Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2010- Event

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
435 replies to this topic

#181 HawkEyes

HawkEyes

Anime Newbie

• Members
  • 49 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 18:29

Kurosaki Ichigo(HawkEyes)
Posted Image

Απ οτι ειδα καποιοι με υποπτευεστε...καποιοι οχι...Your call,anyway...Μενω σ αυτο που ειπα και στην αρχη.Hajime Saito(Azathoth),γιατι μου φαινεται οτι κινειται περιεργα.Ειδικα υποστηριζοντας τον Hijikata(Mikami Teru)...Θα δυμε αυριο ετσι κ αλλιως ποιος θα φυγει και ποιος οχι.Let's wait...
"They chose their destiny,they changed the world..."

[SIGPIC]http://lulzimg.com/i5/311fa403.jpg[/SIGPIC]

#182 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 18:32

Prince Ludwig

[media]http://img3.cdn.crunchyroll.com/i/spire2/01172008/c/d/b/4/cdb473ae583890_full.jpg[/media]Τελικά ο Zero ήταν αθώος? Τολμώ να πω ότι δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορώ να πώ ότι θα μου λείψει. Η συμπεριφορά του και οι κρίσεις οργής που πάθαινε πραγματικά το έκαναν υπερβολικά εύκολο για τους δολοφόνους να κρυφτούν στο πλήθος , επιπλέον δεν είχε στήθος και λαμποκοπούσε τόσο πολύ στον ήλιο που ήταν ανατριχιαστικό ακόμη και για μένα.

Σε όσους με κατηγορούν υποθέτω το να δηλώσω την αθωότητά μου και τις προθέσεις μου να προστατέψω τις δεσποσύνες (<3) άντε και κανάν έταιρο αθώο αν τύχει, είναι περιττό. Θα πώ όμως ότι κάνουν τους δολοφόνους περήφανους με τις συλλογιστικές τους ικανότητες."Επειδή δεν ήταν ο ένας που κατηγορήσαμε θα είναι σίγουρα ο άλλος και δεν υπάρχει ικανότητα να εξετάσουμε τίποτα άλλο." Πραγματικά ο επιστήμονας του κάστρου μου Einstein νιώθει τόσο ντροπιασμένος τώρα που υπάρχουν τόσο μεγάλα μυαλά εκεί έξω (ΔΕΝ). Keep it up και είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι οδεύουμε στο να βγεί ο ομορφότερος πιο αιματοβαμμένος εαυτός μας στην επιφάνεια. Στοίχημα οτι σε λίγο θα τα βάλετε με τους επιθεωρητές (oι οποίοι παρακαλούνται ευγενικά να σταματήσουν να ατενίζουν στο άπειρο).

Εν πάση περιπτώση εγώ αρχίζω και στρέφομαι σε δύο κατευθύνσεις. Αφενός στα άτομα τα οποία είναι ανησυχητικά ήσυχα και προσπαθούν να περάσουν απαρατήρητα (ναι Earl Cain Heargreaves για σένα μιλάω ακόμη δεν μας εξήγησες πώς γνώριζες ότι οι photos στο δωμάτιο του what's his name ήταν post mortem και πραγματικά εκπλήσσομαι από το πόσο ήσυχος είσαι σε τέτοιου είδους καταστάσεις, όπου κανονικά έπαιρνες τα ηνία), αλλά και σε εκείνα που σπεύδουν να κατηγορήσουν πρώτοι πρώτοι με ψευδή στοιχεία μονο και μόνο για να δημιουργήσουν ρεύματα και να κάνουν τις πάπιες αργότερα (call me Hajime Saito, όλοι ξέρουμε ότι δεν είσαι τόσο αγνός και αμόλυντος υπερασπιστής της δικαιοσύνης όσο θέλεις να φαίνεσαι). Για την Haruhi έχω ακόμη επιφυλάξεις αλλά βλέποντας την συμπεριφορά του Zero αρχίζω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να είναι επικίνδυνα άδειο το κεφάλι της (πέρα από το ντεκολτέ της) και όχι επικίνδυνη by default.

Earl Cain Hargreaves
Posted Image

Να με συγχωρει η αυτου μεγαλιοτητα σας αλλα σαν κομης εχω μια ολοκληρη οικογενεια να προσεχω,αρμοδιοτητες και ενα προσωπο που πρεπει να διατειρω στα κορακια των Αγγλων ευγενων, οχι σαν κατι αλλα τεμπελοσκυλα συναδελφους αριστοκρατες που κυνηγανε ομορφες κορασιδες ολλη την ωρα..........
Σε ποιες φωτογραφιες αναφερεστε αγαπητε?Σε αυτες που ο αφηγητης μας ανεφερε στην αρχη του παιχνιδιου?Διακρινω αγχος, μηπως θα μπορουσα να μαθω το γιατι?

