Τα έχω παίξει κ εγώ κ τα δύο από την στιγμή που ξεκίνησαν να υπάρχουν...τόσο καμμένη είμαι

Το καλό του L2 για μένα ήταν το pvp από την άποψη ότι όταν έριχνες έναν παίκτη είχες πολλές πιθανότητες να πάρεις κάποιο αντικείμενο του όπως ρούχα κ φυσικά όπλο.Το μεγάλο μείον του ήταν ότι δεν άξιζε να πληρώσεις κ να παίξεις official γι'αυτό κ σε ζάλιζε to lag των private servers...αλοίμονο δεν θα ξεχάσω τα μεσημέρια στον BnB.
Από την άλλη το WoW είναι ένα παιχνίδι που αξίζει να πληρώσεις για να παίξεις official γιατί οι private servers σου τα δίνουν σχεδόν όλα έτοιμα κ είναι καθαρά για περιστασιακό pvp.Έχει μια αξιόλογη ιστορία, quests, αρενες κ φυσικα raids είτε για gearing up είτε για pvp.Κ φυσικά...δεν έχει lag!Τα γραφικά του είναι σαφώς καλύτερα από αυτά του L2 ενώ έχει μεγαλύτερη ποικιλία σε χαρακτήρες, zones, gearing κλπ.
Το WoW ίσως είναι ένα από τα καλύτερα mmorpg παιχνίδια που υπάρχουν γι'αυτό κ games όπως warhammer όπως ανέφερε ο Pirate King κ AOc (Age of Conan) πέρασαν απαρατήρητα.
Για τους fans του L2 δοκιμάστε το Perfect World.Ακολουθεί το ίδιο μοτίβο με αυτό του L2 αλλά οι χαρακτήρες του κ ο ήχος του είναι κάτι για το οποίο άξιζει να το παίξεις το συγκεκριμένο game.