Kamen no maid guy - Εντάξει καμιά ψιλοκαφριλόκαμμενιά κάθε τόσο χρειάζεται...

Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto - Natsu no Sora - Από τα καινούρια της season, έχει βγει ένα ep. Ενδιαφέρον Slice of life-ish φαίνεται. Το art style με τις ζωγραφισμένες από πάνω φωτογραφίες για background μου άρεσε πολύ.
Birdy the Mighty Decode - Καινούριο και αυτό, ένα επ έχει βγει. Το concept μου φαινότανε αηδία, αλλά έμαθα ότι είναι απο το σκηνοθέτα του noein, οπότε το είδα... Το setting δε μου πολυαρέσει, αλλά το πρώτο επ ήταν αρκετά καλό... Θα δείξει.
Ultraviolet Code044 - Το είδα raw οπότε δεν κατάλαβα και πολλά αλλά κάτω του μετρίου μου φάνηκε.
Zero no Tsukaima Princess no Rondo - Το έχω ήδη βαρεθεί, από την πρώτη του season, οπότε περίμενα το πρώτο της τρίτης να είναι χάλια, αλλά εντάξει βλεπότανε κάπως.
Slayers Revolution - Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει και πολλά slayers (μίση πρώτη season), οπότε δε μου πολυάρεσε το πρώτο επ του Revolution, που μου φάνηκε οτι βασίστηκε πολύ σε inside jokes και νοσταλγία...
Shion no Ou - Επιτέλους τελείωσαν τα subs! Μακάρι να πάει για δεύτερη season, αν και δεν το βλέπω... Πάρα πολύ καλό και το φινάλε αν και αναμενόμενο ήταν αρκετά δυνατό.