Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

WOW VS Lineage 2

• Please log in to reply
42 replies to this topic

#16 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 00:06

Πότε ανοίχτηκε αυτό το thread κ δεν το πήραν είδηση τα υπέροχα μπιρμπιλοτά ματάκια μου???

Τα έχω παίξει κ εγώ κ τα δύο από την στιγμή που ξεκίνησαν να υπάρχουν...τόσο καμμένη είμαι :dazed:
Το καλό του L2 για μένα ήταν το pvp από την άποψη ότι όταν έριχνες έναν παίκτη είχες πολλές πιθανότητες να πάρεις κάποιο αντικείμενο του όπως ρούχα κ φυσικά όπλο.Το μεγάλο μείον του ήταν ότι δεν άξιζε να πληρώσεις κ να παίξεις official γι'αυτό κ σε ζάλιζε to lag των private servers...αλοίμονο δεν θα ξεχάσω τα μεσημέρια στον BnB.

Από την άλλη το WoW είναι ένα παιχνίδι που αξίζει να πληρώσεις για να παίξεις official γιατί οι private servers σου τα δίνουν σχεδόν όλα έτοιμα κ είναι καθαρά για περιστασιακό pvp.Έχει μια αξιόλογη ιστορία, quests, αρενες κ φυσικα raids είτε για gearing up είτε για pvp.Κ φυσικά...δεν έχει lag!Τα γραφικά του είναι σαφώς καλύτερα από αυτά του L2 ενώ έχει μεγαλύτερη ποικιλία σε χαρακτήρες, zones, gearing κλπ.

Το WoW ίσως είναι ένα από τα καλύτερα mmorpg παιχνίδια που υπάρχουν γι'αυτό κ games όπως warhammer όπως ανέφερε ο Pirate King κ AOc (Age of Conan) πέρασαν απαρατήρητα.

Για τους fans του L2 δοκιμάστε το Perfect World.Ακολουθεί το ίδιο μοτίβο με αυτό του L2 αλλά οι χαρακτήρες του κ ο ήχος του είναι κάτι για το οποίο άξιζει να το παίξεις το συγκεκριμένο game.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#17 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 00:15

lineage 2 παρα πολυ ανετα.

καλο και το wow, αλλα σα το l2 δε Μου αρεσει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rin: 23 Απρίλιος 2009 - 00:34

qzMHWHd.png

#18 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 03:17

lineage 2 παρα πολυ ανετα.

καλο και το wow, αλλα σα το l2 δε Μου αρεσει.

Αγορασε το WoW και παιξτο πρωτα,μετα μπορεις να συγκρινεις.
Εγω εχω παιξει και τα δυο για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα αλλα το WOW ειναι σαν ενα ειδος ναρκωτικου , αμα το παιξεις μια φορα μετα δν ξεκολας.
Κι'εγω lineage 2 επαιζα μεχρι που ανακαλυψα το WoW...

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sora: 23 Απρίλιος 2009 - 03:29

#19 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 04:29

Πότε ανοίχτηκε αυτό το thread κ δεν το πήραν είδηση τα υπέροχα μπιρμπιλοτά ματάκια μου???

2 Χρονια πριν γραφτεις στο forum!:hahaha:
Γενικα το καθαρησαν το thread απο τα προηγουμενα ποστ αποτι φαινετε!Εγω δεν ξαναποσταρω τα ιδια παλι...:knock-knock:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#20 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 13:22

Εγω εχω παιξει και τα δυο για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα αλλα το WOW ειναι σαν ενα ειδος ναρκωτικου , αμα το παιξεις μια φορα μετα δν ξεκολας.

Spoiler:

Καλά χαλάρωσε δεν μιλάς εκ μέρους όλων αυτών που παίζουν WoW...

Και γω έπαιζα WoW για κάνα 5μηνο αλλά όταν το έκοψα δεν μου έκανε πλέον εντύπωση...Δεν λέω πως το WoW δεν αξίζει,μιας και σε gameplay είναι ανώτερο του L2(τα point'n'click μετά από ένα διάστημα γίνονται μονότονα,αλλά τα πάντα γίνονται μονότονα μετά από ένα διάστημα ούτως ή άλλως) αλλά ναρκωτικό δεν είναι που να χτυπάει το κεφάλι του κάτω...Απλά δεν έχει βγει κάτι καλύτερο...ακόμη :canthelp:

Btw μην συγκρίνετε ποτέ τους prive σε L2 και WoW,γιατί στο WoW είναι ανύπαρκτοι λόγω ΠΟΛΛΩΝ bugs,ενώ στο L2 ανθίζουν γιατί είναι εύκολοι και δωρεάν.

Αν μαζεύατε τον κόσμο που παίζει στους prive L2 servers και ξανακάνατε σύγκριση θα καταλαβαίνατε...

#21 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 13:35

Το lineage ηταν πολυ μονοτονο, οταν επαιζα εγω πρωτοεμφανιστηκαν οι treasure hunters και χρησιμοποιουσαν 1 κουμπι... μολις 1 για να σκοτωσουν οποιονδηποτε. Ασε που εκει που επαιζα (δεν ξερω αν ειναι ετσι ακομα και τωρα) ηταν μαχη του "ποιος εχει τα περισσοτερα health/mana pots". Στο wow αν δεν χρησιμοποιησεις ολα τα skill και με σωστο συγχρονισμο δεν θα μπορεις να πας πουθενα. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ισως ειναι και λιγο πιο δυσκολο.

