εγω τους επιασα τους cdec
υπαρχουν και καλυτεροι am απο τον burning
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2015 - 12:59
εγω τους επιασα τους cdec
Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2015 - 19:39
σφαγη προβλεπετε σημερα
secret funboys ξενερωσαν φουλ χθες
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2015 - 00:14
Τεράστια νίκη για τους CDEC. Απο Wild Card σε Grand Final. Σεβασμός.
Υπερβολικά κακά picks στο 2ο game απο τους EG.
Εγώ, εσύ, ο Αρθούρος και ο EternalEnvy είμαστε καλύτεροι.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 08 Αύγουστος 2015 - 00:19
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2015 - 02:01
Nooooo δεν ήταν κακά picks by default όπως λένε όλοι, ήταν το ίσως πιο λαμπρό Mindfuck/outsmart που έχει πεχτεί σε TI.
EG leaves bounty unbanned, ίσως από τα πιο επικίνδυνα πράγματα, gets first picked by cdec.
EG picks full tanky/hard to kill lineup (bara/razor/qop/trent/DS). Κάθε ένας μπορεί να σταθεί μόνος του εναντι στα ganks ενός support bounty.
Extra πόντους με τον Razor να οδηγεί μόνος τον tusk έξω από exp/farm range, αφήνωντας τους bara/tree για roam και το static link να περνά μέσα από doppelganger ώστε να μπορούν εύκολα να σκοτώσουν τον PL, τη Lina να είναι τροφή για τους qop/bara και τον πάντα καλό έναντι melee carries dark seer. Lane domination, tower defence, everything.
O tusk χάνει κατά κράτος το lane από razor, support bounty δε μπορεί να βρει ούτε ένα kill, καταντά Underleveled/underfarmed, tree wins mid for qop και bot for DS με την ασπιδούλα του, support duo roams ανενόχλητο, all 3 cores snowball.
30min gg και game 3 για τους EG. Είναι η μόνη ομάδα που το έχει ξανακάνει στο TI5 με ολόιδια αποτελέσματα
Brilliant bait. Top rate drafting. Τίποτα λιγότερο.
.....
Και μετά έρχεται ο απίστευτος drafter των cdec, καταλαβαίνει άψογα όλο το παραπάνω και απλά βάζει τον bounty offlane.
O bounty που υποτίθεται δε θα έκανε τίποτα sudenly έχει ένα γρήγορο lvl6 επειδή ο Razor δεν μπορεί να τον κρατήσει μόνος του κάτω, με τα γρήγορα levels του έχει όλο το διαθέσιμο burst για τους Tanky/hard to kill ήρωες των EG και τα 2 supports έχουν και defensive spells shards/snowball/heal για να σταματήσουν το aggression και ganking/fighting tools.
Το αν όλο αυτό ήταν bait στο bait ή γρήγορη προσαρμογή δεν ξέρω, και tbh δε ξέρω τι από τα 2 είναι πιο impressive.
Όπως και να το κάνουμε η drafting phase και από τις 2 ομάδες ήταν έργο τεχνης.
Props to EG for the best bounty counter.
Mad props to cdec for that read.
To twitter του ppd actually τα λέει όλα.
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2015 - 04:50
^Ωραίο post, καλή σκέψη. Πάνω-κάτω συμφωνώ με αυτά που έγραψες.
Το τελευταίο pick απο EG είναι αυτό που με χάλασε και το Razor. Treant, και ας έχει φάει buffs στα τελευταία patches, εκτός απο ένα kill στο top δε θυμάμαι να έκανε τίποτα το ίδιαίτερο. Ακόμα και στη μάχη στο ποτάμι την έχασαν και ας τους έπιασαν καλά στην αρχή. Γιατί? Γιατί είναι Treant.