Και επειδη ετυχε να συγκρινετε την περσινη μου επιδωση με την φετινη, μηπως να σας θυμισω οτι περσυ ηξερα απο τον πρωτο κιολας γυρο το προσωπο του δολοφονου (ενα κατακαθι ενoνοματι yosuke kobayashi, μαλλον δεν τον εχετε ακουστα) ενω τωρα δεν θελω να κατηγορισω αδικα κανεναν αθωο μιας και η μια ψηφος μετραει?
Και δεν ημουνα απο αυτους που πηραν στον λαιμο τους τον κακομοιρη zero kiryou, σε αντιθεση με εσας παντα.......

Αλλα επειδη οι κανονες με υποχρεωνουν να βαλω μια ψηφο, onizuka eikichi μου θυμιζεις τη εκανες τη μοιραια νυχτα?

qzMHWHd.png

#183 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 18:36

Hijikata

Με την ιδια λογικη, αγαπητε Μαυρολεπιδα, και εγω υποπτευομαι τον Beel. Εσπευσε να σε υποστηριξει. Χωρις αλλοθι. " Κατι ξερω ", λεει. Ειναι σαν να να καρφωνεται. Οταν λες κατι ξερω, σημαινει οτι ειτε εισαι δολοφονος και προσπαθεις να ταραξεις τα νερα με αστοχες κατηγοριες, ειτε ...δεν θελω να πω αλλα γιατι θα βοηθησω τους δολοφονους. Γενικα, εχω καταληξει ( λεμε τωρα ) σε κατι : ειναι ή επιθεωρητης, ή δολοφονος, η τελειως αφελης και ανοητος.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#184 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 18:49

Shinichi Akiyama
Posted Image

Θα επιμείνω στον Beel μιας και τα μωρουδιστικά του μου φαίνονται ύποπτα.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#185 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 19:16

Hajime Saitoh
Posted Image
Thats just for iristella :P
Spoiler:

μετά από extensive research μέσο τις αστυνομίας και τις shinsengumi σήμερα κατέληξα ότι μάλλον ο Prince Ludwig όσο εμετικά γαλαζοαίματος και να είναι, όσο σπαστικά γυναικοφέρνει, μάλλον είναι αθώος. the spies of the secret police testify πως το alibi του είναι sound. σύγχρονος όμως άκουσα διαφορα από τους συναδέλφους μου για τον Beel, ο οποιος από ότι φαίνεται όσο και να φαίνεται να είναι ένα καλαγαθό κόλο μωρό είναι πολύ χειρότερος. my Gatotsu will prove you are the culprit!

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#186 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 19:23

Shira (Hanzo)

*cracks fingers*

Λοιπον ωρα να ανατραπει λιγο η κατασταση.

Kατ αρχας,οσοι εχουν ψηφισει Road Kamelot και πριγκιπα Ludwig,θελουν να πιστευουν οτι διαθετουν στοιχειωδη νοημοσυνη και δεν θελουν να ταυτιστουν αυτοματα με την ομαδα των δολοφωνων να τσακιστουν και να αλλαξουν την ψηφο τους.

Επισης,οκ ψηφοι προς τη Nodame και τη Haruhi ειναι κατι σαν λευκο ουσιαστικα γιατι και δολοφονοι να ειναι δεν εχει προετοιμαστοι το εδαφος για μια οργανωμενη επιθεση εναντιον τους...ακομα.

Οποτε ποιος μενει?
Ο Earl Cain.Aν φυγει αυτος θα ξεκαθαρισει ευχαριστα το τοπιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#187 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 19:47

Earl Cain Hargreaves
Posted Image

Shira 2 πραγματα συμβαινουν με εσενα, για να μιλας με τοση σιγουρια.....

α)εισαι επιθεωρητης που ρωτησες 5 ονοματα μεσα σε μια νυχτα (earl cain,ludwig, road kamelot, haruhi, nodame)
β)εισαι δολοφονος και ξερεις αυτοματα ποιος ειναι τι..............

Και ξαφνικα τρεχεις να φιαξεις ρευμα εναντιων μου μαζι με το πριγκηποπουλο.....

Για να σκεφτω, τι ειναι πιο πιθανο αραγε?

Τουλαχιστον με ολλα τα λαθη σας βρηκα καπου να αρχισω τις ερευνες, ναστε καλα.

qzMHWHd.png

#188 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 20:07

Shira (Hanzo)

Ρε φιλε,πιστεψε με,τοσα χρονια στον υποκοσμο κατι παραπανω ξερω.

Εχω ενα σταθερο δικτυο πληροφοριων και κατι ψευτο δολοφονοι σαν και την παρτη σου ειναι αστειοι.Ασε τις δικαιολογιες και τα επιχειρηματα του κωλου λοιπον.

Επισης για την Haruhi και την Nodame δεν ειπα τιποτα σιγουρο.Oι αληταραδες μου θα τα βρουνε ολα στην ωρα τους.

Ναι οκ ξερω οτι ηδη ετοιμαζεσαι να πληροφορησεις τους fellow wannabee killers για το ποιον θα φατε το βραδυ.Τζαμπα χανεις τον καιρο σου.Απλα πρεπει να υπαρχει καποιος "αγγελιοφορος" με μπαλες να στρεφει τα πληθη εκει που πρεπει και οχι σε φαυλους κυκλους που θα οδηγησουν στην αυτοκαταστροφη τους.

