Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΓΗ & ΟΥΡΑΝΟΣ
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2011 - 21:32
αν και είμαι απαισιόδοξη για την απήχηση που θα έχει, ελπίζω να εκδοθουν και οι 5 τόμοι.
το είδα στα public btw.
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2011 - 15:48
Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2011 - 22:21

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2011 - 19:19
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και μακάρι να κυκλοφορήσουν όλοι οι τόμοι και να πάνε και καλά!!!
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2011 - 21:09
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2011 - 21:29
Σοβαρά τώρα, η κατηγοριοποίηση είναι κάτι σχετικό. Δηλαδή, εγώ θα τα πω όλα κόμικ αν δεν χρειάζεται να διευκρινίσω προέλευση ή/και τεχνοτροπία. Τώρα, τι έχει επικρατήσει γενικά για αυτή την κατηγορία κόμικ με ξεκάθαρες ιαπωνικές επιρροές αλλά από δυτικούς δημιουργούς είναι ο όρος Western Manga, και επειδή συνήθως είναι στα αγγλικά, και ο όρος Original English-language Manga. Τουλάχιστον η Tokyopop έχει σειρά δυτικών manga και έχει βγάλει και κάποια η Ανούμπις εδώ.
Όσο αφορά τη σειρά την ίδια, φαν των μάχο-σούτζο δεν είμαι, αλλά αν τύχει να το δω σε κάποιο ράφι, πιθανότατα θα το αγοράσω από περιέργεια.
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2011 - 21:50
Δεν θα το φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα πως θα έβλεπα ελληνικό μανγκα! Αλλα να κάνω μια ερώτηση βρε παιδιά... η λέξη μάνγκα ή γενικα το μάνγκα ( σαν σχέδιο, όροσ κλπ) δεν έχει πνευματικά δικαιώματα; Δηλαδή ο καθένας μπορεί να βγάλει ένα μανγκα;
manga = η ιαπωνικη λεξη για τα κομικ, απλα αυτο.
αν και δεν φαν αυτου του ειδους πολυ καλη προσπα8εια και μπραβο
μακαρι να εκδοθουν οχι μονο οι υπολοιποι τομοι αλλα και αλλες προσπα8ειες αλλων.
Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2011 - 11:46
Τέλος, η σωστή μετάφραση για τη λέξη μάνγκα είναι η λέξη γελοιογραφία.