Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Blazblue Calamity Trigger / Continuum Shift

• Please log in to reply
435 replies to this topic

#136 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 31 May 2012 - 19:52

Instant main.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#137 ryu

ryu

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

• Members
  • 22 posts

Posted 31 May 2012 - 19:53

φυγε μονο δικος μου ειναι

#138 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 31 May 2012 - 20:06

Στο psp (έχω το 3000) παίζει onlime to CS άμα το βρω στο store ?

Posted Image

#139 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 31 May 2012 - 20:18

Δε ξέρω, αλλά δεν θα βρεις πολυ κόσμο να παίζει cs2 online, οι περισσότεροι στο csex είναι τώρα που είναι μονο για ps3/360/Vita

Επίσης στην περίπτωση που υπάρχει έχε υπόψη σου ότι τις περισσότερες φορές θα laggareis αρκετά με παίχτες του εξωτερικού.
Βέβαια το cs αξίζει και για το offline του

qzMHWHd.png

#140 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 01 June 2012 - 06:49

Όλες τις ελπίδες και τα όνειρα σου τα καταρρίπτει το ένα μετά το άλλο, ε Zennith;

#141 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 01 June 2012 - 19:37

Όλες τις ελπίδες και τα όνειρα σου τα καταρρίπτει το ένα μετά το άλλο, ε Zennith;

Κοίτα οι ελπίδες μου έχουν χαθεί από τότε που δεν βγήκε το Halo 3 για PC.Τώρα πια έχω immunity και δεν το παίρνω κατάκαρδα για άλλα παιχνίδια τα οποία δεν βγαίνουν στο PC.

Edited by zennith666, 01 June 2012 - 19:38.

Posted Image

#142 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 01 June 2012 - 21:19

Έπρεπε
Youtube Video

Έχει μερικές αρκετά επιτυχημένες φωνές το dub

Πάρτε και λίγο το crises reversed που είναι λιγότερο δημοφιλές από όσο νόμιζα
Youtube Video

Πρόκειτε για fanmade songs, έχει και άλλα ο τυπάς αλλά αυτό μου φαίνετε το καλύτερο

qzMHWHd.png

#143 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 03 June 2012 - 11:41

Εγώ το κατέβασα για το PC το CT και μπορώ να πω ότι μου αρέσει τρελά .Μιας και δεν είχα fighting game στο PC είναι ότι πρέπει.Βέβαια μέχρι να συνηθίσω όλα τα κουμπιά και να μην κάνω missclick έκανα κάτι παραπάνω από δίωρο. (παίζω και με το πληκτρολόγιο ) Αφού κατάφερα και έβγαλα την V την 13 φορά στο πρώτο μου arcade πιστεύω ότι είμαι σε καλό δρόμο .Έχουμε ιδέα πότε βγαίνει το CS για το PC ?

να σου πω αυτα τα new school fighters τυπου GG, MvC κλπ ποτε δεν μου αρεσαν και πολυ. και με το CT που ασχοληθηκα, μετα το παρατησα οταν ειδα πως επρεπε να καθομαι ατελειωτες ωρες να μαθαινω combos για να εχω ελπιδα νικης ή το ματς να κρατα λιγο περισσοτερο απεναντι σε καλους παικτες. Παντως η πλειοψηφια των αντιπαλων μου χρησιμοποιουν Xbox 360. Oι χρηστες PC εχουν εκλειψει.

μπορεις να αγορασεις και το νεο Melty Blood στο PC για online παιχνιδια που του μοιαζει καπως. Η' να περιμενεις μεχρι το τελος του 2012 για την εκδοση Skullgirls για PC οπου θα μπορεις να παιζεις και με χρηστες PS3.
επισης και το Ougon Musou Kyoku ειναι αρκετα καλο και αναβαθμισμενο με επιπλεον χαρακτηρες.

για old school fighters για PC η μονη σταθερη επιλογη ειναι το SF4. το SFxTekken αγορασε το το φθινοπωρο. ακομα ειναι νωρις.

εγω βασικα την περισσοτερη ωρα την παιρνω στο GGPO και Supercade παιζοντας τα παλια της Capcom και SNK κυριως.

