Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Anime που σας έκαναν να νιώθετε θλίψη (USE THE SPOILER TAG)

• Please log in to reply
621 replies to this topic

#166 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 11 October 2007 - 17:08

Elfen lied άμα αρχίσω να λέω τις σκηνές που με πήραν τα ζουμιά θα πρέπει να κάνω spoil το μισό anime ........

gunslinger girl στο τέλος

lain το τέλος

hitohira σε διάφορα επισόδεια το οποίο το αγάπησα πάρα πολύ

black lagoon στα επισόδια με τα δίδιμα μου γάμησε τα την ψυχολογία

και διάφορα άλλα anime τα οποία πολά από αυτά ήτανε κομωδίες GTO (the birth of a star)κάποιες σκηνές όμως θεορώ (όπως πολύ σωστά είχε αναφέρει ένας φίλος για το air) ότι άμα δεν δακρύσεις - κλάψεις stadar κάτι δεν πάει καλά μαζί σου ρε παιδί μου κάποιο κομάτι ανθρωπιάς εκει μέσα έχει σπάσει :( (σε καμιά περίπτωση δεν θ'έλω να προσβάλω)

#167 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 October 2007 - 17:19

Λοιπόν...θα σας σοκάρω αλλά είδα το πρώτο και τελευταίο μου Hentai με το όνομα "νυχτερινές νοσοκόμες 1" (ή κάτι τέτοιο τελος πάντων) και αισθάνθηκα υπερβολικά άσχημα γιατί αυτές οι νοσοκόμες είναι εντελώς...*χαζές*. Δηλαδή συγνώμη, πως μπορούν να είναι τόσο ανόητες και να μην επικοινωνούν με την αστυνομία για να πιάσει τον διεστραμένο γυναικολόγο(?!). Σιγά τον άνδρα δύο μέτρα που τους κάνει και πλύση εγκεφάλου...

Spoiler:

με σοκάρει το γεγονός που άργησες να δεις τόσο πολυ hentai.
και πίστεψε με η συνταγή είναι ίδια όλες ηλίθιες ειναι.

#168 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 posts

Posted 11 October 2007 - 17:39

με σοκάρει το γεγονός που άργησες να δεις τόσο πολυ hentai.
και πίστεψε με η συνταγή είναι ίδια όλες ηλίθιες ειναι.

[off-topic] Ηλιθιες νοσοκομες με τεραστια βυζια ftw!!! [/off-topic]
Have you ever seen the Lain?

#169 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 11 October 2007 - 19:06

Λοιπόν...θα σας σοκάρω αλλά είδα το πρώτο και τελευταίο μου Hentai με το όνομα "νυχτερινές νοσοκόμες 1" (ή κάτι τέτοιο τελος πάντων) και αισθάνθηκα υπερβολικά άσχημα γιατί αυτές οι νοσοκόμες είναι εντελώς...*χαζές*. Δηλαδή συγνώμη, πως μπορούν να είναι τόσο ανόητες και να μην επικοινωνούν με την αστυνομία για να πιάσει τον διεστραμένο γυναικολόγο(?!). Σιγά τον άνδρα δύο μέτρα που τους κάνει και πλύση εγκεφάλου...

Spoiler:

Spoiler: t3h huge "Midnight Shift Nurses" spoiler

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#170 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 11 October 2007 - 22:22

To Αir με κανει να νοιωθω μελαχγωλικα.

#171 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 12 October 2007 - 02:03

[off-topic] Ηλιθιες νοσοκομες με τεραστια βυζια ftw!!! [/off-topic]

[off-topic]Γιατί παίζει hentai με τύπισες με μικρά βυζιά?:oo:jesus υπάρχει τέτοιο πράγμα?[/off-topic]
Posted Image

#172 Karenai Hana

Karenai Hana

Fighting Dreamer...

