Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μελωδικό Death Metal
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2011 - 12:01

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2011 - 20:26
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=HrCKtCyhYIk[/YOUTUBE]
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 29 Αύγουστος 2011 - 20:36
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2011 - 15:13
Ειδικά το τελευταίο μου δημιουργεί μια ψυχεδέλεια όλα τα λεφτά

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2011 - 02:55
από το A Virgin And A Whore των EToS, Aurora Borealis
Πραγματικά απίστευτη δουλειά απο τον Pasi Hiltula (Scenery Channel, πρωην EToS, πρωην Kalmah) στα πλήκτρα.
Όλος ο δίσκος είναι πολυ μελωδικός και πρέπει να μελετάται από τους πληκτράδες για την άριστη χρήση πλήκτρων στο μελωδικό death
Στην πρώτη σελίδα του θρεντ ο Phantom έχει βάλει άλλα δύο κομμάτια τους το ένα είναι το καταπληκτικό Prophetian απο τον ίδιο δίσκο
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hyuuga_Nikorasu: 11 Οκτώβριος 2011 - 03:18
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2011 - 10:06
Μιας και θυμήθηκα ένα δίσκο που πραγματικά με σημάδεψε πριν από μερικά χρόνια και μαζί με τους Bodom με έβαλε στο είδος, να παραθέσω εδώ ένα μικρο δείγμα
από το A Virgin And A Whore των EToS, Aurora Borealis
Youtube Video
Πραγματικά απίστευτη δουλειά απο τον Pasi Hiltula (Scenery Channel, πρωην EToS, πρωην Kalmah) στα πλήκτρα.
Όλος ο δίσκος είναι πολυ μελωδικός και πρέπει να μελετάται από τους πληκτράδες για την άριστη χρήση πλήκτρων στο μελωδικό death
Στην πρώτη σελίδα του θρεντ ο Phantom έχει βάλει άλλα δύο κομμάτια τους το ένα είναι το καταπληκτικό Prophetian απο τον ίδιο δίσκο
Γι αυτο σε παω ρε Ηyuuga!! ΔΙΣΚΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΜΠΑΝΤΑΡΑ
Ορρρρριστε να το κανουμε melodeath de la pliktra ποτπουρι
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2011 - 11:43

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=09RI2ndQoyw[/YOUTUBE]
Επόμενοι στη σειρά, Noumena. Έχουν πάρει το όνομά τους από το ελληνικό νοούμενον στον πληθυντικό (νοούμενα - noumena). Από το 1998 έχουν βγάλει 3 δίσκους και κάμποσα demo. Δυστυχώς δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για νέο δίσκο, όμως τουλάχιστον παραμένουν ενεργοί.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=fSrdFLleDHE[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=LWxMIMe18VQ[/YOUTUBE]
MySpace Link
Encyclopaedia Metallum
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2011 - 14:33
Το Virgin and a whore είναι μάλλον ο καλύτερος δίσκος των Eternal Tears of Sorrow. Όσες φορές και να το ακούσω δεν πρόκειται να το βαρεθώ. Όσον αφορά τους Omnium Gatherum, μπορώ να υπερηφανεύομαι πως τους έχω δει live
. Πάρτε και άλλη μία κομματάρα από αυτούς. Γενικά δεν έχουν τόσα καλά τραγούδια όσο άλλες μπάντες, αλλά ορισμένα όπως το παρακάτω είναι απλά απίστευτα.
Youtube Video
Επόμενοι στη σειρά, Noumena. Έχουν πάρει το όνομά τους από το ελληνικό νοούμενον στον πληθυντικό (νοούμενα - noumena). Από το 1998 έχουν βγάλει 3 δίσκους και κάμποσα demo. Δυστυχώς δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για νέο δίσκο, όμως τουλάχιστον παραμένουν ενεργοί.
Youtube Video
Youtube Video
MySpace Link
Encyclopaedia Metallum
1ον) ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ OMNIUM GATHERUM LIVE?????????????? ΠΩΣ ? ΠΟΤΕ ? ΠΟΥ ?
Ο πρωτος , ο προτελευταιος και ο τελευταιος δισκος ηταν διαμαντια, αν και με πολλα κοινοτυπα τραγουδια οπως ειπες..
2ον) Ναι τρομεροι οι Noumena πολυ υποτιμημενη μπαντα, αν ηταν σε καλυτερη δισκογραφικη θα ειχαν γινει πολυ ποιο γνωστοι και φημισμενοι εχουν ταλεντο στα riff!
3ον) Κυκλοφορησε το one for sorrow των insomnium!!!!!!
Το ακουω ασταματητα, δε προκειται να αρχισω να το παινευω,
EINAI TO MUST ΤΟΥ 2011, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΝΑ ΝΑΙ ΧΑΝΕΙ

(δε το βρισκω στα δισκαδικα οπως και γενιακ δισκους insomnium ειδα μια προσφορα στο ebay μαλλον θα το χτυπησω απο κει - γιατι τετοιους δισκους τους τιμουμαι αυθεντικους!)
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2011 - 17:17
ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ OMNIUM GATHERUM LIVE?????????????? ΠΩΣ ? ΠΟΤΕ ? ΠΟΥ ?
Where Death Is Most Alive Tour 2010 - Part II 31 Οκτωβρίου 2010, πριν από ένα χρόνο δηλαδή. Έπαιξαν στο Tampere της Φινλανδίας μαζί με Avatar, και Headliners τους Dark Tranquility. Ήμουν και πρώτη πρώτη σειρά, πιο πρώτη δε γίνεται

Κυκλοφορησε το one for sorrow των insomnium!!!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Το βρήκα στο πειρατικό λιμάνι. Όντως είναι απίστευτος δίσκος. Να δούμε τώρα αν και πότε θα το φέρουν κι από εδώ να το αγοράσουμε. Μάλλον στο play.com θα δώσω πάλι τα λεφτά μου. Κοστίζει pre-order 10€ το απλό CD και 15€ η deluxe έκδοση, free από μεταφορικά. Δεν είναι άσχημα.
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2011 - 00:04
Και κάτι ακόμα το πακέτο Insomnium - Before the dawn - My Grain σκοτώνει, μακάρι να βλέπαμε και εδώ κάτι τέτοιο

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2011 - 00:51
Όσο για τους Before The Dawn, τους έχασα πέρυσι όταν ήρθαν στην Ελλάδα σε Λάρισα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επειδή ήμουν στη χώρα τους, τη Φινλανδία. Τι τραγική ειρωνεία

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2011 - 17:52

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 15:44
με πολλά συμφωνικά στοιχεία το συγκεκριμένο
τελεια χρηση πληκτρων, το chord sequence στο 0.19 με τρελαινει
και το πρώτο κομμάτι του δίσκου, μελοdeath at its finest
-κρίμα πάντως που αυτή η μπάντα δεν έχει βγάλει κάτι άλλο απο το 2005, φαινόταν οτι το είχαν τα παλικάρια, είδομεν...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hyuuga_Nikorasu: 30 Οκτώβριος 2011 - 22:12
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2011 - 16:31

Τελος παντων, μου αρεσει πολυ το melodeath(λιγο περισσοτερο απο το κλασσικο).Ας ποσταρω και εγω ενα τραγουδακι απο τις αγαπημενες μου μπαντες
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2012 - 19:02
μελοdeath από την γείτονα...
και από την Γερμανία
αλλα... και ντόπιο πράγμα
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2012 - 21:59