Edited by Dxs, 30 January 2009 - 11:37.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photoshop
Posted 30 January 2009 - 11:31
Posted 30 January 2009 - 11:36
αμα υπαρχει και κανα αλλο με πιο μεγαλη ποικιλια pls post ty !

EDIT: μου παρουσιαζετε αυτο το error' Could not complete your request because something prevented the text engine from beign initialized' αυτο παρουσιαζετε οταν παω να γραψω επανω στη sig τι πρεπει να κανω???
Edited by papadevil, 31 January 2009 - 17:05.

Posted 22 April 2009 - 18:48

Υπάρχουν κάποια που παίρνουν αυτόματα τα screenshots από τα videos και τα κάνουν animated images.
Χρησιμοποιούσα ImageReady, αλλά τώρα το σταμάτησαν και έβγαλαν το Framework που δε μ' αρέσει. Δε ζητάω ντε και καλά adobe πρόγραμμα, απλώς το γράφω στο θέμα αυτό γιατί είχε ξανααναφερθεί και δεν ήθελα να κάνω νέο thread.

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 22 April 2009 - 21:45
Posted 22 April 2009 - 22:10
Κοίτα αν ξέρεις μετρια προς καλά αγγλικά, ψάξε για Video Tutorials, με αυτά θα μάθεις τα βασικά πολύ ευκολα. Μετά κατέβασε και κανένα e-book photoshop For Dummies για να μάθεις αρκετά περισσότερα πράγματα..εγώ ετσι έμαθα flash σχετικά γρήγοραεγω παιδια εχω το photoshop cs3 αλλα δεν ξερω πως να το λειτουργησω, μηπως υπαρχει καμια ιστοσελιδα να με βοηθησει και μενα τον αρχαριο να το μαθω
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 30 April 2009 - 13:52
Useful photoshop tutorials from around the web
Photoshop tutorials ΞΌΞµ links Ξ±Ο€Ο Ο„ΞΏ net
Posted 29 June 2009 - 15:56

τι κάνω...??

sorry πάλι

^-^ The sign of prime creation^-^
Posted 29 June 2009 - 16:02
Ελπίζω να κατάλαβα σωστά τι θές και να σε βοήθησα.

Posted 29 June 2009 - 16:27
συγκεκριμενα 8ελω την engravers(old english)
Posted 29 June 2009 - 16:28
Χμ, μπορείς να σώσεις τα σχέδια σου με τον εξής τρόπο: Διαλέγεις απο τις επιλογές στο πάνω μέρος της οθόνης το File μετά πάς Save for web και σώζεις ως jepg το σχέδιο σου. Για να μπορέσεις να το ανεβάσεις στο διαδίκτυο σιγουρέψου ότι δεν είναι πολύ μεγάλο το αρχείο, π.χ. καλό είναι να μην είναι μεγαλύτερο απο 1000 pixels σε πλάτος και μήκος. Για να μην αλλάξεις εντελώς το μέγεθος των σχεδίων όταν θα έχεις επιλέξει το Seve for web, πήγαινε στην επιλογή Imagesize και διάλεξε το μέγεθος που θές να έχει η εικόνα.
Ελπίζω να κατάλαβα σωστά τι θές και να σε βοήθησα.
thanks πάρα μα πάρα πολύ.προσπαθώ πολύ καιρό.αυτό που είπες είναi!

κ πάλι thanks

^-^ The sign of prime creation^-^
Posted 29 June 2009 - 23:10
το συγκεκριμενο font δυσκολα θα το βρεις δωρεανξερει κανεις αν και απο που μπορω να κατεβασω διαφορες γραμματοσειρες για το CS3 ?
συγκεκριμενα 8ελω την engravers(old english)
γενικα κοιτα dafont.com και fontgarden.com- εχουν γραμματοσειρες να φαν κι οι κοτες
Posted 12 October 2009 - 19:24

Posted 04 March 2010 - 04:34
ρε παιδια συγνωμη μια ερωτηση επειδη ειμαι καινουργιος στο ps και μαθαινω μονος μου θελω να σας κανω μια ερωτηση οταν κανω ενα banner πχ to background του το παιρνω απο καποια αλλη εικονα και βασικα αυτο ηθελα να ρωτησω πχ στα περισσοτερα banner υπαρχει ενας χαρακτηρας και απο πισω ενα background πως λεγεται αυτο στα αγγλικα για να μπορω να τα βρισκω και να μην αισθανομαι οτι κλεβω
Rendah ' (Render).
However, μπορεις με το Magic wand tool/or sth (W) να "επιλεξεις" το background και να το διαγραψεις, ετσι, εχεις την εικονα και φτιαχνεις δικο σου background σε διαφορετικο layer, that is.
Posted 12 August 2010 - 16:39
Παιδιά έχω ένα πολύ καλό tutorial (από επαγγελματία) για το πως μπορείτε να κάνετε τα raster image σε vector (= διανυσματική εικόνα). Αν και θέλει λίγο κόπο, πιστέψτε με το αποτέλεσμα έιναι απίστευτο. Κατάφερα να μετατρέψω τοω Edward Elric σε διαστάσεις 2m x 1,5m στα 300dpi (μη ρωτήσετε για το μέγεθος και την ram που χρειάζετε για να το καταφέριες). Το tutorial είναι κατάλληλο για εικόνες που αποτελούνται απο απλά χρώματα και που σηνδιάζονται σε layers, όπως όλα τα άνιμε που βλέπουμε. Αν βέβαια χρησιμοποίησετε και διάφορα blender φίλτρα το αποτέλεσμα μπορεί να έιναι καλύτερο και απο την προτότυπη εικόνα.
Το έχω κάνει upload (αν και δεν είμαι σίγουρος αν επιτρέπετε να κάνω upload χωρίς άδεια).
http://up-file.com/download/d304f4522581/VectorTutorial-v1-2.zip.html
Hmmm πρέπει να είναι απίστευτα ενδιαφέρον αλλά και χρήσιμο!Αρκεί να σκεφθεί κανείς ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κατασκευή real life αντικειμένων βασιζομενα σε απλά textures/models που μπορείς να πάρεις από το νετ ή να τα ριπάρεις από παιχνίδια και εφαρμογές με γραφικά!Δυστυχώς το λινκ είναι ψόφιο (μάλλον καιρό τώρα) γι'αυτό ζητώ αν μπορεί κανείς να το ξανανεβάσει

Posted 05 September 2010 - 22:08

Edited by exonvirus, 05 September 2010 - 22:37.

made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!
ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte