Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dota 2

• Please log in to reply
589 replies to this topic

#211 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 15:50

^O Solo έβαλε στοίχημα (real money) ότι θα χάσουν, οι rox-kis feedαραν επίτηδες στο παιχνίδι και έχασαν (το σκορ ήταν 20κάτι και οι αντίπαλοι είχαν 50+ kills) against zRage (lol wut!?).

Τελικό αποτέλεσμα: O Solo τρώει ban, λογικά θα πει gg στην esports καριέρα του και το τελευταίο και καλύτερο δεν θα πάρει ούτε τα λεφτά που κέρδισε στο στοίχημα μιας και δεν θα του τα δώσουν.
222$ για να τελειώσεις την καριέρα σου, gg.

Edit: Τρομερό παιχνίδι απο τους DK vs. Orange.
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 22 Ιούνιος 2013 - 00:29

#212 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2013 - 22:41

Open beta πλεον και πιθανοτατα το game να εκδοθει επισημα μεσα στο καλοκαιρι με abadonn και legion commander για δωρακι. Ακουγεται οτι θα ειναι και free αφου τα βγαζει ηδη τα λεφτα της η Valve.

2bbd14fc.jpg

#213 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2013 - 22:33

Θα είναι free το παιχνίδι, το έχει πει η Valve.

Abaddon? GTFI!

Yao! :(
Posted Image

Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 22 Ιούνιος 2013 - 22:35

#214 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2013 - 23:13

Legion Commander δεν έχω παίξει ποτέ και ανυπομωνώ! Abaddon έχω να παίξω κάτι αιώνες και επίσης ανυπομωνώ :P

Yao + γυαλί = baws!

@Napster ώρες ώρες αναρωτιέμαι που κάθεσαι και τα βρίσκεις αυτά τα video XD

#215 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2013 - 14:45

^Y u muted on Dota 2? :P

Legion Commander πολύ funny hero. Λίγες φορές έπαιξε με Legion Commander αλλά μου άρεσε αρκετά. Ειδικά η ulti του, όλα τα λεφτά. xD Και το 3ο skill του πολύ καλό.

Που βρίσκω αυτά τα βιντεάκια? Well, ένα χρόνο δεν έπαιζα καθόλου Dota, το μόνο που έκανα ήταν να διαβάζω νέα για το παιχνίδι (Dota + Dota 2), να βλέπω βιντεάκια και pro games etc).
Παλιά υπήρχαν 2 πολύ καλά sites για Dota αλλά έκλεισαν. Πλέον στο joinDota και GosuGamers βλέπω τα νέα αν και το community είναι γεμάτο με βλαμμένα εκεί lol.

Υ.Γ. Θέλω Terrorblade. :(

All-time classic απο τον SingSing.
Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 24 Ιούνιος 2013 - 14:50

#216 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2013 - 15:45

Γιατι muted ε? .. -_-
αλληλοειρωνευομασταν εγω και ενας αντιπαλος που εχανε και ειχε νευρα (αλλα ΠΟΤΕ δεν εβρισα) και προφανως με εκανε report, μπορει και κανενας ακυρος teammate του. Μολις περασε το mute μετα απο 24 ωρες, επαιξα 1 game με Lina και χασαμε στο τελος και πεταει ενας συμπεκτης Windrunner "please report Lina for feeding" στο all chat. Παιχτες και απο το team μου ΚΑΙ απο το αντιπαλο λεγανε "lol no" "Lina played well" "we will report you instead" και τετοιου ειδους πραγματα (δηλαδη εχω "μαρτυρες" οτι δεν εκανα κατι κακο, για αυτο το λεω) και μαλιστα ουτε καν feedαρα σε σχεση με αλλα teammates + οτι το feeding δεν ειναι λογος για report ποσο μαλιστα το muting! Αλλα στην τελικη εφαγα report ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ! GJ volvo..... Πλεον σε καθε game που παιζω οι μισοι ειναι muted και ολη την ωρα βλεπω "Well played!" "Stun now" κ τετοιες μλκιες.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 24 Ιούνιος 2013 - 15:47

#217 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2013 - 16:31

ενας φιλος μου εφαγε 160 ωρες mute χωρις να βρισει ......παιζουν multi account φαινεται δεν εξηγειτε αλλιως

Δημοσιευμένη  εικόνα

#218 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2013 - 16:35

Χαχαχα αυτά είναι. Το community του παιχνιδιού είναι απαίσιο.

