Κυρία καλλιτέχνη, πρώτον δεν θυμίζουν μπισκότα. Δεύτερον, έχουν μέσα αμύγδαλα που τα χαλάει. Τρίτον με τόση άχνη στεγνώνει και κολλάει το στόμα, δεν καταπίνονται με τίποτα.
Εξαρτάται από που θα τον πάρεις τον κουραμπιέ. Εγώ πάντα ήμουν φαν των μελομακάρονων αλλά φέτος έφαγα τον πιο νόστιμο κουραμπιέ. Δεν ήταν πολύ σκληρός, δεν κολλούσε στο στόμα και η άχνη ήταν αρκετή για να το γλυκάνει, ούτε λίγο ούτε πολύ. Ούτε γεμάτο αμύγδαλα, όπως άλλοι που τα παραγεμίζουν.