τεσπα το θεμα ειναι οτι οι dk μια καθαρα κινεζικη ομαδα (και ισως η καλυτερα στη Κινα αυτη τι στιγμη) χασανε απο μια δυτικη ομαδα που χρηματοδοτειται απο την Κινα.
No chinese doto allowed
Καταχωρήθηκε 26 Νοέμβριος 2013 - 18:56
τεσπα το θεμα ειναι οτι οι dk μια καθαρα κινεζικη ομαδα (και ισως η καλυτερα στη Κινα αυτη τι στιγμη) χασανε απο μια δυτικη ομαδα που χρηματοδοτειται απο την Κινα.
No chinese doto allowed
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2013 - 02:26
Εγώ χάρηκα που δεν είχαμε συγκεκριμένα τις Na'Vi και Alliance σε τελικό ΠΑΛΙ όχι επειδή είναι δυτικές ομάδες αλλά επειδή βαρέθηκα να τις βλέπω όλη την ώρα σε 1-2 θέση.. (ειδικά την Na'Vi)
αρχίζω να πιστεύω ό,τι είμαι navi hater αν κ μου αρέσει σαν ομάδα
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 27 Νοέμβριος 2013 - 02:27
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2013 - 04:11
Τι γίνεται με το dota 2 lounge ρε παιδιά?? Μέχρι στιγμής 1 bet ΔΕΝ έχω καταφέρει να κάνω.... όλη την ώρα βγάζει "oohhhhhh noes some error has occured" και τέτοιες μαλακίες for fuck's sake δηλαδή..................
Τι κάνω λάθος?
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2013 - 20:31
χασανε απο μια δυτικη ομαδα που χρηματοδοτειται απο την Κινα.
Καλά και οι DK δεν είναι καθαρά κινέζικη ομάδα. Θα δω πόσο δυτική ομάδα είναι όταν θα πάρουν slot για TI4 απο το East region.
Τι γίνεται με το dota 2 lounge ρε παιδιά?? Μέχρι στιγμής 1 bet ΔΕΝ έχω καταφέρει να κάνω.... όλη την ώρα βγάζει "oohhhhhh noes some error has occured" και τέτοιες μαλακίες for fuck's sake δηλαδή..................
Τι κάνω λάθος?
Δεν είναι μόνο το D2L, γενικά οι servers έχουν πρόβλημα σήμερα.
Demon (Ex-EG) γυρίζει στην πατρίδα του για να δείξει στους Κορεάτες πως να κάνουν throw games ή να συνεχίσει την Kpop καριέρα του άραγε...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 29 Νοέμβριος 2013 - 20:32
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2013 - 02:35
Καλά και οι DK δεν είναι καθαρά κινέζικη ομάδα. Θα δω πόσο δυτική ομάδα είναι όταν θα πάρουν slot για TI4 απο το East region.
http://wiki.teamliquid.net/dota2/Portal:Teams
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2013 - 03:19
Η database των team liquid δεν είναι updated then. Δες π.χ. τους Team Zenith που δεν τους έχει στις notable disbanded teams. Οι Speed Gaming ήταν western team όταν έπαιζαν με το όνομα Kaipi.
October 9th - The RattleSnake.int squad is renamed to Speed Gaming in an attempt to be more recognizable throughout the community with its own identity.
Same story as LGD.int ομάδα απο western παίχτες (εκτός απο έναν). Το ίδιο είναι και οι Speed τώρα.
http://dota2.gamepedia.com/List_of_professional_teams
Speed Gaming
Team NationalityInternational
Organization BaseChina
LGD.int
Team NationalityInternational
Organization BaseChina
Sigma.fr
Team NationalityFrance
Organization BaseFrance
Sigma.int
Team NationalityEurope
Organization BaseFrance
Διάβασα ότι οι RattleSnake.cn διαλύθηκαν και θα φτιάξουν ξανά την ομάδα σε λίγους μήνες και θα παίζουν με το όνομα Speed Gaming.cn.
Τέλος, πάρτε και ένα survival guide για τους Ευρωπαικούς servers. You can thank me later.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/71631496/cyka.txt
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 30 Νοέμβριος 2013 - 14:50
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2013 - 21:30
Τέλος, πάρτε και ένα survival guide για τους Ευρωπαικούς servers. You can thank me later.
αχαχαχαχααχ
thank you!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 30 Νοέμβριος 2013 - 21:31
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2013 - 02:13
Hardest hero to master. Rip in piece.
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2013 - 14:57
Θα τον αντικαταστήσουν με τον Wraith King που είναι ακριβώς ο ίδιος ήρωας αλλα με διαφορετικό model Επίσης θα έχουμε με το καινούργιο update (πιθανόν αυτή τη Παρασκευή) Frostvirus, MMR <- HELL YEAH και new hero(es). Me gusta!
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2013 - 01:52
http://www.dota2.com/wraithnight/ Το μεγαλύτερο update εδώ και καιρό !!!!!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2013 - 08:49
Grom is that you? Wat happened to you man.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από BoredForLife: 12 Δεκέμβριος 2013 - 08:50
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2013 - 10:50
Ρε παιδια εγω δεν καταλαβα τι εγινε. Γιατι αντικατεστησαν τον King Leoric? Υπηρχαν προβληματα με την Blizzard? Επισης, τι διαολο ειναι αυτο το Frostvirus που ακυρωνεται για 2η χρονια? O.o
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 12 Δεκέμβριος 2013 - 10:50
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2013 - 14:12
Youtube Video
Grom is that you?
Wat happened to you man.
Ποιός είναι ο Grom? Απο το lol να φανταστώ?
Ρε παιδια εγω δεν καταλαβα τι εγινε. Γιατι αντικατεστησαν τον King Leoric? Υπηρχαν προβληματα με την Blizzard? Επισης, τι διαολο ειναι αυτο το Frostvirus που ακυρωνεται για 2η χρονια? O.o
Το model του skeleton king αντικαταστήθηκε για να αποφύγουν πνευματικά δικαιώματα της Blizzard (ηλίθιο, το ξέρω..)
Το Frostvirus δεν ακυρώθηκε φέτος! Στο επόμενο update θα το έχουμε (μέχρι αυτή τη Παρασκευή αν δεν κάνω λάθος θα έχει βγει το update). Είναι κάτι σαν DireTide αλλά διαφορετικό mod
http://www.youtube.com/watch?v=vXCqdTcTF8s <--- Frostvirus (είναι στο dota test)
______________________________________________________________________________________________________________
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 13 Δεκέμβριος 2013 - 02:58
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2013 - 07:00
Ποιός είναι ο Grom? Απο το lol να φανταστώ?
Ο Grommash Hellscream This guy ---->
Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2013 - 07:13
What? No? Ο τυπάς από τη Dota που μοιάζει στο Gromm είναι σίγουρα ο Axe, οποίος μοιραζόταν και same model με τον Gromm στο Original και μοιάζει αρκετά στη 2