Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Favourite Naruto/Naruto Shippuden Opening.
Posted 09 October 2008 - 17:02

Posted 11 October 2008 - 17:04
το ναρουτο γενικα δεν εχει ωραια οπενινγκ σαν ανιμε, βλ.
BLUE BIRD κα. Τα μονα που αξιζουν ειναι το fighting dreamers και το hero's comeback.

Posted 11 October 2008 - 17:18
OMG I found a person who doesnt like the blue bird opening!!! The end is near!!!το ναρουτο γενικα δεν εχει ωραια οπενινγκ σαν ανιμε, βλ.
BLUE BIRD κα. Τα μονα που αξιζουν ειναι το fighting dreamers και το hero's comeback.
Κοίτα γούστα είναι αυτά οπότε λογικό είναι να υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις.. Προσωπικά τα openings του Naruto μου αρέσουν σε γενικές γραμμές. Το blue Bird ειδικά το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που το είδα και σε οποιον το έχω βάλει να το ακούσει (ακόμη και σε παιδια που δεν βλέπουν Naruto) έχω ακούσει πολύ θετικές γνώμες... Aπό εκεί και πέρα το fighting dreamers και το Distance είναι κάποια ακόμη που έχω ξεχωρίσει.....
Posted 11 October 2008 - 17:19

Posted 11 October 2008 - 17:22
OMG I found a person who doesnt like the blue bird opening!!! The end is near!!!
Κοίτα γούστα είναι αυτά οπότε λογικό είναι να υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις.. Προσωπικά τα openings του Naruto μου αρέσουν σε γενικές γραμμές. Το blue Bird ειδικά το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που το είδα και σε οποιον το έχω βάλει να το ακούσει (ακόμη και σε παιδια που δεν βλέπουν Naruto) έχω ακούσει πολύ θετικές γνώμες... Aπό εκεί και πέρα το fighting dreamers και το Distance είναι κάποια ακόμη που έχω ξεχωρίσει.....
βασικα τα οπενινγκ των πρωτων 4 σαιζον ηταν καλα (με εξαιρεση το πρωτο) αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως ενα τραγουδι σαν το blue bird ταιριαζει σε ενα ανιμε σαν το ναρουτο....
Posted 11 October 2008 - 17:33
Posted 11 October 2008 - 17:34

και πιστευω το blue bird ταιριαζει απολιτα με το ναρουτο
Posted 11 October 2008 - 17:37

Endind δεν μαρεσε κανενα,ολα αθλια,ειδικα αυτο που τραγουδουσανε η Sakura με την Ino,καθε φορα λυνομουνα στα γελια οταν το εβλεπα..

Posted 11 October 2008 - 18:11
να λεμε την αληθεια το πρωτο ηταν.........
για δεκαετια του 80 που ακουγεται εμενα....
και πιστευω το blue bird ταιριαζει απολιτα με το ναρουτο
ou κ λιγα λες το πρωτο ηταν σαν ενα τραγουδι που ειχε στο scarface με τον Αλ Πατσινο

Posted 12 October 2008 - 22:23
Eπισης, επειδη στοιχηματιζω οτι λιγοι απο σας εχουν ακουσει το blue bird full και οχι το κομμενο το Opening, σας το ποσταρω εδω (ηταν με το καλυτερο background που μπορουσα να βρω λολ)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rXWzLw5RIgA&feature=related[/youtube]
και οι full στιχοι του εδω
και για οσους θελουν να το κατεβασουν εδω
Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 12 October 2008 - 22:42.
Posted 13 October 2008 - 19:10
Endind δεν μαρεσε κανενα,ολα αθλια,ειδικα αυτο που τραγουδουσανε η Sakura με την Ino,καθε φορα λυνομουνα στα γελια οταν το εβλεπα..
τι??? δεν σ'αρεσε κανενα >_<ουτε το akeboshi -wind- (το 1ο)??

Posted 13 October 2008 - 21:36
Ξερει κανεις αν μπορουμε να βρουμε εστω και Τν version του νεου οπ σε μπ3? τα σπαει κιαυτο
edit: uploaded it : (Για ακομα μια φορα ειναι οι φωτογραφιες της γατας μου, και ΟΧΙ το Νεο οπενινγκ του ναρουτο.
128kbps, op ripped, cd quality.
Edited by Eze, 13 October 2008 - 21:58.
Posted 16 October 2008 - 14:09
Posted 23 October 2008 - 01:13