Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Χαραμοφάηδες VS Eργαζόμενοι
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 13:58
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 14:15
For greater justice προτεινω Χαραμοφαηδες VS Δουλοι. Στο ιδιο καζανι δε βραζουμε? Ελληνες...

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 17:52
Βασικά δουλέυω καλοκαιριάτικα από την ηλικία των 14 όχι γιατί με πίεζαν οι δικοί μου αλλά γιατί πάντα υπήρχε κάτι πολύ ωραίο (που οταν το αγοραζα καταλάβαινα ότι ήταν μαλακία ) γαι το οποίο άξιζε να δουλεύω .
Εχω δουλέψει σε σαντουϊτσάδικο , σε πίστα κάρτ (απίθανη δουλειά αυτή) , σε γραφείο μεταφορών-μετακομίσεων (βασικά έκανα τον αλλοδαπό που κουβαλάει)
και πέρσι τοποθετούσα μάμαρα-πλακάκια παρέα με έναν μάστορα (εκεί έμαθα όλα τα τραγούδια του Καζαντζίδη απέξω) .
Τώρα , σπουδάζω Μαθηματικό και ταυτόχρονα παραδίδω ιδίαιτερα μαθήματα μαθηματικών (αυτή είναι η καλύτερη δουλειά που χω κανει ποτέ ) .Και αυτή τη φορά δεν θα πάνε χαμένα τα λεφτά !
Θα πάω εκείνο το ταξιδάκι που θέλω.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 18:23
Κι εγώ είμαι φοιτητής αλλά ταυτόχρονα δουλέυω κιολας!
Βασικά δουλέυω καλοκαιριάτικα από την ηλικία των 14 όχι γιατί με πίεζαν οι δικοί μου αλλά γιατί πάντα υπήρχε κάτι πολύ ωραίο (που οταν το αγοραζα καταλάβαινα ότι ήταν μαλακία ) γαι το οποίο άξιζε να δουλεύω .
Εχω δουλέψει σε σαντουϊτσάδικο , σε πίστα κάρτ (απίθανη δουλειά αυτή) , σε γραφείο μεταφορών-μετακομίσεων (βασικά έκανα τον αλλοδαπό που κουβαλάει)
και πέρσι τοποθετούσα μάμαρα-πλακάκια παρέα με έναν μάστορα (εκεί έμαθα όλα τα τραγούδια του Καζαντζίδη απέξω) .
Τώρα , σπουδάζω Μαθηματικό και ταυτόχρονα παραδίδω ιδίαιτερα μαθήματα μαθηματικών (αυτή είναι η καλύτερη δουλειά που χω κανει ποτέ ) .Και αυτή τη φορά δεν θα πάνε χαμένα τα λεφτά !
Θα πάω εκείνο το ταξιδάκι που θέλω.
και εγω φοιτητης ... με προυπηρεσια 5 καλοκαιρια σερβιτορος (απο τα 13 μου) , Η δουλεια ... μιλαμε για κουραση .Οσον αφορα μαθηματα απο το δευτερο ετος θα αρχιζω να παραδιδω φιλολογικα , αυτο που παντα ονειρευομουν .
κατι αλλο : ποτε μην εμπιστευεστε το τι λεει ενας σερβιτορος , μα ποτε !!! Ξερω τι λεω .
και ενα αλλο : μακρια απο σουβλατζιδικα , απλα μακρια , μια δυο φορες τον χρονο τρωω .
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 22:51
,Οπως λεει και ο Πανος Κιαμος
Θα βγαινω, θα πινω και λογο δεν θα δινω......
Ανηκω στην κατηγορια Χαραμοφάη.
εμ γι αυτό ξεθάβεις πεθαμένα thread
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2008 - 11:35
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2008 - 13:18
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2008 - 21:50
Θα επρεπε να δουλευω βεβαια επειδη χρειαζομαι τα λεφτα και δεν παταω στη σχολη αλλα τι να γινει....
Μια σημβουλη: "ΜΗΝ ΚΩΛΟΒΑΡΑΤΕ.... ειναι κακο!!!"
Εγω τωρα ειμαι αναγκασμενος να περασω τη φοιτητικη μου ζωη κωλοβαροντας και κανοντας τιποτα!!!! Καποιοι θα το ελεγαν δυστυχια!!!
Εγω το απολαμβανω!!!!
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2008 - 22:37

Eye for an eye, and the whole world goes blind...
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2008 - 23:58
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 00:41
Εδώ και 1,5 μήνα είμαι αισίως εργαζόμενος
. Εκτός και αν το φανταρικό μετράει επίσης για δουλειά οπότε είμαι εργαζόμενος πάνω απο χρόνο
ε τοτε εμενα με εχουν παραιτησει εδω και 1,5 μηνα μετα απο 1 χρονο σκληρης δουλειας
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 11:47
Εδώ και 1,5 μήνα είμαι αισίως εργαζόμενος
. Εκτός και αν το φανταρικό μετράει επίσης για δουλειά οπότε είμαι εργαζόμενος πάνω απο χρόνο
Κανονικά θα έπρεπε να μετράει και ΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΜΟ μιας και στην ουσία χάνεις τον καιρό σου σαν φαντάρος και δεν βοηθάει σχεδόν σε τίποτα.
Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2008 - 23:21
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 00:25
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από lightshadow: 09 Δεκέμβριος 2008 - 00:37
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 11:09
Τώρα, αν πιάσουμε τον στρατό, θέλω να πιστεύω πως ο Έβρος πιάνεται στα βαρέα & ανθυγιεινά. Αν συνυπολογίσουμε και την πλειοψηφία των εποπ εκεί πάνω, του χρόνου πρέπει να βγω στη σύνταξη XD