Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

WOW VS Lineage 2

• Please log in to reply
42 replies to this topic

#31 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 23 April 2009 - 15:42

;305336']Try it σε official server και μετα μιλα μου για 8κ!

Νταξ, αν το bonus spell dmg έχει πάει 1500++ τότε βγαίνει!:P

και δεν βλέπω να πηγαίνω ποτέ σε official...

#32 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 23 April 2009 - 16:10

Το lineage ηταν πολυ μονοτονο, οταν επαιζα εγω πρωτοεμφανιστηκαν οι treasure hunters και χρησιμοποιουσαν 1 κουμπι... μολις 1 για να σκοτωσουν οποιονδηποτε. Ασε που εκει που επαιζα (δεν ξερω αν ειναι ετσι ακομα και τωρα) ηταν μαχη του "ποιος εχει τα περισσοτερα health/mana pots". Στο wow αν δεν χρησιμοποιησεις ολα τα skill και με σωστο συγχρονισμο δεν θα μπορεις να πας πουθενα. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ισως ειναι και λιγο πιο δυσκολο.

Για εμενα το γεγονος που αναφερει η Tsunade ηταν ενα απο τα αρνητικα του lineage. Δεν μπορεις να παιζεις και να "farmareis" για να φτιαξεις αντικειμενα και να τα χανεις επειδη βρεθηκε εστω ενας που μπορουσε να σε νικησει!

Παρεπιπτοντως lineage επαιζα σε εναν αργεντινικο σερβερ ο οποιος παραδοξως ειχε πολλους Ελληνες και Σερβους οι οποιοι κυριαρχουσαν :P

Προφανώς είχες παίξει σε λάθος PvP server.

Για να καταλάβεις από La2 πρέπει να παίξεις σε Low Rate RPG

#33 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 23 April 2009 - 16:26

Νταξ, αν το bonus spell dmg έχει πάει 1500++ τότε βγαίνει!:P

και δεν βλέπω να πηγαίνω ποτέ σε official...

Το στησιμο του private server στον οποιο παιζεις δεν ειναι ιδιο με αυτο των official!Οποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για το τι θα γινει σε αλλο server.Εχω παιξει με frost mage σε official server με spell damage 1600++ και πιστεψε με το ice lance σε frozen target δεν ξεπερασε τις 5κ!(5κ dmg με 8κ dmg ειναι μια ακρετα μεγαλη διαφορα....)
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#34 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 23 April 2009 - 16:29

με τον elem sham μ το μικροτερο crit που εχω κανει με lava burst (full epic gear, οχι full tier 7) ειναι 11κ, εχω κανει και 16k σε 25man bosses

Στο lineage ειχα ena gladiator πολυ πορωση ρουχα/κινησεις και κατι γαματα duals +3 B αλλα ενταξει δν ειμουν και τπτ το σοβαρο...(στον zeus)

#35 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 23 April 2009 - 16:35

Προφανώς είχες παίξει σε λάθος PvP server.

Για να καταλάβεις από La2 πρέπει να παίξεις σε Low Rate RPG

Μα δεν ειπα τι rates ειχε (αν εννοεις αυτο) σε xp/gold κλπ! Και τι παραπανω θα καταλάβαινα? Επαιζα σε σερβερ με αλλα 2-3000 ατομα, δεν ηταν τοσο χαλια, απλα ηταν πριν κανα 4-5 χρονια.

Παντως ακομα θυμαμαι καποια guild απο τοτε Wolfgang/Alpha/Voodoo (ισως να ηταν κανενας απο εδω σε εκεινα) και τα raids για τα καστρα. Αλλα imo πολυ καλυτερο ηταν το pvp στο anrharas lair τοτε. Εκαναν camp οποιοι ηθελαν και οποιος περναγε ηταν λιγο πολυ dead!