#144 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 03 June 2012 - 13:15

Ε οκ τα MvC έχουν καταντήσει λίγο εμετούλης

MB ίσως να είναι λίγο πολύ obscure για το φίλο μας

Εσύ Πέτραν θες μόνο βασικά footsies pokes και παντοδύναμα fireballs ε

Είναι ωραίο όμως να ζορίζεσαι και λίγο για να κάνεις damage της προκοπής, δε συμφωνείς;
Εγώ προσωπικά όσο δυσκολότερα κόμποζ κάνω, τόσο μεγαλύτερη ικανοποίηση νιώθω. Και πάντα θα ξενερώσω όταν ο αντίπαλος έχει μείνει με μια γραμμή HP και θα αναγκαστώ να ψαρέψω για το ένα τελειωτικό πόουκ.
Και όλα αυτά βέβαια χωρίς οι αγώνες να γίνονται ατελείωτα combo videos σαν το MvC και οι παραπάνω βασικές αρχές να παραμένουν... βασικές προφανώς.

Πάρτε και λίγα swag combos επί την ευκαιρία με εξαίσια μουσική επιλογή παρακαλώ

[youtube]http://youtu.be/cEtFgci6SDQ[/youtube]

Edited by Putin, 03 June 2012 - 13:22.

HnH5aB0.jpg

#145 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 03 June 2012 - 13:47

[youtube]http://youtu.be/cEtFgci6SDQ[/youtube]

Serpent's Infernal Swag...

#146 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 04 June 2012 - 09:25

Ε οκ τα MvC έχουν καταντήσει λίγο εμετούλης

MB ίσως να είναι λίγο πολύ obscure για το φίλο μας

Εσύ Πέτραν θες μόνο βασικά footsies pokes και παντοδύναμα fireballs ε;

Είναι ωραίο όμως να ζορίζεσαι και λίγο για να κάνεις damage της προκοπής, δε συμφωνείς;
Εγώ προσωπικά όσο δυσκολότερα κόμποζ κάνω, τόσο μεγαλύτερη ικανοποίηση νιώθω. Και πάντα θα ξενερώσω όταν ο αντίπαλος έχει μείνει με μια γραμμή HP και θα αναγκαστώ να ψαρέψω για το ένα τελειωτικό πόουκ.
Και όλα αυτά βέβαια χωρίς οι αγώνες να γίνονται ατελείωτα combo videos σαν το MvC και οι παραπάνω βασικές αρχές να παραμένουν... βασικές προφανώς.

ζορι υπαρχει παντου. ευτυχως το Hori V3-SA διευκολυνει καπως τα πραγματα σε σχεση με Pads και πληκτρολογια

προσωπικα δεν συνηθιζω να παιρνω shotos που συνηθως ειναι high tier, για αυτο και στις νικες τα παω χαλια. βεβαια τωρα τελευταια ασχολουμαι με το Vampire Savior και μαθαινω τις Morrigan/Lilith αλλα δεν εχουν καμια σχεση με Ryu/Ken. Πολυ πιο αδυναμοι χαρακτηρες και εντελως διαφορετικο παιχνιδι.

καλα και στα παλια παιχνιδια γινονται combos που ειναι δυσκολοτερα να τα εκτελεσεις απο οτι στο Blazblue (δοκιμασε να παιξεις παιχνιδια της SNK οπως KOF με Βραζιλιανους και θα σε ρημαξουν), αλλα δεν ειναι αυτο το πρωτευον. ναι μεν το Guilty Gear, Blazblue θεωρειται δυσκολο αλλα το ιδιο θα μπορουσες να πεις και για το Samurai Spirits, Last Blade, Jojo's Bizarre Adventure, Vampire Savior κλπ. εχουν εντελως διαφορετικους μηχανισμους το ενα με το αλλο. απλα στο Blazblue και το συναφι του μπορεις να ελεγχεις και τον "αερα".

#147 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 04 June 2012 - 15:24

Δεκτά όλα αυτά, ειδικά για το KOF γνωρίζω πως η δυσκολία των combos έγκειται στα λίγα frames που σου δίνονται για το επόμενο input.
Οι τίτλοι της ASW δεν έχουν αυτή τη δυσκολία, αντίθετα τα διαθέσιμα frames για τα links και gatlings είναι πολύ περισσότερα, αλλά ακριβώς γι' αυτό το λόγο πρέπει να ξέρεις πού ακριβώς πρέπει να βάλεις το input σου κατά τη διάρκεια αυτού του μεγάλου παραθύρου. Αν το κάνεις πολύ νωρίς συνήθως θα κάνει connect η κίνηση αλλά θα ντροππάρεις την επόμενη, αν το κάνεις πολύ αργά θα ντροππάρει η ίδια.

