Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dota 2

• Please log in to reply
589 replies to this topic

#166 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 02 May 2013 - 20:02

Μου έκανε εντύπωση που άλλαξαν (μικρή αλλα σημαντική διαφορά) το 2ο του. Στο DotA 1 το spirit έκανε τις ίδιες κινήσεις με τον ήρωα αλλα καθρεφτισμένες. Στο DotA 2 μπορείς να πάρεις τον έλεγχο του spirit και να το βάλεις να κινηθεί όπως γουστάρεις! Αν και μου φαίνεται καλύτερο στο Dota 2 ελπίζω ο λόγος που το άλλαξαν να είναι λόγω του ό,τι στο dota 1 δεν γινόταν/ήταν υπερβολικά δύσκολο να το codeάρουν λόγω παλιάς warcraft 3 engine κτλ (ή τίποτα παρόμοιο) και όχι για να το κάνουν τίποτα noob friendly το παιχνίδι τύπου LoL... Καλά βέβαια μπορεί να υπερβάλλω απλώς μου φαινόταν cool έτσι όπως δούλευε το 2ο του ήρωα στο Dota 1:P

Edited by Stam, 02 May 2013 - 20:03.

#167 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 02 May 2013 - 20:30

Ναι και εμενα μου φανηκε παρεξενο. Εμφανισιακα παντως δεν μου εκανε και ιδιαιτερη εντυπωση :/
Εγινε αλλαγη και στην ulti πριν λιγο.
Περιμενω abaddon πως και πως. Απ τους παλιους αγαπημενους.
Youtube Video

Δειτε και αυτο LOL
Youtube Video

Edited by didimakia, 02 May 2013 - 20:31.

2bbd14fc.jpg

#168 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 May 2013 - 03:27

Είδα και το part 2. Just ROFLMAO!

Βγήκε και το 3ο part. Χα!

Btw, μιλώντας για τους LGD, αρκετοί λένε ότι η Valve δε θα δώσει invite για το TI3 στους LGD.cn και θα παίξουν στο East qualifier εξαιτίας αυτό που έγινε με τον LongDD. Doto dorama ftw!

#169 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 May 2013 - 03:46

Meh, θα χαλάσουν το eastern qualifier αν το κάνουν αυτό. LGD >>> than almost every team there, ακόμα και με ένα νέο παίχτη.
Οι 4 που έμειναν το αξίζουν και με το παραπάνω έτσι και αλλίως.
Ο director8 πρέπει να τα κατάφερε στο 3ο part, τουλάχιστον κάτι τέτοιο λέγανε τα comments. Άντε και καλό βόλι!

Υποστηρίζω φανατικά Empire 3 χρόνια τώρα, με αυτούς είμαι για το western qualifier. 3 παίχτες τους είναι γαμάτοι για τους άλλους 2 δε ξέρω, θα δείξει.

qzMHWHd.png

#170 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 05 May 2013 - 13:41

Αφου ηδη τους προσκαλεσαν για το TI3! Οποτε don't worry :P

Παω να δω το part 3 hahahah

edit: Τι εγινε με τον LongDD?

Edited by Stam, 05 May 2013 - 13:45.

#171 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 May 2013 - 15:32

Τσακώθηκαν και έφυγε από την ομάδα, τώρα ψάχουν 5ο άτομο.
Για αυτό λένε ότι μπορεί να ανακληθεί το invitation τους

qzMHWHd.png

#172 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 06 May 2013 - 17:09

Τελικά θα πάρουν το invitation απ' ότι φαίνεται μιας και έκαναν έξυπνη κίνηση.
O LongDD φεύγει και τη θέση του θα πάρει ο dd.

"It's not conflict. We didn't have a fight or anything", said LongDD

Edit: Και όμως όχι, LGD.cn έξω, TongFu μέσα.

Edited by Napster, 07 May 2013 - 00:54.

#173 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 06 May 2013 - 17:11

παρακαλώ πολύ όποιος/α έχει key αν μπορεί ας μου στείλει ένα Invitation. στείλτε μου inbox. Σας ευχαριστώ πολυ :D

Tiger-stock-blog-header.jpg

#174 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 07 May 2013 - 13:43

tenshi δωσε mail ή name στο steam και σου στελνω...

σημερα η βαλβε εβγαλε 500 αντιτιπα ενος αντικειμενου για πώληση, 10$. (το ιδιο αντικειμενο πουλιετε με μπλουζακι 25$) σε 2 λεπτα τα πουλησαν ολα, easiest 5000$ ever...