Earl Cain shut up and die.
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#189 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 20:16

Earl Cain Hargreaves
Posted Image

Οι "αληταραδες" σου απο οτι φαινετε εχουν νοημοσυνη ιδια με εσενα.Μηδαμηνη that is.
Για ρωτα τους, ποσο λογικο το βρισκουν 2 ατομα με το ενα ποδι στον ταφο, ξαφνικα να συμαχουν μεταξυ τους και να δινουν αλοθι σε τριτους?
Επισης ρωτα τους πως γινετε να "ξεκαθαρισει το τοπιο" με το θανατο καπιου που ουδεποτε επιχειρησε να στρεψει τα πληθη εναντιων συγκεκριμενων ατομων, πραγμα που κανεις εσυ και το κολληταρι σου τωρα δηλαδη........

Shira αστο, δε το εχεις........

qzMHWHd.png

#190 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 20:34

(aboumonkey) Jonathan Joestar
Posted Image
Αγαπητέ Shira νομίζω ότι ξεχνάς κάποιον εναντίον του οποίου έχει δημιουργηθεί ρεύμα. Τον Beelzebub. Τί λένε για αυτόν τα παλικάριά σου;

#191 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 21:02

(aboumonkey) Jonathan Joestar

Αγαπητέ Shira νομίζω ότι ξεχνάς κάποιον εναντίον του οποίου έχει δημιουργηθεί ρεύμα. Τον Beelzebub. Τί λένε για αυτόν τα παλικάριά σου;

Shira (Hanzo)

Χε...δεν ξεχναω κανεναν man.Aλλα ειπα να ξεσκεπασω τον mastermind πρωτα,που φυσικα και δεν θα προσπαθησει ο ιδιος να κατευθυνει τα πληθη.Εχει αλλους για αυτη τη δουλεια οσο αυτος το παιζει απαθης σκοτεινος βαρωνος.

Τα παλικαρια μου λενε
Spoiler:

Earl Cain

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hanzo: 18 Οκτώβριος 2010 - 21:34

Δημοσιευμένη  εικόνα

#192 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 21:07

Beel
Posted Image

Buhahaha... Με το που ψαλεψθα και το επεκθα επιθεωλητης επεθε να με φαει η κλικα...
Θα με διωκθετε αλλα τουλαχιθτον κθεβγαλα τουθ δολοφονουθ... Μ'αρεθει να περνω λισθκα...
Hajime Saito (Αzathoth) ειθαι δολοφονοθ... Ηijikata (Mikamiteru) ειθαι και εθυ...

2bbd14fc.jpg

#193 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 21:11

Hajime Saito (Αzathoth) ειθαι δολοφονοθ... Ηijikata (Mikamiteru) ειθαι και εθυ...

Shira (Hanzo)

Και οι δυο αθωοι.Το μωρο πινει ληγμενο γαλα.

Earl Cain

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hanzo: 18 Οκτώβριος 2010 - 21:16

Δημοσιευμένη  εικόνα

#194 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 21:15

Hajime Saitoh

you've just proven my point. το ότι μόλις έστρεψα τα χαρτιά μου εναντίον σου εσύ παράτησες την ψήφο σου και ήρθες εναντίον μου πάει να πει πως ξέρεις πως ξέρω ποιος είσαι και τι έκανες. και αν οι άλλοι είναι αρκετά ηλίθιοι και σε πιστέψουνε τότε απλά θα την πληρώσουνε μετά. άλλωστε προδότες σαν εσένα πάνε στο nàströnd beel! αυτό που είπες μόλις με σιγούρεψε τελείως πως εσύ είσαι ο δολοφόνος. you have just fallen victim to your own foolishness. προφανέστατα αν ήμουν ο δολοφόνος θα είχα σκοτώσει τον Prince ludwig την πρώτη νύχτα που μισώ τόσο πολύ, όχι έναν άκυρο πολίτη σαν τον walter c dornez. μην προσπαθείς να ρήξεις τα λάθη σου σε εμενα δολοφόνε

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#195 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 21:36

Yuuki Cross

εφω παλι υποπτευομαι εσενα
Kurosaki Ichigo(HawkEyes) γιατι με προβληματιζει η φραση σου : ''Θα δουμε αυριο ετσι κ αλλιως ποιος θα φυγει και ποιος οχι.Let's wait... ''.... μηπως λεω μηπως προοικονομεις κατι???? η μηπως γνωριζεις?? υποπτο.......

απο την αλλη Prince Ludwig θα σε προσεχω γιατι μου φαινεσαι πολυ υποπτοσ.... πρωτα κατηγορουσες με μανια τον αθωο Zero και τωρα καρφωσες την ψηφος σου σε αλλον...... νομιζω πως το σχεδιο σου ειναι να μας βγαλεις εναν- εναν εξω..... θα δειξει..... αλλα παντα ειμαι επιφυλακτικη.....δεν μαρεσει να λεω με σιγουρια ποιος ειναι ποιος και γιαυτο κανω υποθεσεις......

:blush2: πολυ μαρεσει το παιχνιδι...... ανυπομονω για την συνεχεια...!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα
The Dream Has Ended....