Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Kingdom hearts

• Please log in to reply
510 replies to this topic

#91 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 14:19

Το TGS άρχισε! Ήδη εχουν αρχίσει διαφορες πληροφοριες να κανουν την εμφάνηση τους στα διάφορα σαϊτ ΚΗ. Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχη,γιατι γινετε ενας κατακλεισμος απο πληροφοριες!!

Ας αρχίσουμε με το παιχνίδι του DS που όπως φαινετε υπάρχουν πολλα ατομα που κατεχουν ενα κ ίσως να ενδιαφέρονται και για το παιχνιδι!

Posted Image

Spoiler:

Πληροφορίες για το τρεϊλερ
Spoiler:

Ενδιαφέρον!! Ειδικα το σημείο με τους 2 παιχτες (ισως και περισσοτεροι) ειναι πολυ καλο...

Posted Image

Περνάμε στο παιχνιδι για το PSP :wooi2:

Spoiler:

Πληροφορίες για το τρεϊλερ
Spoiler:

Πληροφοριες λοιπον για το KEyblade War θα λαβουμε απο τη κονσολα της Sony. υπάρχει ένα ακομα παιχνιδι για το κινητο.Θα (αντι-) γραψω για αυτο αργότερα,μιας και τα παιχνιδια για τις κονσολας ειναι καλυτερα (κ σαν στορυ κλπ) Ενδεικτικα θα πω οτι καθως ο Τζιμινι γυριζει πισω στο καστρο διαβαζει στον μικυ κ σε αλλους το βιβλιο στο οποιο κρατουσε σημειωσεις. Εκει βλεπει μια σημειωση που δεν θυματε για ποιο γεγονος αναφερεται....

μια μεταφραση που περιεχει ινφο κ για τα τρια παιχνιδια οποτε καλο ειναι να το διαβασετε :deadga6: (αν και για τα τα παιχνιδια στο DS & PSP αναφερονται και παραπάνω^^)

Spoiler:

Ένα εχω να πω προς το παρον! Και τα 2 παιχνιδια για τις 2 αντιπαλες κονσολες ειναι ΤΕΛΕΙΑ!! Συντομα θα υπαρχουν και τα τρεϊλερ στο ιντερνετ φανταζομαι.
Και τελος,μια εικονα που περιεχει τους χαρακτηρες απ'ολα τα νεα παιχνιδια!
Posted Image
Im off!! :deadga6: Enjoy!

Credits:Kh-vids,Pazuzu for translations,kh ultimania...

who is ven and who roxas??(in the pic)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#92 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 14:36

who is ven and who roxas??(in the pic)

Ο Βεν ειναι αυτος που ειναι μαζι στη πλευρα του Birth by sleep, και ο Ρόξας απο την αλλη πλευρα μαζι με τους υπολοιπους απο την οργάνωση...

ΥΓ:Επισης νομιζω η υπογραφη σου εξεπερναει τα ορια. Τσεκαρε τους κανονες για να βεβαιωθεις οτι δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα :)

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#93 -Darkrai-Nolis

-Darkrai-Nolis

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 18:06

Εχω τερματισει το kingdom hearts1 2 φορες:blingeye2: και το kingdom Heart21 φορα:blingeye2:!!!Οταν τα τερματισα ενιωσα μεγαλη ανακουφιση αλλα ταυτοχρονα στεναχωριθηκα απο τα video που εδειξαν στο τελος:if:!!!

Κι εγώ στεναχωρίθηκα με τα video... αλλά μου άρεσε:bath:

Έχει κανείς εικόνες οι βίντεο ingame από το KS για το PS3?

#94 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 19:21

Ο Βεν ειναι αυτος που ειναι μαζι στη πλευρα του Birth by sleep, και ο Ρόξας απο την αλλη πλευρα μαζι με τους υπολοιπους απο την οργάνωση...

ΥΓ:Επισης νομιζω η υπογραφη σου εξεπερναει τα ορια. Τσεκαρε τους κανονες για να βεβαιωθεις οτι δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα :)

Roxas seems a bit older in the pic imo,what do u think?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#95 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 19:33

Roxas seems a bit older in the pic imo

Tο βλέπω συχνά να το βάζεται έτσι ξεκάρφωτο...
-----
ΡΕ τι γίνεται κ δεν έχω πάρει μιρωδιά εδώ πέρα......α καλαααααααααά...kh birth by sleep,kh 358/2 days.....απο που ξεφητρώσανε αυτά χωρις να πάρω είδηση.....ρε τα θελω επιτόπου...δεν με νοιάζουν σε τι γλώσσα
είναι(σχετικό..απο την πωρωση το λέω..)....πότε θα τα παίξουμε λέγεται....emulators...?something..?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sora of the wind: 24 Μάιος 2008 - 17:23

#96 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 19:47

imo means in my opinion mate :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#97 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 19:56

imo means in my opinion mate :P

thank.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sora of the wind: 24 Μάιος 2008 - 17:24

#98 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 20:08

and u πορωμενος με αυτο το game huh?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#99 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 20:43

To παιχνιδι του DS θα κυκλοφορισει στην Ιαπωνια το καλοκαιρι. Ενω για την αμερικανικη/ευρωπαϊκη αγορα δεν εχει ανακοινωθει τιποτα.. Για το Birth by sleep (που προσωπικα μου φαινεται πιο ενδιαφερον απο το αλλο) δεν εχει ανακοινωθει καποια ημερομηνια. Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κυκλοφορισει μετα το 358/2. Ισως τα χριστουγεννα...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#100 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 17:53

Ενω για την αμερικανικη/ευρωπαϊκη αγορα δεν εχει ανακοινωθει τιποτα..

Πολλά θές...σιγά μη μας έδηναν και εμας μια σταγονίτσα έφρανσης...αυτοί έχουν τυφλωθεί απο τα πολλά releases κ εμείς ξερωσταλιαζουμε στη χιονισμενη γωνιτσα περιμενοντας λιγη τροφή κ το νεο kh...

Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κυκλοφορισει μετα το 358/2. Ισως τα χριστουγεννα...

Καλύτερα γτ δεν υπήρχε περίπτωση να συνηδητοποιησω οτι δίνω πανελλήνιες...αν κυκλοφορούσε τώρα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sora of the wind: 24 Μάιος 2008 - 17:27

#101 Spirosgod

Spirosgod

Anime Dreamer

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 23:25

To kingdom hearts το έχω τερματήσει με πολλή μεγάλη πόρωση και το 1 και το 2 έιναι και τα δύό φανταστικά μου άρεσαν πολλή...Το αγαπημένο μου παιχνίδι για το ps2
Δημοσιευμένη  εικόνα
Neko fun

knightfight
player

L2 gold player

#102 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 23:36

To kingdom hearts το έχω τερματήσει με πολλή μεγάλη πόρωση και το 1 και το 2 έιναι και τα δύό φανταστικά μου άρεσαν πολλή...Το αγαπημένο μου παιχνίδι για το ps2

Κακός που δεν έπαιξες κ το chain of memories...για να καταλάβεις τι γίνεται και στο kh2 καλύτερα...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sora of the wind: 24 Μάιος 2008 - 17:32

#103 Spirosgod

Spirosgod

Anime Dreamer

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 16:01

για πια κονσολα ειναι;
Δημοσιευμένη  εικόνα
Neko fun

knightfight
player

L2 gold player

#104 Angel of dream

Angel of dream

Live Your Dreams!!!!

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 16:07

για πια κονσολα ειναι;

Δεν ειμαι σιγουρη αλλα νομιζω οτι ειναι για το ps3!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#105 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 16:24

Το Chain of memories αρχικά βγήκε για το Game boy advance. Με το Kingdom Hearts 2: Final Mix + ομως κυκλοφορισε και σε 3D για το PS2 (και ειναι καλυτερα ετσι). Επισης η ομαδα που ειναι υπευθηνη για το Birth by Sleep ειναι αυτη που εκανε κ και το Chain of memories στο PS2.

Δημοσιευμένη  εικόνα