H αδυναμιά του Treant φάνηκε στη πρόταση σου:
O bounty που υποτίθεται δε θα έκανε τίποτα sudenly έχει ένα γρήγορο lvl6 επειδή ο Razor δεν μπορεί να τον κρατήσει μόνος του κάτω
Τι έγινε τελικά? Περίπου στο 15, ο Bara με τον Treant να κόβουν βόλτες σε όλο το χαρτί μιας και δεν έκαναν τίποτα στα lane τους, με τους CDEC να παίζουν defensive. To Treant θα σου κρατήσει το tower ζωντανό με το buff του αλλά οι CDEC δεν είχαν λόγο να πάνε aggressive με PL για carry, να pushάρουν lanes μιας και track kills έπερναν όταν έκαναν def (όπως στο top προς το τέλος του παιχνιδιού) και ο PL τους έκανε safe farming και το late game τους ήταν καλύτερο. Visage, Shadow Demon ή (Lion για καλύτερα teamfights + lock-downs) κατά τη γνώμη μου πολύ καλύτερα last picks θα ήταν. Lion με Bara θα μπορούσαν πιο εύκολα να παίρνουν kills στο bot/mid.
Με αντίπαλο PL και track kills σίγουρα θα ήθελαν να το αποφύγουν το late game μιας και δεν είχαν ούτε καλύτερο burst damage. Στις μάχες απλά ήλπιζαν σε κανά Vacuum>Sonic Wave.
To lane στο top μπορεί να ήταν εύκολο farm για τον Razor, απο την άλλη, σίγουρα δε θα πας με Razor να κοντράρεις τον PL. To κατάλαβε και ο Fear γι' αυτό είδαμε γρήγορο rotation στο bot απο τον Razor για να ψάξει να βρει κανά kill. Ο PL το κατάλαβε και κατευθείαν πήγε να farmάρει neutrals.
To είπε και ο LD, μόνο με QoP δε θα μπορούσες να σταματήσεις ένα PL. Οι EG αγνόησαν το PL pick και πήγαν pickάραν δικά τους heroes για να αντιστραφούν οι ρόλοι (οι CDEC να κάνουν counter-pick).
Η Lina σίγουρα θα δυσκολευόταν να είναι στο ίδιο lane με QoP (πήρε και solo kill η QoP) όπως ανέφερες, παρόλαυτα ο Bara δε θα μπορούσε να την πειράξει μόλις έβγάζε το Eul στο δεκάλεπτο. Εκτός βέβαια άμα πας συνέχεια να την gankάρεις, κάτι που δεν έκαναν.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 08 Αύγουστος 2015 - 04:52
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2015 - 17:00
Εγώ, εσύ, ο Αρθούρος και ο EternalEnvy είμαστε καλύτεροι.
αμα προσεχες τα στατιστικα θα εβλεπες οτι (αν θυμαμαι καλα) ο sylar εχεις το μεγαλυτερο win rate με περισσοτερα games απο τον burning
but dont worry no one is gonna blame you for being a fanboy
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από FrenzyApe: 08 Αύγουστος 2015 - 17:02
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2015 - 18:55
but dont worry no one is gonna blame you for being a fanboy
Yeap, τέρμα blind fanboy είμαι εδώ και 2 χρόνια όπως τα λέω σε αυτό το topic.
Ειδικά ο Sylar έχει γίνει top carry. Θα τολμήσω και θα πω ότι θα είναι το καλύτερο carry στο IT3. *_*
Sylar καταπληκτικός και σε αυτό το τουρνουά, μακράν το καλύτερο carry και ο FY ο καλύτερος supporter.
Not a Burning fan anymore απο τότε που πήγε IG. Καλή η προσπάθια σου όπως και να 'χει.
Δε ξέρω που βρήκες τα winratio (να φανταστώ σε pro games και όχι χαζοpubs). Άμα το πάμε με win ratio, o SingSing έχει καλύτερο winratio απο τον FY/Kuro με Rubick και τον παίζει σαν core hero.
Οι μόνοι που τον πλησιάζουν in my opinion είναι οι Sylar (όπως το έχω πει πολλές φορές, παρόμοιο playstyle), Hao (πιο yolo playstyle) και Illidan.