#36 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 23 April 2009 - 16:57

;305356']Εχω παιξει με frost mage σε official server με spell damage 1600++ και πιστεψε με το ice lance σε frozen target δεν ξεπερασε τις 5κ!(5κ dmg με 8κ dmg ειναι μια ακρετα μεγαλη διαφορα....)

Αν το ξανακάνω ελπίζω να προλάβω να τραβήξω screen να το δεις, μαζί με τα stats και τα items που έχω εκείνη τη στιγμή!

;305356']Το στησιμο του private server στον οποιο παιζεις δεν ειναι ιδιο με αυτο των official!

Αυτό εννοείται!

#37 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 23 April 2009 - 17:14

Αν το ξανακάνω ελπίζω να προλάβω να τραβήξω screen να το δεις, μαζί με τα stats και τα items που έχω εκείνη τη στιγμή!

Αυτό εννοείται!

Tραβα να δω!
Ε αφου εννοειται στα λογια μου ερχεσε!οτι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τους κανονικους σερβερ!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#38 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 24 April 2009 - 11:04

;305303']Nαι αμα δεν ξερουν να παιζουν χρησιμοποιουν 2-3 κουμπια και μετα απορουν γιατι ψοφησαν!Μα τι λες?Τα Rogues 2-3 κουμπια?Τι αλλο θα διαβασω...

>_>

CS->Hemo->Hemo->Kindey->Hemo->ένα skill που δεν θυμάμαι και κάνει daze->Stealth->πάλι από την αρχή...

sorry,αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο ή τα πολλά τα skills...
και πάντα έκοβα ότι ήθελα έτσι...
Χαλαρώστε,δεν είναι και το πιο φιλοσοφημένο game...

#39 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 posts

Posted 24 April 2009 - 12:18

>_>

CS->Hemo->Hemo->Kindey->Hemo->ένα skill που δεν θυμάμαι και κάνει daze->Stealth->πάλι από την αρχή...

sorry,αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο ή τα πολλά τα skills...
και πάντα έκοβα ότι ήθελα έτσι...
Χαλαρώστε,δεν είναι και το πιο φιλοσοφημένο game...

λαθος :P

run->Cold Blood->Mutilate->Kidney Shot->Mutilate->Gouge->hit hit->kidneyshot->Mutilate dead.
Στους clothades βγαλε τα 2 τελευταια , εχουν πεθανει ποιο πριν.
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Posted Image
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#40 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 24 April 2009 - 12:23

λαθος :P

run->Cold Blood->Mutilate->Kidney Shot->Mutilate->Gouge->hit hit->kidneyshot->Mutilate dead.
Στους clothades βγαλε τα 2 τελευταια , εχουν πεθανει ποιο πριν.

Απο ποτε το mutilate κανει 10κ σε pvp? :P

Επισης ξεκινας χωρις stealth? Gah γινομαστε σαν τα official forums του wow :stubborn:

Edited by The Pirate King, 24 April 2009 - 12:36.

#41 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 posts

Posted 28 April 2009 - 11:52

ε αυτο εννοειται βρε :P σε stealth mode μπαινει το run like the wind and kill them all :P
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Posted Image
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#42 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 13 May 2009 - 03:27

The legend

[media]http://www.youtube.com/watch?v=CRhEe6oUVc8[/media]
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#43 d0n Fistikis-Jim-chan*EF*

d0n Fistikis-Jim-chan*EF*

So high..

• Members
  • 1 posts

Posted 07 June 2009 - 14:30

παιδια κατ εμε ειστε λαθος επειδη εχω παιξει πααρα πολυ και τα δυο 300 ωρες περιπου το WoW το l2 δεν το μετραει το εξφαιαρ αλλα εχω σαφως πανω απο 800 και μονιμως πιστευω πως τι l2 ειναι ανωτερο σε πολους τομεις οπως PvP,sieges.Εγω πιστευω πως και τα 2 ειναι εξαιρετικα αναλογως τι ζηταει ο καθενας...
ΥΓ εγω παιζω l2 παντως(πολυ):dazed:
υπογραφή εκτός κανονισμών