Δε μου απάντησες όμως. Στο προηγούμενό σου ποστ δυσανασχέτησες για τα combos που θέλουν ώρες training, μόνο για να μου πεις "ξέρεις, και άλλα παλαιότερα games έχουν δύσκολα combos".

;;;

Εγώ σε pad παίζω. : <

Edited by Putin, 04 June 2012 - 15:28.

HnH5aB0.jpg

#148 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 04 June 2012 - 22:09

Δε μου απάντησες όμως. Στο προηγούμενό σου ποστ δυσανασχέτησες για τα combos που θέλουν ώρες training, μόνο για να μου πεις "ξέρεις, και άλλα παλαιότερα games έχουν δύσκολα combos".

;;;
Εγώ σε pad παίζω. : <

μα ειπα, σημαντικα μεν τα combos (δυσκολα, ευκολα) αλλα δεν ειναι το αλφα και το ωμεγα σε ενα FG. Και ωρες ωρες απορω πως θεωρουν το SF4 ευκολο για αρχαριους, οταν αρκετα απο τα combos του απαιτουν 1F links. Aσε το FADC.

Aπλα στα GG, BB, MB, OMK διδεται εμφαση εκει επειδη μπορεις να ελεγχεις και τον "αερα". υπαρχουν και τα footsies και το zoning, που στα αλλα fighters παιζουν σημαντικοτερο ρολο.

#149 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 June 2012 - 22:21

Με 2 bursts και counter assaults, χαρακτήρες φιαγμένους αποκλειστικά για zoning (βλέπε Lambda) και με τα περισσότερα βαρια combos να θέλουν meter πιστεύεις ότι το Α και το Ω στο BB είναι τα combos ή παρεξήγησα?

Btw τι χαρακτήρα έπαιζες?

qzMHWHd.png

#150 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 04 June 2012 - 22:34

μα ειπα, σημαντικα μεν τα combos (δυσκολα, ευκολα) αλλα δεν ειναι το αλφα και το ωμεγα σε ενα FG. Και ωρες ωρες απορω πως θεωρουν το SF4 ευκολο για αρχαριους, οταν αρκετα απο τα combos του απαιτουν 1F links. Aσε το FADC.

Aπλα στα GG, BB, MB, OMK διδεται εμφαση εκει επειδη μπορεις να ελεγχεις και τον "αερα". υπαρχουν και τα footsies και το zoning, που στα αλλα fighters παιζουν σημαντικοτερο ρολο.

Βασικά όχι

Το ότι είναι πιο φιγουρατζίδικα και "ελέγχουν και τον αέρα" δε λέει κάτι, εδώ πάμε καθαρά στην αισθητική του κάθε γκέημ
Αυτό για τον αέρα βέβαια δε μπορώ να καταλάβω πως το εννοείς· αν αναφέρεσαι καθαρά στα κόμποζ, κοίτα πάνω.
Απο΄κεί και πέρα ναι, οι χαρακτήρες είναι πιο ευέλικτοι στον αέρα αλλά αυτό δε σημαίνει με τίποτα πως "τα footsies και το zoning παίζουν λιγότερο σημαντικό ρόλο". Ίσα, ίσα, πρέπει να τα εφαρμόζεις αυτά ΚΑΙ στο αέρα, αυξάνοντας έτσι τις επιλογές των χαρακτήρων.

Γενικά δε σε πιάνω. Ποτέ κανείς δεν είπε πως τα combos είναι πιο σημαντικά και τα basics λιγότερο, απλά στην ASW δεν αρέσει να μπορείς να νικάς μόνο με 2, έστω και σωστά spaced, κουμπιά.
Για να μπεις σε κόμπο καταρχάς ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμόσεις σωστά pokes, footsies, και να zonάρεις τον αντίπαλο ώστε να τον φέρεις εκεί που θες, αν δίνει ο χαρακτήρας σου αυτή τη δυνατότητα.

Οπότε μιλάμε για σωστή εφαρμογή βασικών FG αρχών, συν αναγκαστικά καλό hit-confirming για να σε οδηγήσουν αυτά τα basics σε κόμπο και να κάνεις ντάματζ.
Αν δεν κάνεις σωστό hit-confirm στην καλύτερη θα συνεχίσεις με κάποια κίνηση που θα επιστρέψει το παιχνίδι σε neutral, που δεν το θες. Στην χειρότερη θα συνεχίσεις με μια κίνηση που είναι minus on block και θα φας τα μούτρα σου.

Τι άλλα

HnH5aB0.jpg