αχχχ κοιμήθηκα έφαγα και το θεϊκό γεύμα από τα χεράκια του jerry και επέτρεψα

Λοιπόν επιστρέφω με όσο ποιο καθαρό μυαλό γίνετε (αν αυτό είναι δυνατόν δηλαδή) θα προσπαθήσω
να βάλω σε μια σειρά τις σκέψεις μου.
ΑΛΦΑ. δεν μου αρέσει η κίνιση του Hajime Saitoh(Azathoth) να στηρίξει το άλλοθι του πάνω στον Ηijikata(MikamiTeru)
Επιπλέον δεν μου αρέσει ούτε και η υποστήριξη που δίνει ο Ηijikata στο συγκεκριμένο άλλοθι. ή που ο Ηijikata είναι 100% σίγουρος
για το άλλοθι και για αυτό δείνει και την υποστίριξη ή που πάει να καλύψει τον εαυτό του ή που μπλέκει σε ένα άλλοθι χωρίς λόγο και βάζει τον εαυτό του σε πραγματικά επικίνδυνα μονοπάτια.
ΒΗΤΑ. Kurosaki Ichigo (HawkEyes)άλλη μια φορά να ακούσω για εκπαίδευση ως άλλοθι και θα πάθω αναρρόφηση

ΓΑΜΑ. με τον prince ludwig και τον beel δεν θα ασχοληθώ μια και έχετε πέσει όλοι επάνω τους. Δεν χρειάζονται και άλλο βάρος
και άλλες κατηγορίες, έτσι όπως το βλέπω μου φένετε ξεκάθαρο πως το όλο θέμα εξελίσσεται όπως και στην περίπτωση
του αδικοχαμένου Zero.
ΔΕΛΤΑ. είναι κουραστικό να βλέπω κάποια άτομα Shira,Beel,Hitsu να το παίζουν επιθεωρητές από τόσο νωρίς.
Εντάξι να καταλήξουμε να κατηγορήσουμε κάποιον με τόσα που έχουν γίνει είναι φυσικό να πράξουμε έτσι αλλά το στιλάκι
του επιθεωρητή εγώ ξέρω ποια άτομα είναι οι δολοφόνοι κτλ κτλ είναι κουραστικό και ενοχλητικό ταυτόχρονα
μια και είναι πολύ νωρίς για τόσο βιαστικές κινήσεις. Nαι για εμένα όλο αυτό είναι βιαστικές κινήσεις που στο τέλος θα μας βγούνε σε κακό!
ΕΨΙΛΟΝ. (και τέλος με την αλφαβήτα μιας και βαρέθηκα κιόλας/ε να μην γίνομαι και κουραστικός) λοιπόν Hitsugaya Toshiro (johntheo95)
για κάποιον περίεργο λόγο που ακόμα δεν μπορώ να τον εξηγήσω πλήρως δεν μου φαίνεσαι και τόσο αθώος.
Μου έχεις κινίσει την περιέργεια πως να τον κάνουμε. Με προβληματίζει αυτό που είπες αρχικά, πως το τελευταίο άτομο
που ρίχνει την τελική ψήφο που καθορίζει το αποτέλεσμα είναι όντως ύποπτο.
Η ερώτηση μου τώρα έχεις πραγματικά στοιχεία εναντίον της Road ή απλός τότε έκανες παιχνίδι παριστάνοντας
ότι ξέρεις κάτι παραπάνω?? μήπως στην πραγματικότητα προσπαθείς να κρύψεις κάτι??
Ακόμα και πιο περίεργο ότι το ξεκινάς με στιλ επιθεωρητή, επικεντρώνεσαι σε κάποιο άτομο και μόλις βλέπεις
ότι το ενδιαφέρον χάνεται και ότι η κίνηση σου δεν πιάνει στρέφεσαι στην Nodame. Εμένα τουλάχιστο
έτσι μου φαίνονται τα πράγματα για αυτό και με βλέπεις να σε ρωτάω τόσα πολλά και να καταλήγω να σε ψηφίζω Hitsugaya Toshiro (johntheo95)