Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Χαραμοφάηδες VS Eργαζόμενοι

• Please log in to reply
107 replies to this topic

Poll: αυτή τι στιγμή είμαι (292 member(s) have cast votes)

αυτή τι στιγμή είμαι

1. φοιτητο-μαθητής/ρια (124 votes [75.61%] - View)

Percentage of vote: 75.61%

2. εργάζομαι (40 votes [24.39%] - View)

Percentage of vote: 24.39%

Vote Guests cannot vote

#46 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 04 April 2008 - 13:58

Μαθητής(2α ακόμα :( , άντε να πάμε τρίτη)

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#47 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 04 April 2008 - 14:15

Εγω φοιτητης ειμαι, αλλα εχω να πω οτι ο τιτλος του thread ειναι μεροληπτικος.
For greater justice προτεινω Χαραμοφαηδες VS Δουλοι. Στο ιδιο καζανι δε βραζουμε? Ελληνες...

Posted Image

#48 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 04 April 2008 - 17:52

Κι εγώ είμαι φοιτητής αλλά ταυτόχρονα δουλέυω κιολας!

Βασικά δουλέυω καλοκαιριάτικα από την ηλικία των 14 όχι γιατί με πίεζαν οι δικοί μου αλλά γιατί πάντα υπήρχε κάτι πολύ ωραίο (που οταν το αγοραζα καταλάβαινα ότι ήταν μαλακία ) γαι το οποίο άξιζε να δουλεύω .

Εχω δουλέψει σε σαντουϊτσάδικο , σε πίστα κάρτ (απίθανη δουλειά αυτή) , σε γραφείο μεταφορών-μετακομίσεων (βασικά έκανα τον αλλοδαπό που κουβαλάει)
και πέρσι τοποθετούσα μάμαρα-πλακάκια παρέα με έναν μάστορα (εκεί έμαθα όλα τα τραγούδια του Καζαντζίδη απέξω) .

Τώρα , σπουδάζω Μαθηματικό και ταυτόχρονα παραδίδω ιδίαιτερα μαθήματα μαθηματικών (αυτή είναι η καλύτερη δουλειά που χω κανει ποτέ ) .Και αυτή τη φορά δεν θα πάνε χαμένα τα λεφτά !
Θα πάω εκείνο το ταξιδάκι που θέλω.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#49 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 04 April 2008 - 18:23

Κι εγώ είμαι φοιτητής αλλά ταυτόχρονα δουλέυω κιολας!

Βασικά δουλέυω καλοκαιριάτικα από την ηλικία των 14 όχι γιατί με πίεζαν οι δικοί μου αλλά γιατί πάντα υπήρχε κάτι πολύ ωραίο (που οταν το αγοραζα καταλάβαινα ότι ήταν μαλακία ) γαι το οποίο άξιζε να δουλεύω .

Εχω δουλέψει σε σαντουϊτσάδικο , σε πίστα κάρτ (απίθανη δουλειά αυτή) , σε γραφείο μεταφορών-μετακομίσεων (βασικά έκανα τον αλλοδαπό που κουβαλάει)
και πέρσι τοποθετούσα μάμαρα-πλακάκια παρέα με έναν μάστορα (εκεί έμαθα όλα τα τραγούδια του Καζαντζίδη απέξω) .

Τώρα , σπουδάζω Μαθηματικό και ταυτόχρονα παραδίδω ιδίαιτερα μαθήματα μαθηματικών (αυτή είναι η καλύτερη δουλειά που χω κανει ποτέ ) .Και αυτή τη φορά δεν θα πάνε χαμένα τα λεφτά !
Θα πάω εκείνο το ταξιδάκι που θέλω.

και εγω φοιτητης ... με προυπηρεσια 5 καλοκαιρια σερβιτορος (απο τα 13 μου) , Η δουλεια ... μιλαμε για κουραση .Οσον αφορα μαθηματα απο το δευτερο ετος θα αρχιζω να παραδιδω φιλολογικα , αυτο που παντα ονειρευομουν .
κατι αλλο : ποτε μην εμπιστευεστε το τι λεει ενας σερβιτορος , μα ποτε !!! Ξερω τι λεω .
και ενα αλλο : μακρια απο σουβλατζιδικα , απλα μακρια , μια δυο φορες τον χρονο τρωω .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#50 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 April 2008 - 22:51

Οπως λεει και ο Πανος Κιαμος
Θα βγαινω, θα πινω και λογο δεν θα δινω......

