Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Toriko


  • Please log in to reply
66 replies to this topic

#1 aboumonkey

aboumonkey

    I love monkeys

  • Members
  • 1,385 posts

Posted 09 December 2010 - 11:40

Τhread για το Jump special έχουμε αλλά όχι και για το manga, so here we go...

Mangaupdates MAL

Posted Image

Αrtist/Author:Shimabukuro Mitsutoshi.

Σε έναν κόσμο όπου το φαγητό θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις και πολύ κάνουν και δίνουν τα πάντα για να ανακαλύψουν και να αποκτήσουν νέες γεύσεις και υλικά, είναι φυσικό ότι το κυνήγι "σπάνιων ζώων και φυτών" θα γίνει επάγγελμα. Έτσι λοιπόν ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, ο Toriko, μιας και είναι τούμπανος αλλά του αρέσει και το φαγητό, δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη εργασία από αυτήν του Gourmet Hunter/ Bishokuya. Αναλαμβάνει να πιάσει σπάνια ζώα για λογαριασμό των πελατών του, οι οποίοι μπορεί να είναι από εστιατόρια έως και την International Gourmet Organisation. Στόχος του είναι να βρει τα καλύτερα υλικά για να φτιάξει το απόλυτο "full course menu".Στα ταξίδια του τον συνοδεύει και ένας φλωράκος chef, ο Komatsu, που θέλει να γνωρίσει περισσότερα για τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί στη μαγειρική του, για να γίνει o πρώτος Έλληνας Master Chef καλύτερος μάγειρας.

Πρόκειται για ένα Action, Adventure, Comedy και Fantasy manga του Weekly Shonen Jump. Θυμήζει αρκετά One Piece και Hunter x Hunter χωρίς να τα αντιγράφει. Εξηγούμε: Λαμβάνει χώρα σε ένα φανταστικό κόσμο με τους δικούς του νόμους και κανόνες. Ο mangaka στα περισσότερα chapter εισάγει νέα άγρια ζώα και φυτά και δίνει πληροφορίες γύρω από αυτά, χαρίζοντας μία αίσθηση βάθους στον κόσμο του Toriko. Το ίδιο ισχύει και για τις διάφορες επικίνδυνες περιοχές, πόλεις, αντικείμενα κλπ του κόσμου αλλά και για τις τεχνικές που χρησιμοποιούν οι Bishokuya στις μάχες τους. Εφόσον πρόκειται για manga που το φαγητό παίζει κυρίαρχο ρόλο δε λείπουν και οι σκηνές με κουζίνες, μαγειρέματα αλλά και αυτές που δείχνουν τον Toriko να καταβροχθίζει βουνά από φαγητό... Αίσθηση περιπέτειας, ταξίδια σε διαφορετικές περιοχές, τρέλα, humor, κάτι διαφορετικό σε κάθε chapter, τουμπάνια, νέοι χαρακτήρες, οργανώσεις... Γενικά ότι μου αρέσει στα shonen!
Posted Image

Ο Toriko έχει υπεράνθρωπη δύναμη και χρησιμοποιεί nanto suichoken και hokuto no ken επιθέσεις με ονόματα όπως fork και knife. Μοιάζει αρκετά στο Luffy σα χαρακτήρας χωρίς να φαίνεται "χαζούλης". Έχει την ίδια δίψα για νέες εμπειρίες, γεύσεις και περιπέτειες και είναι πιστός στους φίλους του. Επιπλέον κόβει τα μπουκάλια με το ποτό στα δύο με το χέρι του και καταπίνει με τη μία το περιεχόμενο...


Το nen/devil fruit system του Toriko είναι και αυτό πρωτότυπο και δεν θέλω να χαλάσω την έκπληξη.
Tο σχέδιο είναι ιδιαίτερο (σφίχτες) και μετά τα πρώτα volume γίνεται πολύ καλύτερο.
Posted Image

ΤLDR; ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ
Υπάρχει στο mangatraders.
Έχουν βγει 120 chapters.


#2 sirQuackly

sirQuackly

    Ανεμιστήρας

  • Members
  • 99 posts

Posted 09 December 2010 - 15:35

Καταπληκτικό μάνγκα!
Πολυ ωραιες μαχες και μαρεσει που ειναι adventure manga.
Πάντως αυτο μαζί με το Hokuto no Ken και το JoJosBA κατα την γνωμη μου εχουν πολλες ομοιοτητες(τουμπανιαριδες χαρακτηρες body builders,αρκετο splatter και ο τροπος που σχεδιαζονται οι μαπες,ο ανδρισμος και πολλ αλλα)
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#3 aboumonkey

aboumonkey

    I love monkeys

  • Members
  • 1,385 posts

Posted 09 December 2010 - 16:51

Τελειώνοντας το 10 volume άνετα θα συμφωνήσω στις ομοιότητες που αναφέρεις, απλά τόσο το FOTNS όσο και το Jojo χωρίς να είναι απαραίτητα πιο βίαια δείχνουν πιο πολύ gore και είναι πολύ πιο ruthless με τους χαρακτήρες τους όσον αφορά το ξύλο και το damage που τρώνε.
Spoiler:

Κάθε μάχη του Toriko είναι επική.

#4 aboumonkey

aboumonkey

    I love monkeys

  • Members
  • 1,385 posts

Posted 15 December 2010 - 09:31

Nαι ρε πουστ* ! Anime τον επόμενο Απρίλιο.

Η επόμενη ανοιξιάτικη season φαίνεται ήδη γαμάτη!

Και θα προβάλλεται πριν το One Piece!

