δε μου πολυάρεσε το πρώτο επ του Revolution, που μου φάνηκε οτι βασίστηκε πολύ σε inside jokes και νοσταλγία...

Shion no Ou - Επιτέλους τελείωσαν τα subs! Μακάρι να πάει για δεύτερη season, αν και δεν το βλέπω... Πάρα πολύ καλό και το φινάλε αν και αναμενόμενο ήταν αρκετά δυνατό.

#1487 xristos-kun

xristos-kun

ακομα για το 1%.....?

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2008 - 17:58

Berserk Καλο πολυ ... αν κ σε χαλια ποιοτητα.. μηπως ξερει κανεις αν εχει 2ο κυκλο??
εχω δει 1-25 ep.
Tomogara rests tonight

#1488 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2008 - 18:09

Berserk Καλο πολυ ... αν κ σε χαλια ποιοτητα.. μηπως ξερει κανεις αν εχει 2ο κυκλο??
εχω δει 1-25 ep.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

+rep απο μενα για το πιο συντομο ανεκδοτο.
οχι δυστυχως Xristo-kun, δεν εχει 2η σεζον, και δεν προκειται να εχει...
σου προτεινω να διαβασεις το μανγκα για να βρεις την υγεια σου

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1489 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2008 - 23:11

Είδα τα 3 πρώτα FLCL.
Καλό είναι, αλλά δεν μπορώ να πω και τέλειο.
Αλλά δεν είναι τόσο καλό όσο περίμενα.....

Πάντως Haruko FTW:head:

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1490 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 10:11

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

+rep απο μενα για το πιο συντομο ανεκδοτο.
οχι δυστυχως Xristo-kun, δεν εχει 2η σεζον, και δεν προκειται να εχει...
σου προτεινω να διαβασεις το μανγκα για να βρεις την υγεια σου

Βασικά πρόκειται να έχει σίγουρα. Είχαν πάει να βγάλουν κιόλας αλλά ο Miura τους σταμάτησε. Οπότε anime Berserk όταν τελειώσει το manga.
Θα το δουν τα εγγόνια μας τουλάχιστον.

#1491 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 10:44

εγω ξεκινησα το vampire knight το οποιο καλουτσικο φαινεται και το last exile το οποιο ειναι καλο αρκετα καλο!

#1492 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 11:29

Άρχισα να βλέπω το Hunter X Hunter. Ενδιαφέρον φαίνεται από τα πρώτα 2 επεισόδια που είδα εχθές το βράδυ.

#1493 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 11:33

Σαν καμενος OP fan ξεκινησα το Naruto και ειδα τα πρωτα 10 επεισοδια μεχρι τωρα!

Δεν λεω πολυ καλο μου φανηκε και αν συνεχισει ετσι εχει πιθανοτητες να το θεωρησω μονο λιγο κατωτερο απο το OP ή και ισαξιο ακομη!!

Υπερτερει σε μερικους τομεις και υστερει αλλου και αυτο μ'αρεσει,που υπαρχει μια ισορροπια...

Οταν το τελειωσω θα βαλω τις συνολικες αποψεις μου;)

#1494 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 11:39

Απλά μην δείς πέρα από το 135 επεισόδιο, και μετά πέρνα κατ'ευθείαν στο Shippuuden.

#1495 ta-

ta-

my blood runs cold

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 12:13

Μολις ξεκινησα samurai champloo 4ο episode :oo:
Νταξι δεν μπορω να πω καλο ειναι αλλα εχω ενθουσιαστει και περισσοτερο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1496 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούλιος 2008 - 12:45

Άρχισα να βλέπω Gunslinger Girls.

Επιτέλους μετά απο καιρό βλέπω ένα anime που με κρατά ... και δεν εννοώ ξύπνιο ... κολλάς και το απολαμβάνεις που λένε. Δεν χρειάζεται να σχολιάσω γιατί φαντάζομαι θα έχουν 1000-ειπωθεί αρκετά για τη συγκεκριμένη σειρά.
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#1497 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 14:57

Οπου να'ναι τελειωνει το Berserk, παει και το επεισοδιο 21. Αλλη μια σειρα που βελτιωνεται οσο παει ο καιρος, πολυ ενδιαφερουσες οι εξελιξεις οταν ο Guts
Spoiler:

H Caska παντως μου τη δινει οσο παει και περισσοτερο... και ο Corkus πιο μονοδιαστατος δε δυναται να γινει πλεον.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1498 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 18:13

Minami-ke
Έχω δει λίγο ως τώρα(3 επεισόδια) αλλά απ ότι δείχνει μάλλον θα ρίξω απίστευτο γέλιο

Τα κλασσικά ongoing που δεν πέφτουν σε "θερινή νάρκη"(Soul Eater, Naruto, One Piece, D.Gray Man, Neo Angelique Abyss) και ξεκίνησα και τα Sekirei(που μάλλον σε λίγο θα το αφήσω να τραβήξει μόνο του), Mahou tsukai ni Taisetsu no Koto:Natsu no sora(ουφ σιδηρόδρομος ολόκληρος αλλά δείχνει promising αν δεν το διαλύσουν στην πορεία) και Natsume Yuujinchou(το οποίο αλλιώς το περίμενα, αλλιώς μου βγήκε αλλά και πάλι μ αρέσει από ότι δείχνει)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1499 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 18:21

Απλά μην δείς πέρα από το 135 επεισόδιο, και μετά πέρνα κατ'ευθείαν στο Shippuuden.

Βασικα μετα απο συμβουλες 2 ατομων,μαλλον θα τα δω!:P

Μου παν οτι πολλα ειναι αρκετα καλα και αστεια...αν δω οτι δεν τα αντεχω θα τα αφησω!

Οπου να'ναι τελειωνει το Berserk, παει και το επεισοδιο 21. Αλλη μια σειρα που βελτιωνεται οσο παει ο καιρος, πολυ ενδιαφερουσες οι εξελιξεις οταν ο Guts

Spoiler:

H Caska παντως μου τη δινει οσο παει και περισσοτερο... και ο Corkus πιο μονοδιαστατος δε δυναται να γινει πλεον.

Παιζει να ναι και η αγαπημενη μου σειρα μεχρι τωρα!!

Ναι η Caska μου την εσπαγε και εμενα αρκετα,οπως και ο Corkus!

Ο Judeau ηταν πολυ ωραιος ομως!

Ο Guts εννοειται απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες!

Οταν το τελειωσεις ειναι must να περασεις και στο manga αλλιως δεν εχεις δει τπτ!;)

#1500 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 20:58

Προσπαθώ μετά περισσής υπομονής να κρατηθώ να μην βρίσω τα fansub-groups που καθυστερούν τόσο πολύ τα xxxHOLiC Kei και Kamen no Maid Guy. Έχει αρχίσει το δεύτερο μισό της εαρινής σαιζόν κι ακόμα περιμένω....:erk:

Anyway περιμένοντας να ξεκινήσει το Mugen no Juunin ξεγελιέμαι με το Tenjou Tenge το οποίο έχω δει ως το 4ο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι δεν είναι καθόλου κακό μέχρι στιγμής. Παρόλλο που το ξεκίνησα θέλοντας να δω έναν χαρακτήρα που τελικά δεν εμφανίζεται (call me Tessen Ishiyumi) και ενώ έχω μια ψιλό-προκατάληψη με τα fighting - martial arts anime τολμώ να πω ότι θα το τελειώσω!
Επίσης λέω να ρίξω μια ματιά και στο World Destruction (το οποίο και κατεβάζω καθώς γράφω) χάριν Production I.G..
Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel