Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Kingdom hearts

• Please log in to reply
510 replies to this topic

#151 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 15:13

Ε δε μας τα λες ολα απο την αρχη man..
Δεν εχει ουσια τότενες.
Ηθελα να τα παιξω για τα extra...και αυτα δεν εχουν φωνη...ελεορ..
Δε με νοιαζει ομως θα τα παιξω επειδη ειμαι fan..με τσαντηλα και ορεξη..

Απ'οτι θυμαμαι στο πρωτο ΚΗ δεν εχει τιποτα το σπουδαιο ως εξτρα σκηνη...Αυτα που ΣΙΓΟΥΡΑ πρεπει να δεις εινα ιτα εξτρα απο το ΚΗ2 final mix. Τα οποια οπως σου ειπα μονο με ιαπωνικο ηχο υπαρχου,αλλα εχουν μεταφραστει οι υποτιτλοι οποτε αργοτερα θα βγαλεις ακρη.
Το CoM ειναι ακριβως οπως κ στο gba μονο που ειναι τρισδιαστατο οποτε δεν θα δεις κατι διαφορετικο. Αν κ νομιζω στην ιστορια του Ρικου εχουν γινει καποιες προσθηκες,αλλα δεν θυμαμε γιατι παει καιρος απο τοτε που επαιξα το παιχνιδι.

PS:Δωσε kh-παρε ψυχη....

:congrats::congrats::try::deadga6:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#152 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 22:35

Απ'οτι θυμαμαι στο πρωτο ΚΗ δεν εχει τιποτα το σπουδαιο ως εξτρα σκηνη...Αυτα που ΣΙΓΟΥΡΑ πρεπει να δεις εινα ιτα εξτρα απο το ΚΗ2 final mix. Τα οποια οπως σου ειπα μονο με ιαπωνικο ηχο υπαρχου,αλλα εχουν μεταφραστει οι υποτιτλοι οποτε αργοτερα θα βγαλεις ακρη.

Got it!
Θα παιξω ομως και fm1..
Spoiler:

Τελοσπαντων.

Το CoM ειναι ακριβως οπως κ στο gba μονο που ειναι τρισδιαστατο οποτε δεν θα δεις κατι διαφορετικο. Αν κ νομιζω στην ιστορια του Ρικου εχουν γινει καποιες προσθηκες,αλλα δεν θυμαμε γιατι παει καιρος απο τοτε που επαιξα το παιχνιδι.

are u crazy man?
Δε παει να ειναι και ολόιδιο,θελω com 3d..:hahaha:
Spoiler:

#153 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2008 - 23:04

Got it!
Θα παιξω ομως και fm1..

Spoiler:

Τελοσπαντων.

Spoiler:

are u crazy man?
Δε παει να ειναι και ολόιδιο,θελω com 3d..:hahaha:

Spoiler:

εννοουσα οτι ειναι ιδιο απο πλευρας διαλογων :drink: Οποτε πανω κατω θα ξερεις τι γινεται... Ολα τα λεφτα ειναι οταν παιζεις ως Ρικου (Riku-fan spotted).

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#154 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 00:57

εννοουσα οτι ειναι ιδιο απο πλευρας διαλογων :drink: Οποτε πανω κατω θα ξερεις τι γινεται... Ολα τα λεφτα ειναι οταν παιζεις ως Ρικου (Riku-fan spotted).

Mη μου λες τετοια γιατι θα το βαλω να παιξω πριν τις πανελλαδικες..
Δε θελει πολυ.
Εδω ξεχασα οτι εχω σχολειο αυριο:P(ωρα για νανι..παλι θα χασω πρωτη ωρα..el classico).
Kαι αυτο το torrent με παει καροτσακι.
χερομαι που πιανει 5kb.(απο mininova)..
Αντε καληνυχτες..

