Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μελωδικό Death Metal

• Please log in to reply
78 replies to this topic

#61 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 17 August 2011 - 12:01

Καλά τα τραγουδάκια αλλά που είναι οι Children Of Bodom?
Posted Image

#62 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 29 August 2011 - 20:26

Νέο τραγουδάκι από το νέο δίσκο των Insomnium κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο net, ελεύθερα από το συγκρότημα. Ακούστε το, και σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και το CD στα γνωστά μέρη. Οι τύποι εξακολουθούν να είναι πιο απίστευτοι από ποτέ.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=HrCKtCyhYIk[/YOUTUBE]

Edited by Phantom Duck, 29 August 2011 - 20:36.

E5VV38U.jpg

#63 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 20 September 2011 - 15:13

This is children of bodom
Youtube Video
Youtube Video
Youtube Video

Ειδικά το τελευταίο μου δημιουργεί μια ψυχεδέλεια όλα τα λεφτά
Posted Image

#64 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 11 October 2011 - 02:55

Μιας και θυμήθηκα ένα δίσκο που πραγματικά με σημάδεψε πριν από μερικά χρόνια και μαζί με τους Bodom με έβαλε στο είδος, να παραθέσω εδώ ένα μικρο δείγμα

από το A Virgin And A Whore των EToS, Aurora Borealis
Youtube Video

Πραγματικά απίστευτη δουλειά απο τον Pasi Hiltula (Scenery Channel, πρωην EToS, πρωην Kalmah) στα πλήκτρα.

Όλος ο δίσκος είναι πολυ μελωδικός και πρέπει να μελετάται από τους πληκτράδες για την άριστη χρήση πλήκτρων στο μελωδικό death

Στην πρώτη σελίδα του θρεντ ο Phantom έχει βάλει άλλα δύο κομμάτια τους το ένα είναι το καταπληκτικό Prophetian απο τον ίδιο δίσκο

Edited by Hyuuga_Nikorasu, 11 October 2011 - 03:18.

Posted Image

#65 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 11 October 2011 - 10:06

Μιας και θυμήθηκα ένα δίσκο που πραγματικά με σημάδεψε πριν από μερικά χρόνια και μαζί με τους Bodom με έβαλε στο είδος, να παραθέσω εδώ ένα μικρο δείγμα

από το A Virgin And A Whore των EToS, Aurora Borealis

Youtube Video

Πραγματικά απίστευτη δουλειά απο τον Pasi Hiltula (Scenery Channel, πρωην EToS, πρωην Kalmah) στα πλήκτρα.

Όλος ο δίσκος είναι πολυ μελωδικός και πρέπει να μελετάται από τους πληκτράδες για την άριστη χρήση πλήκτρων στο μελωδικό death

Στην πρώτη σελίδα του θρεντ ο Phantom έχει βάλει άλλα δύο κομμάτια τους το ένα είναι το καταπληκτικό Prophetian απο τον ίδιο δίσκο

Γι αυτο σε παω ρε Ηyuuga!! ΔΙΣΚΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΜΠΑΝΤΑΡΑ

Ορρρρριστε να το κανουμε melodeath de la pliktra ποτπουρι

Youtube Video

#66 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 11 October 2011 - 11:43

Το Virgin and a whore είναι μάλλον ο καλύτερος δίσκος των Eternal Tears of Sorrow. Όσες φορές και να το ακούσω δεν πρόκειται να το βαρεθώ. Όσον αφορά τους Omnium Gatherum, μπορώ να υπερηφανεύομαι πως τους έχω δει live :tensai:. Πάρτε και άλλη μία κομματάρα από αυτούς. Γενικά δεν έχουν τόσα καλά τραγούδια όσο άλλες μπάντες, αλλά ορισμένα όπως το παρακάτω είναι απλά απίστευτα.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=09RI2ndQoyw[/YOUTUBE]

Επόμενοι στη σειρά, Noumena. Έχουν πάρει το όνομά τους από το ελληνικό νοούμενον στον πληθυντικό (νοούμενα - noumena). Από το 1998 έχουν βγάλει 3 δίσκους και κάμποσα demo. Δυστυχώς δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για νέο δίσκο, όμως τουλάχιστον παραμένουν ενεργοί.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=fSrdFLleDHE[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=LWxMIMe18VQ[/YOUTUBE]

MySpace Link
Encyclopaedia Metallum

E5VV38U.jpg

#67 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 12 October 2011 - 14:33

Το Virgin and a whore είναι μάλλον ο καλύτερος δίσκος των Eternal Tears of Sorrow. Όσες φορές και να το ακούσω δεν πρόκειται να το βαρεθώ. Όσον αφορά τους Omnium Gatherum, μπορώ να υπερηφανεύομαι πως τους έχω δει live :tensai:. Πάρτε και άλλη μία κομματάρα από αυτούς. Γενικά δεν έχουν τόσα καλά τραγούδια όσο άλλες μπάντες, αλλά ορισμένα όπως το παρακάτω είναι απλά απίστευτα.

Youtube Video

Επόμενοι στη σειρά, Noumena. Έχουν πάρει το όνομά τους από το ελληνικό νοούμενον στον πληθυντικό (νοούμενα - noumena). Από το 1998 έχουν βγάλει 3 δίσκους και κάμποσα demo. Δυστυχώς δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για νέο δίσκο, όμως τουλάχιστον παραμένουν ενεργοί.