Οι CDEC δεν έχουν κερδίσει κανένα τουρνουά μέχρι τώρα, δε ξέρω άμα ακόμα είναι στους LGD γιατί θυμάμαι ότι είχαν μια τέτοια παρόμοια ομάδα πριν 1-2 χρόνια.
Copy/paste απο Reddit για CDEC members:
1: Agressif - 霸气
Joined CDEC at its inception, and has been playing the carry position since. Used to be notoriously strong with blink-reliant carries such as Brewmaster, and is known to 'start a rampage the moment he gets his blink dagger'. His Chinese moniker means “Dominance”.
2: Shiki - 两仪落
A pubstar known as the “Ranked MMR King”, CDEC is Shiki’s second team, and he is known to practice frequently with EHOME.Cty (which explains their similar playstyles). Cty, Maybe and Shiki are rumored to be the three disciples of the legendary YaphetS. Both his English and Chinese moniker are a reference to an anime character "Shiki Ryogi"
3: Xz – 小智
Previously from Team LaiG, Xz used to be a mid player known for aggressive and flashy plays. After joining CDEC, he initially had some trouble transitioning to the offlane role, but is quickly adapting and meshing with the team. His Chinese moniker is "Ash Ketchum" from Pokemon.
4: Garder – 爱神(牛)
Another of CDEC’s founding members, Garder has been one of the most consistent support players in the Chinese scene, and was known for his stellar plays with Earthshaker. His Chinese moniker means "I love Earthshaker"
5: Q – 队长给我球
Previously considered a poor support and CDEC’s weakest link, Q’s support skill has seen a marked improvement over the last few months, quickly silencing past critics and establishing his ability to make clutch plays and maximize his impact in the game. His Chinese moniker means "Gimme the ball, Capt!"
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 08 Αύγουστος 2015 - 19:43
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2015 - 19:17
ελεος δηλαδή ασχολειστε με τα dota? παιξτε league of legends καλυτερα
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2015 - 20:03
rofl
καλυτερα να το κοψω απο το να παιξω λολ
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2015 - 20:11
@Napster
Ναι το lineup δεν ήταν για να κάνει counter τον PL, ήταν για να τελειώσει το game πριν αυτός φτάσει στο σημείο που χρειάζεται counter. Razor θα έβγαζε aghanims/bkb/yasha/aegis την ώρα που ο PL θα άρχιζε το manta του και θα μπορούσε να αρχίσει το siege στο high ground με living armor.
Kill the rest, force him back to the fountain, take objectives.
Δε θυμάμε πως ακριβώς πήγε το Match το έβλεπα εδώ με 240 ανάλυση και pauses μιας και είμαι με Internet από flashάκι, αλλά γενικά αυτό που πήγε λάθος ήταν το ότι τα supports βρήκαν έναν lvl6 bounty απέναντι τους αντί για έναν lvl2.
Meanwhile, μπαίνουμε στο top3.
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2015 - 20:11
ε δεν χανεις και τιποτα αν το κοψεις...
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2015 - 13:34
εισαι μεγαλο τρολλ φιλε! μπορεις και καλυτερα ομως
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2015 - 14:29
Dota, Dota, Dota Dota Dota...και Jaedong.
Congrats EG. 'dat game 2 though. Brood mid, QoP offlane, Leshrac bot.
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2015 - 15:08
κλαιω που πιστεψα σε cdec και εχασα το ιμορταλ της βεντζε...
κατα βαθος όμως χάρηκα για fear και ηθελα να το παρουν εξαρχης, gg wp
απογοητευτικη για αλλη μια φορα η βραβευση, σαν τους alliance να πανηγυριζουν κανεις και περσυ και φετος ξενερωτοι οι νικητες
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2015 - 18:00
χαρηκα για τον sumail
εγω ακομα περιμενω τελικο σαν ti3
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από FrenzyApe: 09 Αύγουστος 2015 - 18:01