Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Kingdom hearts

• Please log in to reply
510 replies to this topic

#136 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 23 March 2008 - 11:18

Επίσημα, τουλάχιστον.

Q: Hey Surfer Girl, think Kingdom Hearts III will come to the Wii?

A: KHIII, if it is coming out. is definitely coming to the Wii, they need the game's demographics (which lean a bit younger than your average SquareEnix fanboy) to purchase the title.

Q: Will Kingdom Hearts 3 be out for the ps3? Is there any chance?

A: A port is possible, but Disney is keen on a Wii version.

Q: Is Square Enix keen on KH3 on Wii too? If so then that settles it.

A: Disney has the leverage to make SquareEnix perform as they want.

Q: I read in Famitsu that KH3 would come to the PS3 so is that a lie or another KH game instead.

A: Just because it appears in print does not make it fact. I do not answer the same question twice or questions with very easy to find answers, you can find those on the blog or through a Google search.

Q: Is KH3 in development yet? If not then when?

A: Yes.

Q: For Wii correct (as you stated before)?

A: Yes.

:hahaha: Σ' το λέω 'γω, λάθος κονσόλα πήρες...

oR4yYRl.gif

#137 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 24 March 2008 - 00:24

Επίσημα, τουλάχιστον.

Spoiler:

:hahaha: Σ' το λέω 'γω, λάθος κονσόλα πήρες...

Μεχρι να βγεi επισημη ανακοινωση απο την S-E εγω δεν πιστευω καμια surfer :hahaha:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#138 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 posts

Posted 26 March 2008 - 03:26

Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν θα βγουν νεα Kingdom Hearts. Ηδη εχουν ανακοινωθει 2 νεα παιχνιδια (για το PSP & to DS).Μαλιστα το παιχνιδι για το DS θα κυκλοφορισει Ιαπωνια το καλοκαιρι. Τωρα για την συνεχεια της ιστοριας με τους κλασσικους ηρωες δεν εχουν ανακοινωσει τιποτα.

Για μένα που δεν έχω DS ή PSP είναι σαν να μην βγαίνει καινούργιο. Αύτο εννοώ. Αν δεν βγει στο PS2 ή PS3 δεν μπορώ να παίξω. Και δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω κανένα από τα δύο για ένα μόνο παιχνίδι.:stubborn:
Posted Image

Η ζωή είναι ωραία, αλλά τα'χει μ'άλλον!!! :unlucky:

#139 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 27 March 2008 - 02:51

Για μένα που δεν έχω DS ή PSP είναι σαν να μην βγαίνει καινούργιο. Αύτο εννοώ. Αν δεν βγει στο PS2 ή PS3 δεν μπορώ να παίξω. Και δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω κανένα από τα δύο για ένα μόνο παιχνίδι.:stubborn:

Σορρυ τοτε,επρεπε να το διευκρινησεις ετσι :fromabove:
On topic now

Εγω πιστευω παντως πως μετα την κυκλοφορια του FF13 θα ανακοινωσουν το ΚΗ3,κ αυτο ισως για να δουν τις πωλησεις στο PS3 κ απο κει μαλλον θα κρινουν αν η σειρα θα μεινει ή θα παει στο Γουϊ. Επισης δεν πιστευω οτι εχει αρχισει να φτιαχνετε το παιχνιδι,αφου οι ομαδα του Νομουρα ειναι απασχολημενη με το ΒΕΡΣΟΥΣ 13.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#140 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 28 March 2008 - 11:27

Όχι,δεν υπαρχουν νεα για το παιχνιδι. Προκειται για 3 νεες εκδοσεις απο την μουσικη του KH (στο ιδιο CD ειχε κ τη μουσικη απο το Versus 13)
The other promise
The 13th Anthology
Destati

Enjoy!!
Και τα 3 κομματια ειναι τελεια. Περισσοτερο μ'αρεσαν τα 2 πρωτα. Οπως και να 'χει τα ορχιστρικα κομματια ειναι καλυτερα απο τα οριτζιναλ του παιχνιδιου:drink:

ΥΓ: το cd για οποιον ενδιαφερεται λεγεται Drammatica: The Very Best of Yoko Shimomura,και περιεχει μουσικη απο τα παρακατω βιντεο-παιχνδια Legend of Mana, Front Mission, Kingdom Hearts, Live-A-Live, Heroes of Mana.

Posted Image

#141 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 28 March 2008 - 23:01

kingdom hearts 3 treiler
YouTube - Kingdom Hearts 3
(btw i think it will be called "chain of memories")
Posted Image

#142 M.T.G.

M.T.G.

