Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photoshop
Started By
samurai_pizza_dora
, Jul 08 2006 09:27
173 replies to this topic
Posted 19 March 2011 - 00:25
Πρεπει να το αποθηκευσεις σε .gif για να κρατησει το transparent.
Κι εγω παλια ετσι την ειχα παθει XD
Posted 19 March 2011 - 00:45
Πρεπει να το αποθηκευσεις σε .gif για να κρατησει το transparent.
Τελικά το βρήκα ετοιματζίδικο από αυτό: http://www.softicons.com/free-icons/application-icons/google-chrome-icons-by-ever/google-black-icon
Αλλά ακόμα δεν κατάφερα να βρω πώς γίνεται.
Αυτό που λες ισχύει αλλά και πάλι όταν πάω να το μετατρέψω σε ico από png χαλάει.
Posted 19 March 2011 - 00:50
Μα το θέλει σε μορφή .ico.Πρεπει να το αποθηκευσεις σε .gif για να κρατησει το transparent.
Και το .gif είναι σκατά, go with .png.
Posted 19 March 2011 - 01:00
Fak μπερδευτκα. .png εννοουσα XD
Anyway δεν προσεξα οτι το θελει σε .ico.
Gomen
Anyway δεν προσεξα οτι το θελει σε .ico.
Gomen
Posted 21 May 2011 - 07:37
Να σας πω ρε παιδια....πως μπορώ να φτιάξω ένα Gif με μια εικόνα να γυρίζει (ας πουμε μια κάρτα να γυρίζει και να φένεται το απο πίσω)
Posted 16 September 2011 - 12:54
εχω ενα θεματακι με το photoshop:
οταν μπαινω στην 64μπιτι εκδοση του και θελω να αλλαξω χρωματα εμφανιζετε αυτο το παραθυρο:
ενω οταν μπαίνω στην 32μπιτι αυτο:
υπαρχει τροπος να το ρυθμισω και να εμφανίζετε και στα 2 το πρώτο?
οταν μπαινω στην 64μπιτι εκδοση του και θελω να αλλαξω χρωματα εμφανιζετε αυτο το παραθυρο:
Spoiler:
ενω οταν μπαίνω στην 32μπιτι αυτο:
Spoiler:
υπαρχει τροπος να το ρυθμισω και να εμφανίζετε και στα 2 το πρώτο?
Posted 16 September 2011 - 13:34
Photoshop> Edit> Preferences> General> Color Picker> Στο Drop Down menu επέλεξε Adobe >ΟK
Posted 09 April 2012 - 14:16
το CS6 beta το εχει δοκιμασει κανεις;