Ανηκω στην κατηγορια
Χαραμοφάη.

,

εμ γι αυτό ξεθάβεις πεθαμένα thread

#51 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 05 April 2008 - 11:35

Πέρασα Γραφικών Τεχνών Αθήνα αλλά δεν πήγα για να μείνω βοηθός σε οικογενειακή επιχείρηση. Βγάζω ψίχουλα αλλά μέχρι την σύνταξη των δικών μου έχω εξασφαλισμένο φαΐ και στέγη. Μετά με το καλό, αναλαμβάνω εξ’ ολοκλήρου την επιχείρηση.

#52 grasos

grasos

Anime Amateur

• Members
  • 90 posts

Posted 05 April 2008 - 13:18

χαρουμενη εργατια αποδω! κ τωρα λεω να ξανακανω το μηχανογραφικο μπας κ ξαναζησω λιγο σαν φοιτιτης!παρολο που περασαν κοντα 3 χρονια αποταν σπουδαζα πιστευω πως θα θυμαμαι πως γινεται!

#53 Omorfandras

Omorfandras

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 06 April 2008 - 21:50

Εγω ειμαι τρισδιαστατος φοιτητης !!!!
Θα επρεπε να δουλευω βεβαια επειδη χρειαζομαι τα λεφτα και δεν παταω στη σχολη αλλα τι να γινει....
Μια σημβουλη: "ΜΗΝ ΚΩΛΟΒΑΡΑΤΕ.... ειναι κακο!!!"
Εγω τωρα ειμαι αναγκασμενος να περασω τη φοιτητικη μου ζωη κωλοβαροντας και κανοντας τιποτα!!!! Καποιοι θα το ελεγαν δυστυχια!!!
Εγω το απολαμβανω!!!!
.....Whatever...

#54 GorgiGR

GorgiGR

Gillian

• Members
  • 67 posts

Posted 06 April 2008 - 22:37

Εδώ και 1,5 μήνα είμαι αισίως εργαζόμενος :D . Εκτός και αν το φανταρικό μετράει επίσης για δουλειά οπότε είμαι εργαζόμενος πάνω απο χρόνο :P
Posted Image
Eye for an eye, and the whole world goes blind...

#55 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 06 April 2008 - 23:58

Φοιτητής και κατεστραμμένος. Τελευταία φορά που δούλεψα ήταν πριν 6 χρόνια μαζεύοντας τριφύλλι σε χωράφι. Από τότε είπα "κάτσε όσο μπορείς"
Posted Image

#56 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 08 April 2008 - 00:41

Εδώ και 1,5 μήνα είμαι αισίως εργαζόμενος :D . Εκτός και αν το φανταρικό μετράει επίσης για δουλειά οπότε είμαι εργαζόμενος πάνω απο χρόνο :P

ε τοτε εμενα με εχουν παραιτησει εδω και 1,5 μηνα μετα απο 1 χρονο σκληρης δουλειας:deadga6:. τελειωσαμε και το ΑΤΕΙ.αντε να βρουμε καμια δουλιτσα.

#57 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 08 April 2008 - 11:47

Κανονικά θα έπρεπε να μετράει και ΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΜΟ μιας και στην ουσία χάνεις τον καιρό σου σαν φαντάρος και δεν βοηθάει σχεδόν σε τίποτα.

#58 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 15 November 2008 - 23:21

Εργασία και χαρά !!! Που 'ναι τα χρόνια τα σχολικά?
Posted Image

#59 lightshadow

lightshadow

*Don't be like me*

• Banned
  • 36 posts

Posted 16 November 2008 - 00:25

.....................

Edited by lightshadow, 09 December 2008 - 00:37.

#60 Turgon

Turgon

Anime Amateur

• Members
  • 107 posts

Posted 17 November 2008 - 11:09

Δουλεύω τα τελευταία 10-11 χρόνια σε οικογενειακή επιχείρηση, καλοκαίρια στην αρχή και παράλληλα με σχολή μετά.

Τώρα, αν πιάσουμε τον στρατό, θέλω να πιστεύω πως ο Έβρος πιάνεται στα βαρέα & ανθυγιεινά. Αν συνυπολογίσουμε και την πλειοψηφία των εποπ εκεί πάνω, του χρόνου πρέπει να βγω στη σύνταξη XD
Posted Image