Incognito

• Members
  • 29 posts

Posted 29 March 2008 - 01:50

Καλό το Kingdom Hearts 3.
Posted Image

Η ζωή είναι ωραία, αλλά τα'χει μ'άλλον!!! :unlucky:

#143 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 29 March 2008 - 03:38

kingdom hearts 3 treiler

Αυτο δεν ειναι το ΚΗ3,ειναι το spin-off που θα βγει στο PSP (it will be a prequel too). Επισης θα λεγετε Birth by sleep.Pay attention...

Το chain of memories εχει κυκλοφορισει κατι χρονια για Gameboy Advance,και εχει ηδη βγει στην ιαπωνια ως σπεσιαλ στο PS2...

Posted Image

#144 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 30 March 2008 - 21:11

kingdom hearts 3 treiler

Αυτο δεν ειναι το ΚΗ3,ειναι το spin-off που θα βγει στο PSP (it will be a prequel too). Επισης θα λεγετε Birth by sleep.Pay attention...

Το chain of memories εχει κυκλοφορισει κατι χρονια για Gameboy Advance,και εχει ηδη βγει στην ιαπωνια ως σπεσιαλ στο PS2...

Επισης μυριζομαι πως ο bushido εχει παιξει kh1 και καπακι kh2 πραγμα που ειναι μεγαλη "πατατα"..το chain of memories ειναι το ενδιαμεσο παιχνιδι.
Δηλαδη πρεπει να το παιξεις μετα το kh1.
Και εγω ειχα κανει το λαθος να παιξω kh1 και μετα kh2..
Οταν εμαθα για την υπαρξη του c.o.m. νευριασα αγρια.
Mετα εκατσα τελειωσα το com και επιτοπου παλι το kh2 για να παρω το αισθημα που επρεπε να ειχα παρει απο την αρχη.

Επισης ενα καλο site για να ενημερονετε κανεις σχετικα με τα νεα των παιχνιδιων (τα περισσοτερα κατευθειαν απο το στομα του δημιουργου) ειναι αυτο:Kingdom Hearts 2 II 3 KH Coded, Birth By Sleep, 358/2 Days*-*Kingdom Hearts Insider

#145 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 31 March 2008 - 18:24

Επισης μυριζομαι πως ο bushido εχει παιξει kh1 και καπακι kh2 πραγμα που ειναι μεγαλη "πατατα"..το chain of memories ειναι το ενδιαμεσο παιχνιδι.
Δηλαδη πρεπει να το παιξεις μετα το kh1.
Και εγω ειχα κανει το λαθος να παιξω kh1 και μετα kh2..
Οταν εμαθα για την υπαρξη του c.o.m. νευριασα αγρια.
Mετα εκατσα τελειωσα το com και επιτοπου παλι το kh2 για να παρω το αισθημα που επρεπε να ειχα παρει απο την αρχη.

Επισης ενα καλο site για να ενημερονετε κανεις σχετικα με τα νεα των παιχνιδιων (τα περισσοτερα κατευθειαν απο το στομα του δημιουργου) ειναι αυτο:Kingdom Hearts 2 II 3 KH Coded, Birth By Sleep, 358/2 Days*-*Kingdom Hearts Insider

o yes,,,καλα μυριστηκες.....δν ειχα το προνομια να παιξω πρωτα το com μιας κ τωρα το εμαθα......τι να κανεις...τεσπα.ετσι κ αλλιως το πσ2 μου ειναι ατσιπαριστο αρα...δυσκολα πραγματα..
τεσπα..
οπως δν μπορουσα να παιξω κ τα special editions (final mix)tou 1 κ του 2....
που ειχαν παραπανω πραγματα (οπως auto YouTube - Cloud Versus Sephiroth-Kingdom hearts Final Mix)
Posted Image

#146 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 31 March 2008 - 21:03

o yes,,,καλα μυριστηκες.....δν ειχα το προνομια να παιξω πρωτα το com μιας κ τωρα το εμαθα......τι να κανεις...τεσπα.ετσι κ αλλιως το πσ2 μου ειναι ατσιπαριστο αρα...δυσκολα πραγματα..
τεσπα..
οπως δν μπορουσα να παιξω κ τα special editions (final mix)tou 1 κ του 2....
που ειχαν παραπανω πραγματα (οπως auto YouTube - Cloud Versus Sephiroth-Kingdom hearts Final Mix)

