Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Anime που σας έκαναν να νιώθετε θλίψη (USE THE SPOILER TAG)

• Please log in to reply
621 replies to this topic

#346 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 15 April 2008 - 11:05

lol!εμ,λιγο off topic αλλα σορρυ για το σποιλερ,δεν ξερω πως να βαζω αυτο το πραγματακι που γραφει σποιλερ!!:oo:

παντως,απο αυτα που εχω δει,πραγματικα ειχα δακρυσει παρα πολυ στο rurouni kenshin ova,καθολου ομως στην σειρα!!!
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#347 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 15 April 2008 - 14:28

Rurouni Kenshin στο τελευταίο OVA.

Mega spoiler

Spoiler:

Και εγώ. Το πρώτο άνιμε για το οποίο έκλαψα.

Είχα +1 λόγο, οτι το RΚ είναι για εμένα οτι είναι το D-Ball για άλλους, και με αυτό το OVA τελείωνε οριστικά, so.

Μιλάμε πάντα για το Seisouhen, έτσι.

HnH5aB0.jpg

#348 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 15 April 2008 - 17:34

και για εμενα το ιδιο ισχυει,πραγματικα ομως!!:unlucky:

#349 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 19 April 2008 - 19:42

χμμμμμ υπήρχαν διάφορες φορές που ένιωθα να μου ραγίζει η καρδιά πολύ σε anime η μεγάλη συγκίνηση.... το τέλος του Gungrave.. σκηνές απο Elven Lied.... Spirited Away, Mononoke Hime & Howl's Monivg Castle, σκηνες από Ergo Proxy.. Blood+, και Gantz..... δε μπορώ να θυμηθώ άλλα...

#350 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 22 April 2008 - 00:08

^^ κ αυτα αρκετα ειναι~
κ ναι στο kenshin ηταν λιγακι πικρα τα πραγματα...
αλλα εγινε κατι που περιμενες να γινεις...
μου φενεται το εχω πει αυτο στο παρελθον...
Αλλανα το πω αλλη μια..μια μεγαλη συγκινηση σε ανιμε ερχεται οταν βλεπεις τν θυσια ενος χαρακτηρα εκει που ισως δν το περιμενεις
(btw...συκγινιθηκα κ μια φορα με το trinity blood...ειναι παραξενο?)
Posted Image

#351 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 22 April 2008 - 00:10

(btw...συκγινιθηκα κ μια φορα με το trinity blood...ειναι παραξενο?)

μπα κι εγώ που βρήκα το ανιμε αδιάφορο συγκινήθηκα στο
Spoiler:

Posted Image

#352 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 24 April 2008 - 12:49

βασικα εγω στεναχωριθικα και πολυ λιγο στο death note
Spoiler: Major Death Note Spoiler
,αλλα φυσικα απλα στεναχωριθικα,ενω στην ταινια death note the last name ειχα δακρυσει στο τελος!(μην με κραξετε για το spoiler,καποιος να μου πει τι να κανω για να μπαινει αυτο το κουτακι!)

#353 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 24 April 2008 - 13:23

Posted Image Το κουτί με το θαυμαστικό.

HnH5aB0.jpg

#354 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 24 April 2008 - 13:48

Δηλαδη ενταξει εμεις που το εχουμε δει αλλα οι υπολοιποι που δεν ξερουνε τι γινετε τι φταινε?τι να πω.Δεν ξερεις που ειναι το κουμπακι?ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΝ:df13952b:

#355 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 24 April 2008 - 14:50

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ [SPOILER.] ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ [/SPOILER.] ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ

#356 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 24 April 2008 - 16:05

οκ!!thnx!!και οκ μην δαγκωνετε!!rushifazu εμενα ειναι διαφορετικο και δεν εχει κανενα τετοιο κουμπακι!!!:nosey:

(και σορρυ για το off topic)

#357 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 24 April 2008 - 17:06

Δε θυμάμαι να έχω κλάψει με κάποιο ανιμε ή manga, αν και δε ντρέπομαι να πω πως έχω κλάψει με ταινίες. Όμως έχει τύχει να συγκινηθώ πολύ και να δακρύσω είτε όταν μια αγαπημένη μου σειρά τελειώνει, όπως π.χ. το Macross και το Urusei Yatsura είτε όταν τις ξαναβλέπω μετά από χρόνια.
To δεύτερο, για κάποιο λόγο που δεν κατανοώ εντελώς, είναι χειρότερα συγκινητικό από το πρώτο για μένα.

#358 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 26 April 2008 - 15:51

Χμμμμ να πω και την πικρη αληθεια, τα Kenshin OVAs, παρολο που ηταν τραγικες ιστοριες, δε με συγκινησαν επειδη κατι τις χαλουσε. Naemmlich: Οταν ερχοταν η κορυφωση, παρουσιαζοταν το εξης φαινομενο

Δραματικη μελαγχολικη μουσικη ....συγκινησου!.... στεκομαι στο ιδιο screenshot για 2 λεπτα ....κλαψε!.... λιγο αιμα κυλαει στο χιονι/λουλουδι .....ΤΩΡΑ πλανταξεεεε!....

Δεν μ' αρεσει να σκηνοθετουν τις αντιδρασεις μου. It's an extremely lame mannerism.

Ομως συμφωνω με το Dain παραπανω, οταν μια σειρα που μ' αρεσει τελειωνει, μελαγχολω λιγακι. Το τελος του NGE, 25-26, με ειχε συγκινησει πολυ.

Posted Image

#359 sumiregusa

sumiregusa

Anime Amateur

• Members
  • 80 posts

Posted 26 April 2008 - 17:18

Εχουμε και λεμε καταρχας το speedgrapher, το basilisk και επισης το Terra he (το συγκεκριμενο με συγκινησε και ως manga). Μπορω να πω οτι και στο Fullmetal Alchemist εχυσα δακρυα ειδικα στην 2η σεζον.

#360 Azatis

Azatis

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 29 April 2008 - 03:45

Δεν με λυγισε τιποτα τοσο οσο το last OVA του Kenshin. Μετα απο τοσα επεισοδια να καταλη3ει ετσι το παληκαρι... Πραγματικα με λυγισε ο τυπος...Κορυφεο απλα απο την σειρα μεχρι και τα ΟVA.