Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Ατακες και κουλες φασεις που εχετε ζησει


  • Please log in to reply
198 replies to this topic

#196 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 30 August 2019 - 17:59

Πως και δεν πεθανατε στο γελιο

Μου θύμισε πριν χρόνια όταν ο φίλος μου έκανε βόλτα με ένα νεαρό Γεωργιανό (άλλη νοοτροπία έχουν, άσε, μέχρι και φυλακή για μεταφορά χασις πηγε) στο φανάρι ήταν ένας από αυτούς τους 50ρηδες με ψυχολογικά που σου ζητάνε λεφτά. Του απλωνει το χερι για λεφτα. Αυτός εκείνη την ώρα έτρωγε σπόρια και του γεμίζει το χέρι με τα τσοφλια και φεύγουν!

Ένα άλλο αστείο με αυτόν. Τώρα πια παντρεύτηκε μια Αλβανίδα που τον ζηλεύει. Τον ρωτάμε γιατί, έκανε τίποτα παλιά? Όπως προέκυψε πριν παντρευτεί και ενώ τα είχανε, ήταν σε μια παρέα όπου ήταν και μια του στυλ "πάω με όλα τα αγόρια". Πήγε και με αυτόν. Του λέμε μήπως ζηλεύει γιατί ήσουν με αυτή?
έλα ρε μαλακά τώρα, αυτή πήγαινε με όλους, δεν είναι αυτό.

Και τώρα που τα έγραφα αυτά λέει ο τρίχρονο ανιψιός μου στον παππού. Να κόψουμε το θάμνο?
δεν μπορώ πρέπει να έχω ψαλίδι η απάντηση. Λέει ο μικρός πήγα στο μασουτη και πήρα ένα ειδικό εργαλείο. Εσύ παππού έχεις ειδικό εργαλείο? Έχω. Συνεχίζει. Η γιαγιά έχει ειδικό εργαλείο?
όλη η γειτονιά γύρω λύθηκε στο γελιο. Ρώτησε μάλιστα και τις γειτονισσεςκαι γελάσαμε ακόμα πιο πολυ

#197 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 May 2021 - 00:34

Αληθινό: παντρεμένος βρίσκει και ψήνει μια στο τιντερ για σχέση, χωρίς να της το πει. Θέλει αυτή να περάσουν στην επόμενη φάση και φοβάται μην πληγωθεί. Την καθησυχάζει. 1 μήνας γίνεται προετοιμασία. Κανονίζουν τα πάντα, νοικιάζει rnb , μέχρι και φωτογραφίες από το σπίτι της μάνας του παιρνει να φανεί πως είναι δικό του. Δίνουν ραντεβού Θεσ/κη στο Λευκό Πύργο (από Λάρισα ερχόταν αυτή με τραινο). Παρκάρει το αμάξι πιο πέρα στο Δημαρχείο. Συναντιούνται, κάνουν βόλτα μια ώρα, γυρνάνε πίσω και είναι ώρα να πάνε στο αυτοκίνητο για το δωμάτιο. Εκεί που άνοιγει την πόρτα του αμαξιού, συνειδητοποιησε πως ξέχασε να βγάλει το παιδικό κάθισμα πίσω! Τον ρωτάει τι είναι αυτό.. Πάει να τα μπαλωσει πως είναι τάχα για τον ανιψιο του για να ξαλαφρυνουν τον αδελφό του. Οπότε του λέει "άντε και γαμισου" και φεύγει! Τσάμπα τόση προετοιμασία!


Μια φίλη της γυναίκας του φίλου μου είναι εκνευρισμενη με τον άντρα της. "Με το που γυρνάμε από τη δουλειά είναι συνεχώς στο PlayStation. Σημασια δε μου δίνει. Δεν θέλει να βγούμε έξω προβάλλοντας δικαιολογίες. Ας του μιλήσει ο άντρας σου. " Έτσι έρχονται και αυτή μένει σπίτι με τη γυναίκα του και αυτός πάει βόλτα με αυτόν. Του λέει "η γυναίκα σου λέει αυτό και αυτό,αλλά εγώ ήθελα και τη δική σου άποψη γιατι αυτή μπορεί να λέει ότι θέλει". Οπότε απαντά "μα ρε μαλακά με αδικεί πάρα πολύ με αυτό που λέει. Τόσες φορές της πρότεινα να παίξουμε διπλό και αρνήθηκε!"

#198 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 May 2021 - 21:27

Επιβεβαίωμενο απο τον Οτετζη φιλο μου που ακουσε μερος του ηχητικου:

Πηρε τηλεφωνο ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο 13888 και διαμαρτυρονταν με το γνωστο ψευτομαγκικο στυλ "ξερεις ποιος ειμαι εγω και θα δεις τι θα παθεις" στον υπαλληλο γιατι απο 24αρα θα την καναν 50αρα τη συνδεση αλλα εφτανε το πολυ τα 30 και επεφτε και στα μισα. Ζητουσε μαλιστα να του επιστραφεί ολο το ποσο. 24 σε 50αρα η αυξηση ειναι μολις 3 ευρω (απο 19 στα 22 ευρω).

Και απο τετοιον ανθρωπο περιμενουν να παει μπροστα η ΑΕΚ

#199 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 November 2021 - 17:09

Αληθινά:

Από σημερινό ραντεβού σε οφθαλμίατρο:
- Έχει κάποιος στην οικογένειά σας γλαύκωμα;
- Βεβαίως γιατρέ, έχουμε λάπτοπ...

Συζήτηση με γονείς σε σχολείο ειδικής αγωγής:
-Το παιδί σας έχει αυτισμό.
-Μα αφού ακούει κανονικά.