Πο ρε man τι μου το εδωσες αυτο το link..
Με τσιτοσες τωρα.
Το c.o.m. μπορεις να το παιξεις με emulator στο pc σου.
Δεν χρειαζεται να εχεις την απαιτουμενη κονσολα.
Τωρα για τα final mix εισαι ατυχος που δεν εχεις τσιπακι..
Αν επαιζες το final mix του kingdom hearts 2 (kingdom hearts 2 final mix+)
θα ηταν καλυτερα γιατι αυτο(αν διαβασα καλα διαβασα στο khinsider) εχει το chain of memories σε 3d γραφικα και το kh2 μαζι με extra σκηνες..
Δηλαδη αν τελειωσεις το kh1 και μετα πιασεις το final mix2 εισαι full απο οτι καταλαβα..
Δεν εχω παιξει κανενα απο τα δυο final mix.
Τα κατεβαζω τωρα..αν και το fmix1 ειναι στα τζαπανεζικα νομιζω οποτε δεν θα καταλαβω τιποτα.
Το final mix2 ομως εχει αγγλικο voice και τζαπαν υποτιτλους...οποτε εκει βγαζεις ακρη..
Αnyway,ψαξε για το gba emulator και μετα αν θες pm me για να σου στειλω τα rom του παιχνιδιου..και εισαι ετοιμος..

Παντως με το που κυκλοφορισει το birth by sleep εχω τσακιστει να παρω psp..:hahaha:
(αν δεν υπαρχει κανα emulator)
Ρε παιδες,αυτο το κηνητο το "FOMA" που λενε οτι θα κυκλοφορισει το kh coded..τι διάλα ειναι??

#147 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 01 April 2008 - 00:59

Πο ρε man τι μου το εδωσες αυτο το link..
Με τσιτοσες τωρα.
Το c.o.m. μπορεις να το παιξεις με emulator στο pc σου.
Δεν χρειαζεται να εχεις την απαιτουμενη κονσολα.
Τωρα για τα final mix εισαι ατυχος που δεν εχεις τσιπακι..
Αν επαιζες το final mix του kingdom hearts 2 (kingdom hearts 2 final mix+)
θα ηταν καλυτερα γιατι αυτο(αν διαβασα καλα διαβασα στο khinsider) εχει το chain of memories σε 3d γραφικα και το kh2 μαζι με extra σκηνες..
Δηλαδη αν τελειωσεις το kh1 και μετα πιασεις το final mix2 εισαι full απο οτι καταλαβα..
Δεν εχω παιξει κανενα απο τα δυο final mix.
Τα κατεβαζω τωρα..αν και το fmix1 ειναι στα τζαπανεζικα νομιζω οποτε δεν θα καταλαβω τιποτα.
Το final mix2 ομως εχει αγγλικο voice και τζαπαν υποτιτλους...οποτε εκει βγαζεις ακρη..
Αnyway,ψαξε για το gba emulator και μετα αν θες pm me για να σου στειλω τα rom του παιχνιδιου..και εισαι ετοιμος..

Παντως με το που κυκλοφορισει το birth by sleep εχω τσακιστει να παρω psp..:hahaha:
(αν δεν υπαρχει κανα emulator)
Ρε παιδες,αυτο το κηνητο το "FOMA" που λενε οτι θα κυκλοφορισει το kh coded..τι διάλα ειναι??

Εχω παιξει κ τα 2 final mix (τι ΚΗ φαν θα ημουν αλλωστε :3) , κ το CoM που ειναι καλυτερο με voice acting,οπως κ να το κανουμε. Κ τα 2 final mix εχουν αγγλικο voice acting και τα γραμματα (ολα κ στο μενου κλπ) ειναι στα ιαπωνικα. Αλλα αν θυμαμαι καλα ειναι στα κατακανα τα περισσοτερα (Potions etc,οποτε αν ξερεις κατι λιγα βγαζεις ακρη,ευτυχως που εχω παιξει τα ναρουτο κ ενα digimon στα ιαπωνικα κ εχω μαθει κατι απο 'κει).

FOMA=>3g υπηρεσιες για εμας. Μονο που εχω την εντυπωση ειναι πιο εξελιγμενο (οπως ειναι φυσικο) απο το δικο μας. Στην ουσια απ'οτι μου ειπαν ετσι λενε την υπηρεσια που θα το εχει για download στο κινητο. Ειναι κατι σαν την Cosmote που εχει το i-mode για να κατεβαζεις ( to i-mode ειναι κ ιαπωνικο,μην ξεχνιομαστε:drink:). Τωρα για το παιχνιδι δεν πιστευω να κανει αποκαλυψεις...

Posted Image

#148 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 01 April 2008 - 16:06

Εχω παιξει κ τα 2 final mix (τι ΚΗ φαν θα ημουν αλλωστε :3) , κ το CoM που ειναι καλυτερο με voice acting,οπως κ να το κανουμε. Κ τα 2 final mix εχουν αγγλικο voice acting και τα γραμματα (ολα κ στο μενου κλπ) ειναι στα ιαπωνικα. Αλλα αν θυμαμαι καλα ειναι στα κατακανα τα περισσοτερα (Potions etc,οποτε αν ξερεις κατι λιγα βγαζεις ακρη,ευτυχως που εχω παιξει τα ναρουτο κ ενα digimon στα ιαπωνικα κ εχω μαθει κατι απο 'κει).