#5 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 15 December 2010 - 15:16

Το κακό της υπόθεσης είναι πως παίρνει την ώρα του Dragonball Kai μόλις αυτό τελειώσει με το Cell Saga, επομένως ίσως να μην δούμε Buu Saga στο DB: Kai, θα δείξει.

Κατά τ' άλλα πολύ καλά νέα. Αυτή η εποχή κατακλύζεται από anime του σωρού, χρειαζόμασταν ένα τουμπανιάρικο manly anime :twisted:

E5VV38U.jpg


#6 sirQuackly

sirQuackly

    Ανεμιστήρας

  • Members
  • 99 posts

Posted 17 December 2010 - 23:01

Αχα!Στο FujiTV Θα ναι δηλαδη μαζι με dbkai,one piece.Ελπίζω να μην κόψουν το πιο δυναμικό saga του Dragonball,αλλα εδω και καιρο προβληματιζομαι αν θα χωρεσει το buu saga γιατι ελεγαν οτι η σειρα θα τερματιστει στα 100 επεισοδια.
H ταινία 3D φαινεται ωραια παραγωγή.
Έχει φτάσει κανείς στο τελευταιο chapter;-το οποιο τα σπαει επι απειρο-
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#7 aboumonkey

aboumonkey

    I love monkeys

  • Members
  • 1,385 posts

Posted 17 December 2010 - 23:08

Bγήκε το 123;

#8 sirQuackly

sirQuackly

    Ανεμιστήρας

  • Members
  • 99 posts

Posted 17 December 2010 - 23:13

Ναι
http://mangastream.com/read/toriko/51498503/1
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#9 aboumonkey

aboumonkey

    I love monkeys

  • Members
  • 1,385 posts

Posted 17 December 2010 - 23:43

Spoiler:


#10 X-LpBleach

X-LpBleach

    a.k.a. Bleach155

  • Members
  • 203 posts

Posted 30 December 2010 - 01:07

Toriko= Σύγχρονος Kenshiro.

Διάβασα το πρώτο volume καλή φάση... αλλά αυτό το manga δε γίνεται να το διαβάσεις χωρίς να σου ανοίξει την όρεξη. xD

#11 BoredForLife

BoredForLife

    Monster Hunter

  • Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 30 December 2010 - 11:20

Φοβερο μανγκα! ^.^ 'Αρχισα να το διαβάζω απο το american SJ και με πορωσε !

v4kFmx.png


#12 Evian Teos

Evian Teos

    Starting...

  • Members
  • 1 posts

Posted 03 April 2011 - 11:13

παιδιά για όποιον ενδιαφέρετε για το ανιμε του Τορικο η Sgkk ξεκίνησε να το υποτιτλίζει μαζί με μια άλλη ομάδα και γενικά με όσα ανιμε έχουν ασχοληθεί έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και τα βγάζουν συνήθως την επόμενη μέρα από την προβολή του άνιμε σε πολύ καλή ποιότητα! Σήμερα ξεκίνησαν να το υποτιτλίζουν οπότε σήμερα ή το αργότερο αύριο θα το χουμε για όποιον ενδιαφέρετε όπως είπα http://www.sgkkfansubs.com/

#13 6Greed9

6Greed9

    Solid Duck

  • Members
  • 233 posts

Posted 21 July 2011 - 18:56

μετα απο 55 chapters που εχω διαβασει, μπορω να πω πως εχω κολλησει τελικα.Αρχισα με το ανιμε αλλα ηθελα να δω τις διαφορες.Δυστυχως η βια εχει πεσει κατακορυφα στο ανιμε,ηξερα οτι θα εκοβαν πραμα αλλα δεν περιμενα σε τετοιο βαθμο και ειναι αρκετα ξενερα.Παντως στο manga ολα μου αρεσουν ετσι οπως παρουσιαζονται μεσα στον κοσμο του,μαζι με το στορυ,τους χαρακτηρες,τις μαχες,το σχεδιο.

πολυ αξιολογο σονεν και με μελλον οπως φαινεται.

Αναρωτιεμαι πως και δεν πεφτει συζητηση καθε βδομαδα,οπως γινεται με αλλες μετριοτητες.:P

η μονη αιτιολογηση που μπορω να δωσω ειναι πως ειναι αρκετα προσφατο και δεν το εχει ανακαλυψει αρκετος κοσμος.

χμ.

#14 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

    Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

  • Members
  • 316 posts

Posted 21 July 2011 - 19:35

Είναι πια απο τα αγαπημένα μου μάνγκα ασε που κάθε φορα που διαβάζω πρέπει αναγκαστηκά να τρώω κάτι! Το άνιμε μεγάλη απογοήτευση έχει και αυτή τη filler bitch τη δημοσιογράφο που χώνει τη μύτη της παντού και είναι απόλυτα εκνευριστηκή. Για αυτό σταμάτησα να βλέπω το άνιμε αλλά το μάνγκα είναι σκέτη πόρωση
Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image

#15 Blacker_than dark

Blacker_than dark

    chaotic evil

  • Members
  • 295 posts

Posted 21 July 2011 - 23:02

πριν λιγο καιρο εφτασα up to date. πολυ ωραιο manga, μπορει να μην μου αρεσε το σχεδιο των χαρακτηρων αλλα μετα με αποροφησε τελειως ο κοσμος που δημιουργησε ο mangaka και γενικα η ολη πλοκη και ο τροπος που εξελισεται η ιστορια. το μονο του προβλημα ειναι οτι το βρισκω πολυ αργο αν το παρακολουθεις chapter-chapter..