• Members
  • 62 posts

Posted 12 October 2007 - 15:16

Ένα από τα πρώτα anime που με έκανε να κλάψω ήταν το Fullmetal Alchemist, σε κάθε επεισόδιο βασικά, αλλα περισσότερο στο τέλος
Spoiler:
Και η ταινία ήταν πολύ λυπητερη όμως...

Στο Naruto έχω κλάψει πάρα πολλές φορές,
Spoiler:

Άλλα anime που με έκαναν να συγκινηθώ, είναι τα Claymore, NANA και Paradise Kiss.
Do you think that I smile because everything's alright?

Posted Image

#173 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 12 October 2007 - 19:46

Συγκινήθηκα με το Haibane Renmei. Απλά συγκινητικό.

Στεναχωρήθηκα με επεισόδια του Naruto, ιδίως αυτά που φεύγει ο Sasuke, αλλά στεναχωρέθηκα για τον Naruto, την Sakura και τον Kakashi και όχι για τον Sasuke. Τον Sasuke Θα'θελα να τον σπάσω στο ξύλο (το'χω πεί στο ανάλογο Thread).

#174 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 12 October 2007 - 21:35

Εκλεγα στο fruits basket:Crying2:.Ειδικα στο επισοδειο με τον Ritsu.:nanteee::nanana:

#175 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 13 October 2007 - 08:16

σχεδόν σε όλα....κλαίω ακόμα και στις κωμωδίες :oo: και όχι απ' τα γέλια...
δεν ξέρω...δεν μπορώ να το ελέγξω...

Spoiler:

Posted Image

#176 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 13 October 2007 - 11:39

Paradise Kiss ειδικά 2 τελευταία επισόδεια.
Θα πω μανγκα τώρα αλλά δεν πειράζει Bitter virgin αν και συνεχίζεται είναι αστα να πάνε.
Τώρα όσο αφορά το hentai Night swift nurses ήταν κάπως αλλά ναι ήταν λίγο συγκινητικό.(Ξέρετε το πρώτυπο της τέλειας γυναίκας ε?)

Θα συμφωνήσω στο Ayashi no Ceres, Και elfen lied όπως και θα προσθέσω το Fushigi Yugi που σε ορισμένα σημεία ήταν :nanana::Crying2:.

Μόλις θυμήθηκα και άλλα. Gimi ga nozomu eien, Grave of Fireflies, το Saikano.
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#177 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 13 October 2007 - 11:52

για μενα ιταν στο berserk διλαδι κριμα τον ταπινοσε μπροστα στα ματια του και δεν μπορεσε να κανει τιποτα...ελπιζο griffith να σε κανει ο Gutts να φτυσεις αιμα παλιο......

Για εμένα το Berserk δεν ήταν συγκινητικό αλλά σοκαριστικό και υπόψιν δεν μιλάω για το anime αλλά για το manga. Αυτό που λες με κάνει να θέλω να βγάλω all my wrath upon Griffith. I want him dead slowly and painfully as simple as that.
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#178 Rina-chan

Rina-chan

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 13 October 2007 - 18:18

Το AIR είναι το πρώτο που μου έρχεται.Κάτι ήξεραν οι fansubbers και έβαζαν σημείωση στην αρχή απο μερικά επισόδεια "Be sure to grab some tissues for this episode".

Posted Image

#179 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 15 October 2007 - 00:01

Είμαι sucker στο κλάμα και εγώ, όχι βέβαια κορόμηλο το δάκρυ, αλλά μια μικρή βρυσούλα την ρίχνω συχνά!
Πολύ συγκίνηση έχει πέσει: Gravitation, Air --τα ευκόλως εννούμενα!!--, Tsubasa RC, Kimagure Orange Road:Summer's Beggining, Rurouni Kenshin και σε αρκετά άλλα!
Επίσης λυπήθηκα πολύ και τσαντίστηκα στο EoE στο σημείο
Spoiler:

Posted Image

#180 Shumba

Shumba

The Force Unleashed

• Members
  • 7 posts

Posted 16 October 2007 - 14:41

to telefteo episodeio tou DragonBall Gt