χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!! ^_^ με συγχωρείτε που γελάω αλλά έκανα το thread του kingdom hearts πριν 2 χρόνια όταν πήγαινα τρίτη γυμνασίου! και νόμιζα ότι είχε κλέισει! μετά από τόσο καιρό!.... Και τώρα βλέπω ότι όχι μόνο δεν έχει κλέισει αλλά έπεσε και πολύ συζήτηση!!!! (Φανταστήτε πόσο καιρό έχω να μπω και να δω τι γίνεται!!

) Μπράβο παιδιά μου έτσι! συνεχίστε!
(Να φανταστείτε όταν το άνοιξα δεν είχε βγει καν το kingdom hearts 2 !!!!)
KINGDOM HEARTS FOR EVER!!!!!!!
Η αλήθεια είναι ότι μπήκα στα games για να κάνω ένα καινούργιο thread του
kingdom hearts με θέμα <<Kingdom Hearts 3 & Kingdom Hearts movie 2009)
και ξαφνιάστηκα πολύ όταν είδα το παλιό!!!
Λοιπόν μιας και αυτό το thread δεν έκλεισε θα κάνω εδώ την ανακοίνωσή μου!!
Έχουμε και λέμε λοιπόν!....
ΘΕΜΑ 1:
Πριν λίγο καιρό έπεσε στα χέρια μου ένα παιριοδικό για ps2 βασικά τα αγοράζω όταν μου αρεσουν τα παιχνίδια που έχει... Τέλος πάντων το άνοιξα και το διάβασα και στο τέλος είχε ερωτήσεις αναγνωστών του περιοδικού και ρωτούσε για το kingdom hearts 3 αν έγινε κάποια επίσημη δήλωση και η απάντηση ήταν όχι!
Εγώ ρωτάω λοιπόν τώρα αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ή αν άκουσατε κάτι να το ανακοινώσετε!!! δεν διάβασα όλα τα προηγούμενα thread σας οπότε δεν ξέρω αν το αναφέρατε!!!
ΘΕΜΑ 2:
Στο ίδιο περιοδικό λοιπόν το παλικάρι που ρώτησε για το kingdom hearts 3 ανέφερε ότι ξέρει ή άκουσε ότι το 2009 συγκεκριμένα θα βγάλουν ταινία του kingdom hearts όπως έβγαλαν και το final fantasy VII advent children! Το περιοδικό δεν απάντησε τίποτα σε αυτό ούτε αν είναι ψέμα ή αλήθεια οπότε για τίποτα δεν ήμαστε σίγουροι!......
Είστε ελεύθεροι να σχολιάσετε ότι θέλετε και να ενοιμερώσετε αν ξέρετε κάτι για αυτά που ανέφερα! ^_^
KINGDOM HEARTS!!!!!!!!!!!!!!!