FOMA=>3g υπηρεσιες για εμας. Μονο που εχω την εντυπωση ειναι πιο εξελιγμενο (οπως ειναι φυσικο) απο το δικο μας. Στην ουσια απ'οτι μου ειπαν ετσι λενε την υπηρεσια που θα το εχει για download στο κινητο. Ειναι κατι σαν την Cosmote που εχει το i-mode για να κατεβαζεις ( to i-mode ειναι κ ιαπωνικο,μην ξεχνιομαστε:drink:). Τωρα για το παιχνιδι δεν πιστευω να κανει αποκαλυψεις...

Nice.
Εγω παλι απο ιαπωνικα μονο τις γνωστες φρασεις και λεξεις απο anime.
Παντως θα καταλαβω υποθεση απο τα extras αφου ειναι με αγγλικο voice.
Προσωπικα αν το kh ειχε ιαπωνικο voice θα με χαλαγε καπως.
ειδικα τωρα που το εχω παιξει στα αγγλικα και το συνηθησα ετσι.:)

Οσο για το coded,ναι ουτε εγω πιστευω να ειναι τοσο "αποκαλυπτικο"..
Κατσε να παιξουμε τα καλα μελλοντικα releases και βλεπουμε και για αυτο..

#149 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 01 April 2008 - 19:29

Nice.
Εγω παλι απο ιαπωνικα μονο τις γνωστες φρασεις και λεξεις απο anime.
Παντως θα καταλαβω υποθεση απο τα extras αφου ειναι με αγγλικο voice.
Προσωπικα αν το kh ειχε ιαπωνικο voice θα με χαλαγε καπως.
ειδικα τωρα που το εχω παιξει στα αγγλικα και το συνηθησα ετσι.:)

Οσο για το coded,ναι ουτε εγω πιστευω να ειναι τοσο "αποκαλυπτικο"..
Κατσε να παιξουμε τα καλα μελλοντικα releases και βλεπουμε και για αυτο..

Οι εξτρα σκηνες στο final mix 1 δεν εχουν ηχο (γιατι επρεπε να ξανα καλεσουν τους ηθοποιους για να κανουν το voice over) οποτε μονο υποτιτλους στα ιαπωνικα θα εχεις. Επισης,στο KH2 Final mix+ το CoM ειναι πληρως στα ιαπωνικα,κ το κανονικο παιχνιδι τα εξτρα παλι βιντεακια δεν εχουν φωνες οι χαρακτηρες,μονο οταν στο τελος ξεκληδωσεις το Theatre Mode μπορεις να επιλεξεις τις ιαπωνικες,κ τοτε θα εχουν φωνη οι χαρακτηρες :stubborn: Τρεχα γυρευε... Εχω μεταφρασμενα τα εξτρα βιντεο btw,οποτε οταν χρειαστει μου λες να σου στειλω το λινκ...:wis:

ΥΓ:Ναι, ειμαι καμμενος :Ρ

Posted Image

#150 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 01 April 2008 - 20:51

Οι εξτρα σκηνες στο final mix 1 δεν εχουν ηχο (γιατι επρεπε να ξανα καλεσουν τους ηθοποιους για να κανουν το voice over) οποτε μονο υποτιτλους στα ιαπωνικα θα εχεις. Επισης,στο KH2 Final mix+ το CoM ειναι πληρως στα ιαπωνικα,κ το κανονικο παιχνιδι τα εξτρα παλι βιντεακια δεν εχουν φωνες οι χαρακτηρες,μονο οταν στο τελος ξεκληδωσεις το Theatre Mode μπορεις να επιλεξεις τις ιαπωνικες,κ τοτε θα εχουν φωνη οι χαρακτηρες :stubborn: Τρεχα γυρευε... Εχω μεταφρασμενα τα εξτρα βιντεο btw,οποτε οταν χρειαστει μου λες να σου στειλω το λινκ...:wis:

Ε δε μας τα λες ολα απο την αρχη man..
Δεν εχει ουσια τότενες.
Ηθελα να τα παιξω για τα extra...και αυτα δεν εχουν φωνη...ελεορ..
Δε με νοιαζει ομως θα τα παιξω επειδη ειμαι fan..με τσαντηλα και ορεξη..

Ναι, ειμαι καμμενος :Ρ

Kαι πολυ καλα κανεις...

PS:Δωσε kh-παρε ψυχη....