#155 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2008 - 05:40

Η Tokyopop μετα απο τον Ιουλιο 2007 αποφασησε οτι ισως ηρθε η ωρα για τον επομενο τομο του ΚΗ2... Η ημερομηνια ειναι 09.05.2008... Ενω στην Ιαπωνια εχουν ηδη ανακοινωσει τον 3ο τομο. Μιας κ το περιοδικο Monthly Shōnen Gangan
( σε αυτο ειναι κ το FullMetal Alchemist, κ οπως ειναι λογικο ανηκει στην Square-Eniχ κ πιο πριν στην Eniχ) ειναι μηνιαιο θα αργησει να τελειωσει ακομα...

Kingdom Hearts II Volume 2 (tokyopop site)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#156 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 18:05

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!! ^_^ με συγχωρείτε που γελάω αλλά έκανα το thread του kingdom hearts πριν 2 χρόνια όταν πήγαινα τρίτη γυμνασίου! και νόμιζα ότι είχε κλέισει! μετά από τόσο καιρό!.... Και τώρα βλέπω ότι όχι μόνο δεν έχει κλέισει αλλά έπεσε και πολύ συζήτηση!!!! (Φανταστήτε πόσο καιρό έχω να μπω και να δω τι γίνεται!! :P ) Μπράβο παιδιά μου έτσι! συνεχίστε!
(Να φανταστείτε όταν το άνοιξα δεν είχε βγει καν το kingdom hearts 2 !!!!)

KINGDOM HEARTS FOR EVER!!!!!!!

Η αλήθεια είναι ότι μπήκα στα games για να κάνω ένα καινούργιο thread του
kingdom hearts με θέμα <<Kingdom Hearts 3 & Kingdom Hearts movie 2009)
και ξαφνιάστηκα πολύ όταν είδα το παλιό!!!

Λοιπόν μιας και αυτό το thread δεν έκλεισε θα κάνω εδώ την ανακοίνωσή μου!!

Έχουμε και λέμε λοιπόν!....

ΘΕΜΑ 1:

Πριν λίγο καιρό έπεσε στα χέρια μου ένα παιριοδικό για ps2 βασικά τα αγοράζω όταν μου αρεσουν τα παιχνίδια που έχει... Τέλος πάντων το άνοιξα και το διάβασα και στο τέλος είχε ερωτήσεις αναγνωστών του περιοδικού και ρωτούσε για το kingdom hearts 3 αν έγινε κάποια επίσημη δήλωση και η απάντηση ήταν όχι!

Εγώ ρωτάω λοιπόν τώρα αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ή αν άκουσατε κάτι να το ανακοινώσετε!!! δεν διάβασα όλα τα προηγούμενα thread σας οπότε δεν ξέρω αν το αναφέρατε!!!

ΘΕΜΑ 2:

Στο ίδιο περιοδικό λοιπόν το παλικάρι που ρώτησε για το kingdom hearts 3 ανέφερε ότι ξέρει ή άκουσε ότι το 2009 συγκεκριμένα θα βγάλουν ταινία του kingdom hearts όπως έβγαλαν και το final fantasy VII advent children! Το περιοδικό δεν απάντησε τίποτα σε αυτό ούτε αν είναι ψέμα ή αλήθεια οπότε για τίποτα δεν ήμαστε σίγουροι!......

Είστε ελεύθεροι να σχολιάσετε ότι θέλετε και να ενοιμερώσετε αν ξέρετε κάτι για αυτά που ανέφερα! ^_^

KINGDOM HEARTS!!!!!!!!!!!!!!!
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#157 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 18:58

ΘΕΜΑ 1:

KH3 δεν ξέρουμε ακόμα..
Να ρίξεις 1 ματιά στις προηγούμενες σελίδες για να δείς ότι θα βγούν ένα κάρο νέα παιχνίδια το καλοκαίρι..

ΘΕΜΑ 2:

Βλακίες είναι..
Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα..

--------------
Όποιος θέλει πάντως μπορεί να διασκεδάσει με μερικά έλεορ videos...περισσότερα εδώ πάντα..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sora of the wind: 24 Μάιος 2008 - 16:45

#158 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 20:14

Μπουρδες ειναι..
Δεν εχει ανακοινωθει τιποτα..

