Prince Ludwig
[media]http://img3.cdn.crunchyroll.com/i/spire2/01172008/c/d/b/4/cdb473ae583890_full.jpg[/media]Τελικά ο Zero ήταν αθώος? Τολμώ να πω ότι δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορώ να πώ ότι θα μου λείψει. Η συμπεριφορά του και οι κρίσεις οργής που πάθαινε πραγματικά το έκαναν υπερβολικά εύκολο για τους δολοφόνους να κρυφτούν στο πλήθος , επιπλέον δεν είχε στήθος και λαμποκοπούσε τόσο πολύ στον ήλιο που ήταν ανατριχιαστικό ακόμη και για μένα.
Σε όσους με κατηγορούν υποθέτω το να δηλώσω την αθωότητά μου και τις προθέσεις μου να προστατέψω τις δεσποσύνες (<3) άντε και κανάν έταιρο αθώο αν τύχει, είναι περιττό. Θα πώ όμως ότι κάνουν τους δολοφόνους περήφανους με τις συλλογιστικές τους ικανότητες."Επειδή δεν ήταν ο ένας που κατηγορήσαμε θα είναι σίγουρα ο άλλος και δεν υπάρχει ικανότητα να εξετάσουμε τίποτα άλλο." Πραγματικά ο επιστήμονας του κάστρου μου Einstein νιώθει τόσο ντροπιασμένος τώρα που υπάρχουν τόσο μεγάλα μυαλά εκεί έξω (ΔΕΝ). Keep it up και είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι οδεύουμε στο να βγεί ο ομορφότερος πιο αιματοβαμμένος εαυτός μας στην επιφάνεια. Στοίχημα οτι σε λίγο θα τα βάλετε με τους επιθεωρητές (oι οποίοι παρακαλούνται ευγενικά να σταματήσουν να ατενίζουν στο άπειρο).
Εν πάση περιπτώση εγώ αρχίζω και στρέφομαι σε δύο κατευθύνσεις. Αφενός στα άτομα τα οποία είναι ανησυχητικά ήσυχα και προσπαθούν να περάσουν απαρατήρητα (ναι Earl Cain Heargreaves για σένα μιλάω ακόμη δεν μας εξήγησες πώς γνώριζες ότι οι photos στο δωμάτιο του what's his name ήταν post mortem και πραγματικά εκπλήσσομαι από το πόσο ήσυχος είσαι σε τέτοιου είδους καταστάσεις, όπου κανονικά έπαιρνες τα ηνία), αλλά και σε εκείνα που σπεύδουν να κατηγορήσουν πρώτοι πρώτοι με ψευδή στοιχεία μονο και μόνο για να δημιουργήσουν ρεύματα και να κάνουν τις πάπιες αργότερα (call me Hajime Saito, όλοι ξέρουμε ότι δεν είσαι τόσο αγνός και αμόλυντος υπερασπιστής της δικαιοσύνης όσο θέλεις να φαίνεσαι). Για την Haruhi έχω ακόμη επιφυλάξεις αλλά βλέποντας την συμπεριφορά του Zero αρχίζω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να είναι επικίνδυνα άδειο το κεφάλι της (πέρα από το ντεκολτέ της) και όχι επικίνδυνη by default.
Earl Cain Hargreaves

Να με συγχωρει η αυτου μεγαλιοτητα σας αλλα σαν κομης εχω μια ολοκληρη οικογενεια να προσεχω,αρμοδιοτητες και ενα προσωπο που πρεπει να διατειρω στα κορακια των Αγγλων ευγενων, οχι σαν κατι αλλα τεμπελοσκυλα συναδελφους αριστοκρατες που κυνηγανε ομορφες κορασιδες ολλη την ωρα..........
Σε ποιες φωτογραφιες αναφερεστε αγαπητε?Σε αυτες που ο αφηγητης μας ανεφερε στην αρχη του παιχνιδιου?Διακρινω αγχος, μηπως θα μπορουσα να μαθω το γιατι?
Και επειδη ετυχε να συγκρινετε την περσινη μου επιδωση με την φετινη, μηπως να σας θυμισω οτι περσυ ηξερα απο τον πρωτο κιολας γυρο το προσωπο του δολοφονου (ενα κατακαθι ενoνοματι yosuke kobayashi, μαλλον δεν τον εχετε ακουστα) ενω τωρα δεν θελω να κατηγορισω αδικα κανεναν αθωο μιας και η μια ψηφος μετραει?
Και δεν ημουνα απο αυτους που πηραν στον λαιμο τους τον κακομοιρη zero kiryou, σε αντιθεση με εσας παντα.......
Αλλα επειδη οι κανονες με υποχρεωνουν να βαλω μια ψηφο,
onizuka eikichi μου θυμιζεις τη εκανες τη μοιραια νυχτα?