#175 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 07 May 2013 - 18:21

παρακαλώ πολύ όποιος/α έχει key αν μπορεί ας μου στείλει ένα Invitation. στείλτε μου inbox. Σας ευχαριστώ πολυ :D

God dammit, άργησα.Θες κανένα για φίλο σου;Φϊλη σου;.Γνωστούς;Τον σκύλο σου; :(

#176 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 08 May 2013 - 15:45

LGD.cn lost their direct invite to The International 3, following their roster change of DD for LongDD. In their place, Tongfu are now directly invited to the main event. LGD.cn will take Tongfu's slot in the East Qualifier.

Ελπίζω να κερδίσει όμως το east qualifier γιατί είναι απο τις ομάδες που θέλω να βρίσκονται στο TI3

EDIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=g5wwEeu1T8E

This shit costs only 8 euros and i am gonna fuckin' buy it!!!!!!!
Συνήθως δεν ξοδεύω λεφτά για τέτοια πράγματα αλλα πιστεύω ό,τι το "interactive compedium" τα αξίζει τα 8 ευρώ του!!

(Δεν ξέρω γιατί με έπιασε τέτοιος nerdgasm ξαφνικά Ο_ο)

ggwp

Edited by Stam, 09 May 2013 - 17:09.

#177 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 posts

Posted 09 May 2013 - 19:34

Οι Na'vi αποκλείστηκαν;
Posted Image

#178 Teo-sama

Teo-sama

Starting...

• Members
  • 2 posts
  • LocationGreece

Posted 09 May 2013 - 19:42

Καλησπέρα! ¨Εχω κατεβάσει το παιχνίδι μεσο του steam,αλλά πέρα του spectatore δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.Πως μπορώ να παίξω?

#179 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 May 2013 - 02:33

LGD.cn lost their direct invite to The International 3, following their roster change of DD for LongDD. In their place, Tongfu are now directly invited to the main event. LGD.cn will take Tongfu's slot in the East Qualifier.

Αν και είμαι υπέρ με τον κανόνα που έχει η Valve για τις αλλαγές των rosters, σε αυτή τη περίπτωση πιστεύω ότι η LGD.cn έπρεπε να πάρει κατευθείαν invite μιας και έφεραν τον DD.

Όπως είπε ο Mad_Hatter, δε νομίζω να δυσκολευτεί στα qualifiers.

http://www.youtube.com/watch?v=g5wwEeu1T8E

This shit costs only 8 euros and i am gonna fuckin' buy it!!!!!!!
Συνήθως δεν ξοδεύω λεφτά για τέτοια πράγματα αλλα πιστεύω ό,τι το "interactive compedium" τα αξίζει τα 8 ευρώ του!!

(Δεν ξέρω γιατί με έπιασε τέτοιος nerdgasm ξαφνικά Ο_ο)

ggwp

'dis shit is so awesome! Το courier είναι μέτριο σε design για μένα (ωραίο το ότι μπορεί να μεταμορφώνετε ανάλογα με τα παιχνίδια που βλέπεις αν και προτιμώ να κάτσω να τα δω σε stream με casters) αλλά όλο το πακέτο είναι πολύ καλό μιας και καλύπτει και τα qualifiers.

Οι Na'vi αποκλείστηκαν;

Όχι, σήμερα παίζουν με mouz.

Μίλωντας για τους mouz, πριν απο λίγο είδα το mouz vs. QPandas. Oh dear, SingSing φύγε απο αυτήν την ομάδα. ~_~ Ή τράβα τους όλους μια σφαλιάρα (εκτός απο τον Mini ο οποίος είναι μέτριος) και πες το κλασσικό σου "Doto too hard, switch to League of Lehendas". Απο τα χειρότερα παιχνίδια που είδα ποτέ μου. :/
Note: Μόλις αγόρασε το Demon Edge o SingSing σήμερα, όλοι νομίζαμε ότι θα έκανε Divine. :(
Δημοσιευμένη  εικόνα

Καλησπέρα! ¨Εχω κατεβάσει το παιχνίδι μεσο του steam,αλλά πέρα του spectatore δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.Πως μπορώ να παίξω?

Έχεις πάρει invite (key) ή κατευθείαν το κατέβασες?

#180 Teo-sama

Teo-sama

Starting...

• Members
  • 2 posts
  • LocationGreece

Posted 10 May 2013 - 19:56

Κατευθείαν το κατέβασα.