Ίσως και να είναι μπούρδες αλλά από τους δημιουργούς του που έφτιαξαν και το final fantasy ποτέ δεν ξέρεις!! έτσι έλεγαν και για το final fantasy κάποιοι και όμως... αν και θα μου πεις τώρα το final fantasy ανακοινώθηκε! πάντως μερικούς φανατικούς που ήξερα του final fantasy σε πληροφορώ δεν ήξεραν την τύφλα τους και νόμιζαν ότι η καινούργια ταινία ήταν παιχνίδι ελεος δηλαδή.... :P

Πάντως εμένα μου έκανε εντύπωση γιατί όταν δίαβασα το περιοδικό και σχολιάστηκε kingdom hearts ταινία δεν απάντησαν και απάντησαν σε όλες τις άλλες ερωτήσεις.....εγώ πάντως έχω ελπίδες και αν δεν είναι το 2009 ελπίζω να την φτιάξουν κάποια στιγμή (να μην γεράσουμε όμως lol)

#159 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 20:30

Όλοι θα θέλαμε kh ταινία..
Κάτσε να πούν τίποτα και οι δημιουργοί και μετά βλέπουμε..
Προς το παρόν εκτός από όλα τα kh παιχνίδια που θα βγούνν η SE ετοιμάζει νέο παιχνίδι με χαρακτήρες παρόμοιους με του kh σε σχεδιασμό..

----------------------------------------------------------------------
."The world ends with you".
Posted Image
Υπάρχει και ένα contest στο deviant art όποιος θέλει..
Με τρελένουν αυτοί οι χαρακτήρες...

----------------------------------------------

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sora of the wind: 24 Μάιος 2008 - 16:39

#160 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 20:43

Oλοι θα θελαμε kh ταινια..
Κατσε να πουν τιποτα και οι δημιουργοι και μετα βλεπουμε..
Προς το παρον εκτος απο ολα τα kh παιχνιδια που θα βγουν η SE ετοιμαζει νεο παιχνιδι με χαρακτηρες παρομοιους με του kh σε σχεδιασμο..

σοβαρά μιλάς?????????? πιό? πως λέγεται? ελπίζω να είναι και για ps2

#161 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 20:51

@__@

#162 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 23:19

Το παιχνιδι στο οποιο αναφερεται ειναι ακριβως απο το ποστ του. Ειναι για το DS και λεγεται Τhe world ends with you

Δημοσιευμένη  εικόνα

#163 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2008 - 13:45

:P gomen δεν το ειδα χτες άργησε να φορτωσει την εικονα και δεν την πρόσεξα ^_^ μόνο διάβασα το ποστ :P και απάντησα γρήγορα οπότε δεν πρόλαβα να την δω........ βλακεία μου...

ωραίο φαίνεται κρίμα που δεν θα βγει σε ps2 :(

#164 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2008 - 17:18

Ξέρει κανείς κάνα site για HQ kh videos..??
Όχι απαραίτητα για download..
ΗQ όμως..
Βασικά θέλω να πάρω καμιά pic άπο το "deep dive" video...να φένεται κάλα..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sora of the wind: 24 Μάιος 2008 - 16:35

#165 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2008 - 21:05

Ξερει κανεις κανα site για HQ kh videos..??
Oχι απαραιτητα για download..
ΗQ ομως..
Βασικα θελω να παρω καμια pic απο το "deep dive" video...να φενεται καλα..

HQ δυσκολα θα βρεις. Δεν νομιζω να υπαρχει κανενα σαϊτ που να τα εχει με τελεια πιοτητα. Θυμαμαι βεβαια οτι ειχα καταφερει να κανω extract τα βιντεο απο το dvd αλλα δεν ξερω αν εχω ακομα το προγραματακι. Το μονο κακο ηταν οτι δεν ειχαν ηχο,αλλα διορθωνεται. Κατεβαζεις τα LQ κ περνεις το ηχο κ ετοιμο. Ετσι ειχα σε Super HQ το εισαγωγικο...Θα ψαξω στο pc μου και θα σε ενημερωσω αν ειναι :orly:

Δημοσιευμένη  εικόνα