Για εμενα το γεγονος που αναφερει η Tsunade ηταν ενα απο τα αρνητικα του lineage. Δεν μπορεις να παιζεις και να "farmareis" για να φτιαξεις αντικειμενα και να τα χανεις επειδη βρεθηκε εστω ενας που μπορουσε να σε νικησει!

Παρεπιπτοντως lineage επαιζα σε εναν αργεντινικο σερβερ ο οποιος παραδοξως ειχε πολλους Ελληνες και Σερβους οι οποιοι κυριαρχουσαν :P

#22 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 13:51

Ε ενταξει οι rogues και οι rofladins χρησιμοποιουν 2-3 κουμπια :P
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Δημοσιευμένη  εικόνα
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#23 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 13:54

Ε ενταξει οι rogues και οι rofladins χρησιμοποιουν 2-3 κουμπια :P

Nαι αμα δεν ξερουν να παιζουν χρησιμοποιουν 2-3 κουμπια και μετα απορουν γιατι ψοφησαν!Μα τι λες?Τα Rogues 2-3 κουμπια?Τι αλλο θα διαβασω...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#24 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 13:54

Οι rogue με τιποτα 3, με τιποτα ομως... ισως για grinding. Σε pvp τουλαχιστον 10, το ιδιο και οι παλαντιν! Με 3 κουμπια ενας rogue δεν γινεται καν να παραμεινει 1500 rating με το παλιο συστημα, 1200 και πολυ του ειναι!

#25 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 14:58

Οπ να ένα ωραίο thread πω δεν το είχα δει τόσο καιρό? Στο ερώτημα WoW ή L2 η απάντηση μου είναι τι είναι το L2? Να πω την αλήθεια το έπαιξα σε πειρατικό server το έπαιξα και σε official server το L2 αλλά πάνω από μια βδομάδα δεν άντεξα να ασχοληθώ 30 ή 40 lvl πήγα τον χαρακτήρα μου και βαρέθηκα και γύρισα στο GW που για μένα έχει ένα από τα καλυτέρα PVP. Μετά ανακάλυψα το WoW και είναι το ημερήσιο ναρκωτικό μου...διαφορετικές περιοχές, διαφορετικές φίλες, διαφορετικές ιστορίες και ξαναζείς το Warcraft 3 και τις ποιο παλιές(σαν καμένος με τα strategy games). Το τι κάνει μοναδικό το WoW για μένα είναι ο κόσμος του και την ψευδεστησι μιας πραγματικότητας που άλλο MMORGP δεν τα έχει καταφέρει. Όσο για το PvP του L2 δεν ξερώ αλλά έλα στο WG του WoW και δες τι γίνετε όταν έχεις 100-200 alliance απέναντι σου και είσαι μέσα σε tank και πάνω στο πυροβόλο εκεί να δεις πώρωση. Αυτά τα ουκ λίγα από μένα.

#26 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 15:05

Spoiler:

εχω παιξει και wow official αλλα το βαρεθηκα.Οπως ειπα δεν ειναι για μενα.

Και προσφατα που μπηκα με τον mage ενος φιλου μου, παλι δε μου δημιουργησε καμια διαθεση να ξεκινησω και να ασχοληθω με αυτο.

qzMHWHd.png

#27 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 15:15

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ WOW!!!

και ένας mage αν παιχτεί καλά μπορεί να ρίξει οτιδήποτε σε pvp

(εγώ είμαι frost mage σε έναν priv. pvp server και το crit του ice lance σε frozen target έχει φτάσει 8k!)

#28 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 15:23

διαφορετικές φίλες

προσεχε γιατι πολλοι μπορει να μοιαζουν με γυναικες αλλα να ειναι... αντρες! :oo:

#29 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 15:24

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ WOW!!!

και ένας mage αν παιχτεί καλά μπορεί να ρίξει οτιδήποτε σε pvp

(εγώ είμαι frost mage σε έναν priv. pvp server και το crit του ice lance σε frozen target έχει φτάσει 8k!)

Try it σε official server και μετα μιλα μου για 8κ!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#30 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 15:38

προσεχε γιατι πολλοι μπορει να μοιαζουν με γυναικες αλλα να ειναι... αντρες! :oo:

Εμ δεν το ενοουσα με αυτο το τροπο:nosey: δικο μου ορθογραφικο λαθος μαλλον...αλλα σε ολα τα moorpg ανδρες(στο ονομα ή οχι) παιζουν με γυναικιους χαρακτιρες. Και 8κ μονο crit με mage? :erk: εδώ 13κ έχω δει να κάνει μέσα στο VoA. Και για να μην είμαι εντελώς off topic...στο L2 αλλά και σε όλα τα αλλά Online παιχνίδια αυτό που τους λυπεί είναι το σύστημα που εχεί το WoW στο AH. Δεν ξερώ αν υπάρχει αλλού αλλά αυτό και μονό προσθετή μια νότα πραγματικότητας(βλέπε χρηματιστήριο). Το μονό κακό είναι ότι δεν ξεφεύγεις πουθενά από τα λεφτά…

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Neuro: 24 Απρίλιος 2009 - 12:05