Επίσης και ο Dendi και ο EternalEnvy και ο AdmiralBulldog έχουν φάει mute. :D
Καλά, μιλώντας για τον AdmiralBulldog, o τύπος έκανε triple kill σε hard line (solo) πριν τα 6 level. xD Τι φοβερός παίχτης που είναι με τον Lone Druid.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 24 Ιούνιος 2013 - 16:36

#219 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2013 - 18:51

ρε παιδια ειμαι ο μονος που πιστευει οτι αν εφτιαχναν ενα animated series με βαση τη dota θα ειχε μεγαλη επιτυχια?

#220 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2013 - 00:23

εφτιαξα guild για το anime.gr , με το προφανες ονομα .aNiMe//GR . για την ωρα εκανα Frenzy και Stam invites δεν θυμαμαι ποιον αλλο εχω, καντε με add να σας βαλω, ισως ετσι βολεψει να παιξουμε κανα game ολοι μαζι

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 02 Ιούλιος 2013 - 00:23

#221 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2013 - 10:58

M-GOD στην πρώτη θέση αυτή τη βδομάδα. Νομίζω ότι στην 7η είναι o Dendi αλλά δεν είμαι σίγουρος. Next level doto.
Youtube Video

Επίσης όποιος έχει την κάρτα του burning να μου την δώσει. <3

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 02 Ιούλιος 2013 - 11:00

#222 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2013 - 12:02

εφτιαξα guild για το anime.gr , με το προφανες ονομα .aNiMe//GR . για την ωρα εκανα Frenzy και Stam invites δεν θυμαμαι ποιον αλλο εχω, καντε με add να σας βαλω, ισως ετσι βολεψει να παιξουμε κανα game ολοι μαζι

Εγω κυρίως θέλω να παίξω private lobby :P

Επίσης όποιος έχει την κάρτα του burning να μου την δώσει. <3

NO. ΣΕ ΜΕΝΑ!

παρατήρησα οτι και οι 2 έχουμε βάλει DK και Burning για favourite team/player αντίστοιχα. That's my boy! χαχαχαχα!

#223 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2013 - 22:56

ΟΥΣΤ!
Πως και δεν έβαλες Yamateh? lol

Όλες οι νούμπικες κάρτες σε μένα τυχαίνουν, η καλύτερη κάρτα που έχω τύχει είναι ο Misery, αν είναι δυνατόν. ~_~

"Better than Alliance's Roshan" όπως είπε ο SingSing. xD
Youtube Video

#224 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2013 - 02:26

Πριν λίγους μήνες άρχησα να ασχολούμαι με την DK γενικά και απλά ο Burning..(γνώμη μου πάντα)..είναι το καλύτερο carry με διαφορά... και αν προσθέσουμε οτι ο αγαπημένος μου ρόλος και που παίζω περισσότερο είναι το carry.

Πρώτη κάρτα χθες έτυχα τον Dendi και 2η σήμερα τον Banana (tongfu). Μπορώ να πω είμαι αρκετά ικανοποιημένος! ^___^ (λόγω Dendi κυρίως)

#225 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2013 - 13:17

^Ωραίος, welcome to 'da B-GOD club.
Είναι σίγουρα το καλύτερο carry με μεγάλη διαφορά θα έλεγα απο τον δεύτερο. Έχει κάνει μεγάλη καριέρα (κρίμα που θα σταματήσει μετά το IT3) και έχει παίξει μαζί με top παίχτες όπως 820 (<όπου άλλαξαν θέσεις μετά απο κάποια αρνητικά αποτελέσματα, ο BurNing ήταν support (best Chen ever!) και έγινε carry με τον 820 να γίνετε supporter), Yaphets/PIS (απο τους αγαπημένους μου), KingJ & Faith.

Posted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 05 Ιούλιος 2013 - 13:26