Youtube Video

Youtube Video

MySpace Link
Encyclopaedia Metallum

1ον) ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ OMNIUM GATHERUM LIVE?????????????? ΠΩΣ ? ΠΟΤΕ ? ΠΟΥ ?
Ο πρωτος , ο προτελευταιος και ο τελευταιος δισκος ηταν διαμαντια, αν και με πολλα κοινοτυπα τραγουδια οπως ειπες..

2ον) Ναι τρομεροι οι Noumena πολυ υποτιμημενη μπαντα, αν ηταν σε καλυτερη δισκογραφικη θα ειχαν γινει πολυ ποιο γνωστοι και φημισμενοι εχουν ταλεντο στα riff!

3ον) Κυκλοφορησε το one for sorrow των insomnium!!!!!!
Το ακουω ασταματητα, δε προκειται να αρχισω να το παινευω,
EINAI TO MUST ΤΟΥ 2011, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΝΑ ΝΑΙ ΧΑΝΕΙ :roar::roar:

(δε το βρισκω στα δισκαδικα οπως και γενιακ δισκους insomnium ειδα μια προσφορα στο ebay μαλλον θα το χτυπησω απο κει - γιατι τετοιους δισκους τους τιμουμαι αυθεντικους!)

#68 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 12 October 2011 - 17:17

ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ OMNIUM GATHERUM LIVE?????????????? ΠΩΣ ? ΠΟΤΕ ? ΠΟΥ ?

Where Death Is Most Alive Tour 2010 - Part II 31 Οκτωβρίου 2010, πριν από ένα χρόνο δηλαδή. Έπαιξαν στο Tampere της Φινλανδίας μαζί με Avatar, και Headliners τους Dark Tranquility. Ήμουν και πρώτη πρώτη σειρά, πιο πρώτη δε γίνεται :tensai: Από κοντά δεν ήταν τόσο καλοί όσο φανταζόμουν, όμως όπως και να' χει ήταν μία ωραία εμπειρία.

Κυκλοφορησε το one for sorrow των insomnium!!!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Το βρήκα στο πειρατικό λιμάνι. Όντως είναι απίστευτος δίσκος. Να δούμε τώρα αν και πότε θα το φέρουν κι από εδώ να το αγοράσουμε. Μάλλον στο play.com θα δώσω πάλι τα λεφτά μου. Κοστίζει pre-order 10€ το απλό CD και 15€ η deluxe έκδοση, free από μεταφορικά. Δεν είναι άσχημα.

E5VV38U.jpg

#69 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 13 October 2011 - 00:04

Εγώ λέω να πάω μια εκδρομούλα στην Βουλγαρία να δω Amon Amarth - As I lay Dying - Septic Flesh. Είδα και In Flames στην Βουλγαρία πάλι επιτέλους μετά από τόσα χρόνια αναμονής.

Και κάτι ακόμα το πακέτο Insomnium - Before the dawn - My Grain σκοτώνει, μακάρι να βλέπαμε και εδώ κάτι τέτοιο
Posted Image

#70 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 13 October 2011 - 00:51

In Flames περιμένω εδώ και τόσα χρόνια, που πλέον δεν ξέρω αν θα αξίζει τον κόπο έτσι όπως έχουν γίνει. Τουλάχιστον έπαιξαν παλιά τραγούδια ή μόνο αναλώθηκαν μόνο στα καινούργια τους;

Όσο για τους Before The Dawn, τους έχασα πέρυσι όταν ήρθαν στην Ελλάδα σε Λάρισα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επειδή ήμουν στη χώρα τους, τη Φινλανδία. Τι τραγική ειρωνεία :nanteee:! Μακάρι να ξαναέρθουν μαζί με την περιοδεία των Insomnium.

E5VV38U.jpg

#71 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 14 October 2011 - 17:52

Οι In flames παίξανε The Hive, Insipid 2000, colony, swim και cloud connected τα άλλα 14 κομμάτια που παίξανε ήταν από Rerute to remain και μετά. Εγώ προτιμώ τα παλιότερα κομμάτια αλλά και τα καινούρια δεν με χαλάνε
Posted Image

#72 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 27 October 2011 - 15:44

Μιας και θυμηθηκα σημερα μετα απο κανα τριαρι χρονια τους Blind Stare να βάλω τραγουδάκια που δεν εχουν ποσταριστεί ακόμα σε κάποιο θρεντ...

με πολλά συμφωνικά στοιχεία το συγκεκριμένο
Youtube Video

τελεια χρηση πληκτρων, το chord sequence στο 0.19 με τρελαινει
Youtube Video

και το πρώτο κομμάτι του δίσκου, μελοdeath at its finest
Youtube Video

-κρίμα πάντως που αυτή η μπάντα δεν έχει βγάλει κάτι άλλο απο το 2005, φαινόταν οτι το είχαν τα παλικάρια, είδομεν...

Edited by Hyuuga_Nikorasu, 30 October 2011 - 22:12.

Posted Image

#73 Kotsografetas

Kotsografetas

Anime Newbie

• Members
  • 38 posts

Posted 27 October 2011 - 16:31

Και εμενα μου αρεσε πολυ ο δισκος των blind stare.Ας ελπισουμε οτι θα βγαλουν και αλλους στο μελλον.Νομιζω αυτη τη στιγμη οτι δεν εχουν καν εταιρια :(.
Τελος παντων, μου αρεσει πολυ το melodeath(λιγο περισσοτερο απο το κλασσικο).Ας ποσταρω και εγω ενα τραγουδακι απο τις αγαπημενες μου μπαντες
Youtube Video

Youtube Video

#74 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 15 March 2012 - 19:02

δεν αφηνω αυτο το θρεντ να πεθάνει...

μελοdeath από την γείτονα...
Youtube Video